azazil1190 Νοέμβριος 29, 2013 #481 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 μετα την 780τι kingpin ερχεται και η rog ASUS teasing GeForce GTX 780 Ti ROG Poseidon? (Update) | VideoCardz.com αλλα καμια custom στην ελλαδα δεν ειδαμε ακομα Tι ειναι αυτο ρε μπλοκακι για νερα και αν δεν θες παιζεις με αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 29, 2013 #482 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Tι ειναι αυτο ρε μπλοκακι για νερα και αν δεν θες παιζεις με αερα?κατι τετοιο! υβριδιο λεει.......ASUS Shows Off ROG-Branded GeForce GTX Graphics Card with Air-Liquid Hybrid Cooler | techPowerUp Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 29, 2013 #483 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 κατι τετοιο! υβριδιο λεει.......ASUS Shows Off ROG-Branded GeForce GTX Graphics Card with Air-Liquid Hybrid Cooler | techPowerUpΑΑΑ κατι σαν μισο βρικολακας μισος λυκανθρωπος:suicide2: Εξυπνο παντος και αν ειναι 780τι με οχι elpida μνημες σιγουρα θα την γλυκοκοιταζουν αρκετα ατομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 29, 2013 #484 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 1300mhz καρφωτά για 24/7, οσμίζομαι για τον Ποσειδώνα της ASUS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 29, 2013 #485 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 Αν εχει unlimited ΤDP ειπες λιγα και εδω γιατι θα χει σιγουρα custom vrm και ξεκλειδωτο bios non throttle.Σκεψου και τις θερμοκρασιες με νερακι και ονειρεψου το μεγαλειο του kepler :kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 29, 2013 #486 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2013 1300mhz καρφωτά για 24/7, οσμίζομαι για τον Ποσειδώνα της ASUS!καλα κρατα μικρο καλαθι γιατι ειδα και την 780 dcu2 που οι περισσοτερες φοραγανε ελπιδα μνημες.Εκει που μας ειχε μαθει η asus σε τοπ προιοντα σε θεμα oc ξαφνικα μου κοτσαρε ελπιδα μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 30, 2013 #487 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 780ti ghz :hang3: Review: Gigabyte GeForce GTX 780 Ti GHz Edition - Graphics - HEXUS.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 30, 2013 #488 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Kαι αυτη αποτομα τοιχο 1263 mhz .Hmmmm..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 30, 2013 #489 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 μπορει να μην της δωσανε εξτρα ρευμαπαντως ειναι εντυπωσιακα τα στοκ της ρολογια 1228 core Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 30, 2013 #490 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Εχει ξεφυγει η πρασινη με τις καρτες μιλαμε!!!Θετικο ειναι αυτο αλλα στις τιμες να μην ξεφευγε τοτε δεν θα υπηρχε κοκκινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 30, 2013 #491 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Ανταγωνισμος ανυπαρκτος, κανει παρτυ η πρασινη! Εδω στο διπλα θρεντ ψαχνουν ακομα ψυκτρες και μπλοκ απο day one! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 30, 2013 #492 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 Kαι αυτη αποτομα τοιχο 1263 mhz .Hmmmm..... Τον ειδαμε με τον Χρηστο τον τοιχο στον συγκεκριμενο τιτλο ... μπετοτοιχος ητανε ... Δεν το χω! Εχω λιγο θροτλ παραπανω στα 8.1. Απο εδω και πανω ξεκιναει το throttle της κουτσοκοκκινουλας.