icy20 Νοέμβριος 11, 2013 #181 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 780 custom υπαρχουν ηδη. Μαλλον 780ti custom εννοεις ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Νοέμβριος 11, 2013 #182 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Tρατζικ να τα σκας για ferrari και να θελει μανιβελα για να παρει μπροστα!:sick:Αυτο το σκορ θα επρεπε να το εχει με 1150mhz core. Χρηστο αν ειναι να παρεις Ti παρε ... evga Anyone else getting coil whine on their Ti? Mines an EVGAIt only happens for a few seconds then fades away, but I just noticed it today [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 139 αν παλι βαριεσαι τα rma ... I had coil whine on my regular 780. You know what completely fixed it? By only installing the Core Drivers and PhysX, not 3d Vision, Geforce Experience, and HD Audio Drivers. [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 139 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Νοέμβριος 11, 2013 #183 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 εδώ όμως τα κάνουν γαργάρα τα περί coil whine κ.α της nVidia. σιγά μη το έβγαζαν στη φόρα άλλωστε,θα χάλαγε το όνομα, και αυτό μάλλον επειδή εδώ διαβάζει "άλλος" κόσμος,που να πάνε να γράψουνε ότι γράφουν εδώ μερικοί στο ocn ας πούμεόχι με τα γιαούρτια παίζει να έτρωγαν και permaban Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Νοέμβριος 11, 2013 #184 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 εδώ όμως τα κάνουν γαργάρα τα περί coil whine κ.α της nVidia. σιγά μη το έβγαζαν στη φόρα άλλωστε,θα χάλαγε το όνομα, και αυτό μάλλον επειδή εδώ διαβάζει "άλλος" κόσμος,που να πάνε να γράψουνε ότι γράφουν εδώ μερικοί στο ocn ας πούμεόχι με τα γιαούρτια παίζει να έτρωγαν και permaban οι δικες μου προσωπικα φιλαρακι μου που δεν εχω πλεον ανεμιστηρα για να μην λεω ψεματα οταν δωσω απο 1.3v μεχρι 1.325v kαι βαλω το αυτι μου διπλα στην τροφοδοσια ρευματος ακουω ενα πολυ ελαφρυ ως μιδαμινο αρκει να εχει απολυτη ησυχια πιο κατω απο το ρευμα που ανεφερα δεν κανουν το παραμικρο.πιθανον να εχουν καποιες πρασινες αλλα με τον ανεμιστηρα δεν ακουγεται αρα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ως καθολου.Για καποιες amd που γινανε παραπονα για coil whine φαντασου πως ακουγοταν και το ανεφεραν ακομα και με ανεμιστηρα φαντασου σε νερο πως και τι θα γινοταν!Εγω πιστευω ολες εχουν εφοσον περναει φουλ ρευμα απο το συγκεκριμενο σημειο το θεμα ειναι ποσο και σε τι κλιματα γινεται σπαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 11, 2013 #185 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 οι δικες μου προσωπικα φιλαρακι μου που δεν εχω πλεον ανεμιστηρα για να μην λεω ψεματα οταν δωσω απο 1.3v μεχρι 1.325v kαι βαλω το αυτι μου διπλα στην τροφοδοσια ρευματος ακουω ενα πολυ ελαφρυ ως μιδαμινο αρκει να εχει απολυτη ησυχια πιο κατω απο το ρευμα που ανεφερα δεν κανουν το παραμικρο.πιθανον να εχουν καποιες πρασινες αλλα με τον ανεμιστηρα δεν ακουγεται αρα ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα ως καθολου.Για καποιες amd που γινανε παραπονα για coil whine φαντασου πως ακουγοταν και το ανεφεραν ακομα και με ανεμιστηρα φαντασου σε νερο πως και τι θα γινοταν!Εγω πιστευω ολες εχουν εφοσον περναει φουλ ρευμα απο το συγκεκριμενο σημειο το θεμα ειναι ποσο και σε τι κλιματα γινεται σπαστικο coil whine oλες εχουν.. ειναι φυσιολογικο να το ακους στα 30-40cm απο το αυτι σου. Αν το ακους ομως στα 3 μετρα, ε τοτε υπαρχει θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 11, 2013 #186 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 coil whine oλες εχουν.. ειναι φυσιολογικο να το ακους στα 30-40cm απο το αυτι σου. Αν το ακους ομως στα 3 μετρα, ε τοτε υπαρχει θεμα! Η ΑΜD με το TRUE SURROUND SYSTEM παίζει με πρίμο σεκοντο το fanaki και το coil wine. Ειναι η μόνη κάρτα γραφικών με σύστημα ήχου SONAR Ασε που βγαζει το blower και napalm ζεστης απο τον bulldozoπυρηνα. [MENTION=10015]csaris[/MENTION] τι θα γινει μεσενα ρε παιδακι μου, θα το παρεις το κοριτσι ? ...