Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Λιγο placebo μου φαινεται το Asic τελικα.Βεβαια το μαιμουδοbios (νεκροψια θα δειξει)

Τετοιο μεγαλο ASIC [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] δε εχω δει σε gk110 ακομα και σε ολο το Ocnet καπου στο 82,xx% παιζαν οι καλυτερες..

Λιγο placebo μου φαινεται το Asic τελικα.Βεβαια το μαιμουδοbios (νεκροψια θα δειξει)

Τετοιο μεγαλο ASIC [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] δε εχω δει σε gk110 ακομα και σε ολο το Ocnet καπου στο 82,xx% παιζαν οι καλυτερες..

οχι ρε συ ο καλος μου τιτανας ειναι 82,5 και η 780 msi ειναι 83,3

Eνα με 1240-3808 με στοκ ρευμα 1,187 αν και νομιζω οτι εχουμε throttle απο κει και πανω δεν δοκιμασα πιο πανω πυρηνα

5z02.png

1253core 1900memory μαμα ρευματα αν και εχουμε τελικα throttle παλι καλα που δεν βαλανε και ελπιδα μνημες.Εχω την λυση ο γιατρος ονομαζεται skyn3t και το φαρμακο vbios:hehe::hehe::hehe:

xaqf.png

γιατί υπάρχει throttle αφου δεν ανεβαίνουν τα ρεύματα?

Μαλλον καποια μαγκια εχει κανει η πρασινη σε αυτο το θεμα δεν ξερω να πω αλλα πιθανον να θελει και αλλο ρευμα και tdp

γιατί υπάρχει throttle αφου δεν ανεβαίνουν τα ρεύματα?

To μπουκωμα συμβαινει λογω θερμοκρασιας απ'οσο ξερω ασχετως ρευματων.

Αν πιανει π.χ. 85 C η καρτα πνιγει την συχνοτητα.

Ειτε τους πιασεις τους 85 με 1,05v ειτε με 1,25v το πνιξιμο το τρως, απλα στην 2η περιπτωση πιο γρηγορα.

Οχι και στις Ti δε δουλευε ουτε το να αλλαξεις το temp target παραπανω.Exει lock throttle temperature στους 83οC με το μαμα bios.

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Aκομα με μαμα bios ειστε ελεος... στο thelab βρισκομαστε οχι στο plaisio blog :p

Aσχετο δε ρωτησα και οι 2 evga πηρατε απο το evga shop?

Απλά νόμιζα οτι η θερμοκρασία είναι ανάλογη των Volt οποτε αν τα τελευταία δεν ανεβαίνουν, ποιος ο λογος να ζεσταίνεται παραπάνω το chip

;;;

Εκτος των volt ειναι αναλογη των:

- θερμοκρασια περιβαλλοντος

- overclocking με μαμα volts

- airflow κουτιου

- εφαρμογης που τρεχει (αλλο να τρεχεις crysis αλλο furmark)

- προφιλ ανεμιστηρα της ψυκτρας (αλλο το fan στο 40% αλλο στο 100%)

;)

Οχι και στις Ti δε δουλευε ουτε το να αλλαξεις το temp target παραπανω.Exει lock throttle temperature στους 83οC με το μαμα bios.

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Aκομα με μαμα bios ειστε ελεος... στο thelab βρισκομαστε οχι στο plaisio blog :p

Aσχετο δε ρωτησα και οι 2 evga πηρατε απο το evga shop?

Kαλα η καρτουλα μεχρι 70 βαθμους πηγε αρα δεν ειναι απο κει το throttle αλλα η καρουλα oyt of the box ειναι μια χαρα τρικαλα.Αυριο που θα εχω χρονο θα παιξω με vbios(φαρμακο gk110) η δικια μου ειναι Gigabyte απο Ελλαδα και την πηρα σχετικα καλη τιμη ειδικα για την Ελλαδα.680 ευρω

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] εσυ τωρα πηρες την Τι για το κατεβαστηρι ; :p

Οχι σε παρακαλω...Μονο για ταινιες 4Κ :hehe::hehe::hehe::suicide2:

Tα ιδια σε 1228/1900Mhz με μαμα ρευμα & μαμα bios!

qwpf.jpg

xktc.jpg

Δυο run απο την μικρουλα, μπας και καταφερω τον Χρηστο να περασει custom bios στην καρτουλα του.:happy2:

Απο nvidia control panel παιζω με τα τα παντα default

u2wy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

2fll.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[MENTION=11419]9000+rpm[/MENTION] [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] [MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Ιδια ρολογια αλλα με μαιμου bios.

Βεβαια η καρτα δεν ακουει απο ρευμα! Ακομα και με 1.212ν δεν παιρνει ουτε 10mhz πανω κλοκαρισμα.

Δοκιμασα και το hack με το ρευμα του zawarudo και εφαγε ασχημο σκαλωμα η καρτα/οδηγος.

phal.jpg

79rf.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.