Οσο και να ανεβασω πυρηνα δεν ακουει. Οσφριζομαι νεα γενια μαιμουδιαριδων στην πιατσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Νοέμβριος 30, 2013 #493 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 τωρα παιζουμε assetto corsa οσο και να πολεμας μαιμουδιαρη με τα μπακαλονουμερα σου το σαπακι σου ειναι για κλωτσιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 30, 2013 #494 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2013 αντε να βγουν και οι αντιστοιχες 290Χ να δουμε τι θα γινει :drool:edit: πολυ καλα νουμερα οι πράσινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 1, 2013 #495 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 τωρα παιζουμε assetto corsa οσο και να πολεμας μαιμουδιαρη με τα μπακαλονουμερα σου το σαπακι σου ειναι για κλωτσιες.... Moνο ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] μπορει να παιξει grid 2 με 80% φαν και 80c! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Δεκέμβριος 1, 2013 #496 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Moνο ο [MENTION=2962]zpaf[/MENTION] μπορει να παιξει grid 2 με 80% φαν και 80c! Και εγω περιμενα να μου πεις οτι δεν πιστευεις τα νουμερακια μου ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WARRIOR Δεκέμβριος 1, 2013 #497 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Πολυ καλη η palit με ΕΚ blocks [http://www.mindfactory.de/product_info.php/3072MB-Palit-GeForce-GTX-780-Super-Jetstream-EKWB-Edition-Aktiv-PCIe-3-0-_936121.html Aν και 780 νομιζω αξιζει στα 583 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Δεκέμβριος 1, 2013 #498 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Σε διαφορα forums κατα καιρους διαβαζω αρκετες αποψεις. Κατι που ειδα στο videocardz και μου κινησε το ενδιαφερον, ειναι πως η nVidia θα καθυστερησει να βγαλει τον Maxwell λογω 790. Iσως το παει και για μετα το καλοκαιριο το release.Πως σας φαινεται η παραπανω σκεψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Δεκέμβριος 1, 2013 #499 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Σε διαφορα forums κατα καιρους διαβαζω αρκετες αποψεις. Κατι που ειδα στο videocardz και μου κινησε το ενδιαφερον, ειναι πως η nVidia θα καθυστερησει να βγαλει τον Maxwell λογω 790. Iσως το παει και για μετα το καλοκαιριο το release.Πως σας φαινεται η παραπανω σκεψη?Nα ηρεμησει λιγο η πρασινη με το να βγαζει συνεχεια καρτες γιατι εχει βγαλει στην σειρα 7 και εγω δεν ξερω ποσες high end με αποτελεσμα να μην ξερεις τι να παρεις με το που αποφασισεις την πληρωνεις αδρα και μετα απο λιγο βγαζει νεο μοντελο στιλλ class,ti,gigahertz.titan,titan ultra και εγω δεν ξερω αλλο τι....και μετα οτι εχεις παρει το βαζεις να μην πω που..... εφοσων ξεφτιλιζει τις τιμες σε κατι που ειχες αγορασει ουτε κανε πρν 3μηνες.Ας βγαλει κανα νεο σωστο οδηγο και να αφησει τον maxwell και οπως αλλιως θα τον πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 1, 2013 #500 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Nα ηρεμησει λιγο η πρασινη με το να βγαζει συνεχεια καρτες γιατι εχει βγαλει στην σειρα 7 και εγω δεν ξερω ποσες high end με αποτελεσμα να μην ξερεις τι να παρεις με το που αποφασισεις την πληρωνεις αδρα και μετα απο λιγο βγαζει νεο μοντελο στιλλ class,ti,gigahertz.titan,titan ultra και εγω δεν ξερω αλλο τι....και μετα οτι εχεις παρει το βαζεις να μην πω που..... εφοσων ξεφτιλιζει τις τιμες σε κατι που ειχες αγορασει ουτε κανε πρν 3μηνες.Ας βγαλει κανα νεο σωστο οδηγο και να αφησει τον maxwell και οπως αλλιως θα τον πειΝικολα σταματα να τρεχεις πισω απο τα βρακια της Nvidia και των partners της. Κρατα τους υδρόψυκτους-Τιτανες και ασχολήσου ξανα με τα Maxwell οποτε βγουν και αν αξιζει η μεταβαση. Εγω μενω στο ζαχάρωμα στα νεα προιοντα που βγαζει η πρασινη και θα χτυπήσω οταν ερθει η ωρα μιας σωστης αναβάθμισης.Η Nvidia και οι Partners της καλα κανουν και βγαζουν συνεχεια προϊόντα για να μας τρελαίνουν.Nα πεταμε λεφτα στο pc αλλα να υπαρχει και ενα ποσοστο λογικης σε ολα αυτα που κανουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.