ελιωσε να σε περιμενει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 11, 2013 #187 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Here is my submission then EVGA Non SC edition 780Ti 1320 core / 7900 mem-- 86.7 Fps-- Score 3627-- I7 4930K @ 4.4Ghz [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 125 Μαλλον 780ti=titan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 11, 2013 #188 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 [Official] NVIDIA GTX 780 Ti Owner's Club - Page 125 Μαλλον 780ti=titan. GTX Titan 1320mhz/3824mhz by [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] προς το παρων ουτε Τιταν δεν ειναι Για να δουμε θα κανουν τα μαγικα τους! Θα την βρουν την λυση ειμαι σιγουρος....Εκτος εαν η Nvidia εχει κανει κατι με σκοπο να εχει στην κορυφη τον Τιτανα μεχρι την ελευση του Ατλαντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 11, 2013 #189 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Καρταρα ειναι ειμαι παω στοιχημα το throttle παει τουλαχιστον 100 mhz πανω κατω το max boost.Φανταστειτε με lock τι γινεται.Δε ξερω αν εχει το ιδιο NCP με TITAN - 780 παντως γενικα ο skyn3t ττο πνιγει τελευταια με τα releases του.Του στειλα το μαμα bios της MSI μου και δε καταφερε να κανει disable το throttle Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Νοέμβριος 11, 2013 #190 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 απο την στιγμη που στην nvidia λενε ''GeForce GTX 780 Ti: The Best Gaming GPU on the Planet'' παει να πει οτι παταει και την τατιανα και την ρουλα κορομηλα μαζι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 11, 2013 #191 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Καρταρα ειναι ειμαι παω στοιχημα το throttle παει τουλαχιστον 100 mhz πανω κατω το max boost.Φανταστειτε με lock τι γινεται.Δε ξερω αν εχει το ιδιο NCP με TITAN - 780 παντως γενικα ο skyn3t ττο πνιγει τελευταια με τα releases του.Του στειλα το μαμα bios της MSI μου και δε καταφερε να κανει disable το throttleαλλη μια μερα και τιποτα:3DMark - Fire Strike overclocking records @ HWBOT3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOTμήπως του εβαλε χερακι η nvidia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 11, 2013 #192 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Eιμαι με το χερι στο order.. ποια να παρω?780Τι ή 780 classified? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 11, 2013 #193 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Eιμαι με το χερι στο order.. ποια να παρω?780Τι ή 780 classified?Να περιμενεις μεχρι την παρασκευη.Aν δε βγει custom bios για Ti με locked Boost να παρεις την classified.αλλη μια μερα και τιποτα:3DMark - Fire Strike overclocking records @ HWBOT3DMark - Fire Strike Extreme overclocking records @ HWBOTμήπως του εβαλε χερακι η nvidia ?Πιθανον διοτι μου πε οτι feedback εχω να μην το γραψω στο thread της 780 αλλα σε pm μαζι του.Εκανα απο απροσεξια post και αναγκαστικα να το κανω edit μετα.Γενικα μαλλον του τραβηξαν το αυτακι γιατι αρχισαν μερικοι τα rma.Λογικo γεγονος αφου δινουν 1.35+ Volt με default αεροψυξη τα αμερικανακια για benches και μαλιστα valley που διαρκει και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 11, 2013 #194 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Eιμαι με το χερι στο order.. ποια να παρω?780Τι ή 780 classified?