Jump to content

Eρχεται η GEFORCE GTX 780 Ti (η απαντηση της Nvidia στην ΑMD R9 290x)

Vasot

Recommended Posts

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Τι μας έχεις κάνει βραδιάτικα ρε άζα... ΠΩΩΩΩΩ Θα χάσουμε τον ύπνο μαςςςςςςςςςς

Scoria scoria scoria θελω να δω.... [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] καλοριζικη!!!!

Ζόρισε την γιατι το πολυ ενα 3μηνο θα μεινει στο PC σου!

Μεγιες Αζαζιλ!!Ποσο Asic εχει?αντε δωσε πονο!!

Ευχαριστώ φιλαρακι μου . Ακόμα δεν την εχω κουμπωσει περιμενω μπλοκ απο ΕΚ να μου ερθει.

Scoria scoria scoria θελω να δω.... [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] καλοριζικη!!!!

Ζόρισε την γιατι το πολυ ενα 3μηνο θα μεινει στο PC σου!

Ευχαριστω αγόρι θα σας δωσω σκορια αυτο ειναι σιγουρο.Το σιγουρο ειναι οτι θα μεινει στο pc μεχρι να δω τι κανει η kingpin μολις βγει. ...αν και μπορει να την κρατήσω μεχρι maxwell εποχή. Ειδομεν

πηρες το απλο waterblock?δεν πηρες για classified??[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION]

Πηρα και μπλοκ και backplate για class!Tα απλα δεν κανουν λογο vrms

Βάλε άλλη μία άζα κ άσε τις maxwell :p

Θα δειξει ...εαν μου κανει τα κεφια η μια ισως παρω και δευτερη:shout:

Θα δειξει ...εαν μου κανει τα κεφια η μια ισως παρω και δευτερη:shout:

τα κεφια??

παπαδες θα κανει !!!:p:P:P:P

Μπορει να μας φυγει αυριο η περιεργεια Πανο για να δουμε!

μιλαει το πραμα νικοοοοοοοοοο

ειναι καρταρα :p:P:P:P:P

Μπορει να μας φυγει αυριο η περιεργεια Πανο για να δουμε!

Για αρχη καλοριζικη Νικολα η καρτουλα.:clap:

ΑΛΛΑ θες να μου πεις οτι εχεις απο χτες την καρτα στα χερια σου και δεν την εχεις βαλει επανω στο μηχανημα περιμενοντας το μπλοκ!!! ΟΧΙ ρε φιλε δεν γινεται αυτο.:-O

Τι την πηρες τοτε ρε φιλε ημαρτον.

Για αρχη καλοριζικη Νικολα η καρτουλα.:clap:

ΑΛΛΑ θες να μου πεις οτι εχεις απο χτες την καρτα στα χερια σου και δεν την εχεις βαλει επανω στο μηχανημα περιμενοντας το μπλοκ!!! ΟΧΙ ρε φιλε δεν γινεται αυτο.:-O

Τι την πηρες τοτε ρε φιλε ημαρτον.

Eυχαριστω Τακαρε!!!Και ομως πρωτη φορα το κανω αυτο δοκιμαζω τις αντοχες μου αχαχαχ.Αυριο μαλλον γιατι πρεπει να κουμπωσω και τα νερα στο ολο συστημα.Αλλιως θα την ειχα βαλει

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] Ποσες καρτες εχεις αγορασει τον τελευταιο καιρο ;

αυτη ειναι για διακοσμητικη στην κουζινα ;:p

Μεγεις και απο μενα :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.