osfp1980 Ιανουάριος 17, 2014 #761 Ιανουάριος 17, 2014 Παιδιά εμένα βγάζει asic 65% έπεσα σε μάπα κομμάτι?Μιλάμε πάντα για 780ti classified.υπαρχουν καρτες που εχουν υψηλο asic quality 72% και πανω αλλα δεν χρονιζουν καλα και υπαρχουν καρτες που εχουν χαμηλοτερο απο 72% και χρονιζουν καλυτερα το θεμα ειναι πως χρονιζει το καθε κομματι.αν δεν την τεσταρεις δεν μπορεις να πεις οτι επεσες σε μαπα κομματι.
kakao83 Ιανουάριος 17, 2014 #762 Ιανουάριος 17, 2014 υπαρχουν καρτες που εχουν υψηλο asic quality 72% και πανω αλλα δεν χρονιζουν καλα και υπαρχουν καρτες που εχουν χαμηλοτερο απο 72% και χρονιζουν καλυτερα το θεμα ειναι πως χρονιζει το καθε κομματι.αν δεν την τεσταρεις δεν μπορεις να πεις οτι επεσες σε μαπα κομματι.συμφωνω μαζι σου οτι αμα δεν τεσταρεις δεν μπορεις να βγαλεις μια καρτα μαπα απο το ασικαπλα αφου εχεις χαμηλο ασικ σιγουρα θα ειναι λιγο πιο ζεστη κ σιγουρα για να ανεβει θα θελει περισοτερο ρευμα απο μια με υψηλοτερο ασικ.Αυτο ειναι προσωπικη αποψη δεν λεω οτι ισχυει. Απλα ετσι εχω δει απο τις καρτες που εχουν περασει απο τα χερια μου(κ του αδερφου μου) 580 , 680 , 780classi , 780dc2. H asus dc2 του firekiller την πηρε κολλητος μου με 80% ασικ παει μεχρι 1340 με 1,21βολτ!! κ μενα η 780 classi για να παει τοσο πρεπει να της δωσω οσο μπορω δλδ 1.35βολτ.
osfp1980 Ιανουάριος 17, 2014 #763 Ιανουάριος 17, 2014 συμφωνω μαζι σου οτι αμα δεν τεσταρεις δεν μπορεις να βγαλεις μια καρτα μαπα απο το ασικαπλα αφου εχεις χαμηλο ασικ σιγουρα θα ειναι λιγο πιο ζεστη κ σιγουρα για να ανεβει θα θελει περισοτερο ρευμα απο μια με υψηλοτερο ασικ.Αυτο ειναι προσωπικη αποψη δεν λεω οτι ισχυει. Απλα ετσι εχω δει απο τις καρτες που εχουν περασει απο τα χερια μου(κ του αδερφου μου) 580 , 680 , 780classi , 780dc2. H asus dc2 του firekiller την πηρε κολλητος μου με 80% ασικ παει μεχρι 1340 με 1,21βολτ!! κ μενα η 780 classi για να παει τοσο πρεπει να της δωσω οσο μπορω δλδ 1.35βολτ.συμφωνω μαζι σου φιλε μου ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι αλλα εχω δει και καρτα με 68 κοντα asic και χρονιζε καλυτερα απο καποια αλλη που ειχε 74 κοντα.
mazax Ιανουάριος 17, 2014 #765 Ιανουάριος 17, 2014 αν δεν ασχοληθώ με benchmarks κλπ και απλώς συγχρονίσω λίγο παραπάνω εκτός από θερμοκρασία παίζει να τις δημιουργήσω κάνα πρόβλημα?
osfp1980 Ιανουάριος 17, 2014 #766 Ιανουάριος 17, 2014 αν δεν ασχοληθώ με benchmarks κλπ και απλώς συγχρονίσω λίγο παραπάνω εκτός από θερμοκρασία παίζει να τις δημιουργήσω κάνα πρόβλημα? απολυτος κανενα. αλλα αν δεν ασχοληθεις με bench δεν χρειαζεται να χρονισεις τιποτα ειναι πολυ δυνατη καρτα και σε stock που θα ειναι κανει παπαδες !!! :T:
mazax Ιανουάριος 17, 2014 #767 Ιανουάριος 17, 2014 απολυτος κανενα.αλλα αν δεν ασχοληθεις με bench δεν χρειαζεται να χρονισεις τιποτα ειναι πολυ δυνατη καρτα και σε stock που θα ειναι κανει παπαδες !!! :T: απλώς αφού την πήρα ας ανεβάσω λίγο... τι το θελα το classified άλλωστε αν δεν ανεβάσω και λίγο?
