Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

Μετά από πολλά χρόνια στο κόκκινο στρατόπεδο, στο οποίο πέρασα μια χαρά, επιστρέφω στο πράσινο με EVGA 780 Ti SC.:jump1:

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Μου αρεσουν οι αλλαξοπωλιες που γινονται στο lab. Ο ενας περνει την καρτα του αλλου :)

ναι εάν γίνετε η δουλειά σου και σε συμφέρει γιατί όχι άσε που θα την πάρεις πολύ πιο γρήγορα από όπου και να την παραγγείλεις :p:P

Ακομα την εχω αχαχα αν δεν την τεσταρω στα 1500 πυρηνα αν πάει δεν την δινω :p Πλακα κανω εχω καποιους ενδιαφερομενους out of the record εαν δεν την παρει καποιος θα μπει αγγελια

Ειδα κατι τρελο αλλα να μην το ποσταρω καλυτερα θα πεσουν εγκεφαλικα και καρδιακες προσβολες,ειδικα σε οσους κατακριναν λεγοντας οτι ειναι μονο για bench και ln2.Btw εχει 3 bios τυχαιο :) ?

π**τια έπαιξε η evga, 10 μέρες αν περίμενες azazil θα έπαιρνες κατευθείαν την kingpin με +15 ευρώ απο την απλή class.

To ξερω φιλε αλλα την να κανω τωρα εφυγε η παραγγελια.Εκανε π**στια μεγαλη

To ξερω φιλε αλλα την να κανω τωρα εφαγε η παραγγελια.Εκανε π**στια μεγαλη

Εχουν ερθει απο αμερικη στην ευρωπη ? θα σου γινει η αποστολη αμεσα?

περιμενουμε νουμερα και μεχρι ποσο μπορει να παει το θηριο.οχι πως σκοπευω να παρω μια αλλα ετσι να τα δουμε αφου δεν μπορουμε να τα χαρουμε

υ.γ. 765 ευρω για μια καρτα που οπως φαινεται ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ ειναι "ψιλο"λογικη τιμη

Λογικα αυριο η την Δευτερα θα γινει shipped αν και στην αμερικη απο οτι διαβασα το 80% πουληθηκε και μεχρι το τελος της μερας περιμενουν αμερικη να ειναι sold out αν υπολογιζεις οτι ειναι κοντα 8-10 ωρες πισω

Μολις την παραλαβω εννοειτε οτι θα χετε νουμερα αρκει να μην την φαω με το backplate και δεν κουμπωνει με το Εκ μπλοκ γιατι θα την δουλεψω μονο νερο απο την πρωτη μερα!

εδιτ πηρα και backplate απο εκ δεν μπορω να το ρισκαρω για ενα backplate :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.