Απο που θα την παρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 11, 2013 #195 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Απο που θα την παρεις?evga απευθειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Νοέμβριος 11, 2013 #196 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Την classified και τελειωνε!! Θελω την καρτα μου πισω συντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 11, 2013 #197 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Την classified και τελειωνε!!Θελω την καρτα μου πισω συντομα. ....ισως να εχει δικιο ο Τακης! Προσωπικά μου αρεσει πολυ η Classified... http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/63051-evga-gtx-780-classified-review.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 11, 2013 #198 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 ....ισως να εχει δικιο ο Τακης! Προσωπικά μου αρεσει πολυ η Classified...EVGA GTX 780 Classified Review [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Xρηστο αν δεν θελεις να βαζεις bios κτλ(επειδη το ανεφερες το λεω) παρε 780 classified:T: Kαταρχας ειναι η πιο γρηγορη καρτα της αγορας "out of the box" αν εξαιρεσεις την Ti... Οι δυνατοτηες Oc που εχει αυτο το πραμα ειναι γνωστες, δεν χρειαζεται να τις αναφερω.. Με το συστημα ψυξης που εχει απ οσο διαβασα τα παει καλα τοσο απο πλευρα θορυβου οσο και απο πλευρας θερμοκρασιων... Με τα vrms Και γενικως με το pcb που εχει η καρτα δεν νιωθει, αν πεσεις και σε κανενα ψιλοκαλο κομμοτι θα φλερταρεις με τα 1300mhz καθε μερα με stock ψυξη, ουτε custom bios Ουτε τιποτα Ο αντιλογος ειναι ομως, οτι μια 780ti με custom bios και ξεκλειδωτη ταση θα πεταει... Για -σχετικα μικρη- χρηματικη διαφορα δεν θα ηταν καλυτερα να παρεις την Ti, και ποιο δυνατη και πιο φρεσκια καρτα? Εν τελη, με αυτα που εγραψα μηπως αντι να βοηθησω, σε μπερδεψα περισσοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Νοέμβριος 11, 2013 #199 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Eπειδη εχω ενα θεμα με τον θορυβο τελικα θα χτυπησω την 780Τi.Διαβασα αυτα εδω για το acx cooler και ψιλοκωλοσα:https://www.google.gr/search?q=evga+780+acx+fan+noise+site:forums.evga.com&espv=210&es_sm=122&biw=1904&bih=939Δεν θελω να ρισκαρω και γενικα το stock fan ειναι οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας/θορυβου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Νοέμβριος 11, 2013 #200 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2013 Eπειδη εχω ενα θεμα με τον θορυβο τελικα θα χτυπησω την 780Τi.Διαβασα αυτα εδω για το acx cooler και ψιλοκωλοσα: https://www.google.gr/search?q=evga+780+acx+fan+noise+site:forums.evga.com&espv=210&es_sm=122&biw=1904&bih=939 Δεν θελω να ρισκαρω και γενικα το stock fan ειναι οτι καλυτερο απο θεμα ποιοτητας/θορυβου. Bασικα εγω δεν θα φοβομουν αυτο περισσοτερο... Βασικα ειμαι σχεδον σιγουρος, (λεω σχεδον επειδη δεν εχω "ακουσει" καρτα με τετοιο cooler) οτι θα ειναι καλυτερο απο το reference cooleraki. Και οταν λεω καλυτερο, εννοω οτι στα "ιδια db" θα προσφερει καλυτερη ψυξη απο το stock, ξαναλεω χωρις ομως να το εχω δοκιμασει αυτο, οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι απλα υποθετικο τα παραπανω, μην σε παρω στο λαιμο μου.. Το ξενερωμα για μενα θα ηταν να πεσω σε καμια classified "καλο κομματι" να ανεβαινει ο πυρηνας σαν "δαιμονας" και να μου σκασει με elpida μνημες και να μην πανε πανω απο 1600-1650Mhz:hehe: Toυλαχιστον η Ti εχουν αλλο τσιπακι μνημων, και εισαι σιγουρος σε αυτο το θεμα τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.