osfp1980 Ιανουάριος 17, 2014 #768 Ιανουάριος 17, 2014 απλώς αφού την πήρα ας ανεβάσω λίγο...τι το θελα το classified άλλωστε αν δεν ανεβάσω και λίγο? ε πρεπει να δωσεις λιγο γκαζι !!! η classified ειναι αγωνιστικη καρτα :P:P:P
kakao83 Ιανουάριος 17, 2014 #769 Ιανουάριος 17, 2014 [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] Λοιπον οταν κανεισ τα κολπα σου και εχεις χρονο θελω να την χρονισεις εκει που θα την εχεις 24/7 κ να τρεξεις bf4 china rising 64ari map μεσα σε τανκσ εκρηξεις καπνους πανικο κ να δω αμα εχεις frame drops ολα ultra 1440p
azazil1190 Ιανουάριος 17, 2014 #770 Ιανουάριος 17, 2014 [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] Λοιπον οταν κανεισ τα κολπα σου και εχεις χρονο θελω να την χρονισεις εκει που θα την εχεις 24/7 κ να τρεξεις bf4 china rising 64ari map μεσα σε τανκσ εκρηξεις καπνους πανικο κ να δω αμα εχεις frame drops ολα ultra 1440pEγινε οταν θα εχω χρονο την κυριακη μαλλον θα το τσεκαρω και θα σου πω!Αν και λογικο νομιζω ειναι να εχεις λιγο frame drop με την οποιαδηποτε καρτα ακομα και με sli συστημα
Helly Ιανουάριος 18, 2014 #773 Ιανουάριος 18, 2014 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] σε τρωει η τσεπη η αποταμιευεις για maxwel?
sebastian Ιανουάριος 18, 2014 #774 Ιανουάριος 18, 2014 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] σε τρωει η τσεπη η αποταμιευεις για maxwel?....αγορασα ενα νεο ποιοτικό παιχνιδι και το περιμενω! Αλλα δεν ειναι καρτα γραφικων!Το GK τελειωσε για μενα στο GK110 (Gtx Titan). Θελω κατι φρεσκο σε GM!
sebastian Ιανουάριος 18, 2014 #778 Ιανουάριος 18, 2014 Kαι η ΑMD users ετσι κανουν, αυτομουτζωνοντε! Μετά αγγελίες, εξαγνισμούς, ευχέλαια και τα γνωστά! ....μεχρι που τελικα το γυρνάνε σε πράσινη! Τα έχουμε πει -> Ιntel - Nvidia - Creative The Creative Sound Blaster ZxR leads the way in PC audio, offering high grade components and features for audio enthusiasts, versatility that will suit gamers and home entertainment buffs, as well as catering for those looking to make high quality recordings at home. Overall, we were quite impressed with the new SoundBlaster ZXR. This source offers crystal clear sound quality while still presenting an impressive organic signature. The fact that this card offers high end converters on all channels is a big step in the right direction as generally some companies use the higher end DACs on the front channels and use a more generic converter for the remaining channels. We hope more companies follow this lead in newer designs. We will say the Creative ZXR is the new champ on the block for PCI-E surround cards offering a feature set, acceptable with many user groups. This card seems to have that “IT” factor, a quality that makes the product sound excellent but it cannot be put into a formula or a component. A product either has it or it does not and man, the ZXR card definitely has it!
artyom Ιανουάριος 18, 2014 #779 Ιανουάριος 18, 2014 είδες οτι δε πάει μπροστά το πράμα με nvidia και το γύρισες σε creative? Πέρα απτη πλάκα πολύ καλή κίνηση έκανες.Δε νοείται gaming pc και οχι μόνο δίχως κάρτα ήχου.
sebastian Ιανουάριος 18, 2014 #780 Ιανουάριος 18, 2014 είδες οτι δε πάει μπροστά το πράμα με nvidia και το γύρισες σε creative? Πέρα απτη πλάκα πολύ καλή κίνηση έκανες.Δε νοείται gaming pc και οχι μόνο δίχως κάρτα ήχου. Ειχα καρτα ηχου βρε συ! Tην Creative X-Fi Titanium HD (http://www.skroutz.gr/s/324535/Creative-Sound-Blaster-X-FI-Titanium-HD.html?keyphrase=titanium+HD) απλα ηρθε η ωρα να την αλλαξω με το νεο μοντελο και αντικαταστάτρια της, Creative ZXR.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.