Jump to content

Πρόβλημα με data δισκο

emm_stra

Recommended Posts

Γεια σας

Έχω έναν IBM think κατι.. 8184 σταθερό η/υ

και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τα win XP. Στην διάρκεια της διαδικασίας εκεί που πάει να βρει τον δίσκο βγαζει bsod με μήνυμα που αναφέρεται σε έλλειψη sata drivers. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτους τους drivers. Καμια βοηθεια; win 7 μπορώ να εγκαταστήσω.

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

τσου - αν υπήρχαν θα ήταν ενσωματωμένοι στα windows.

Εξαρτάται από το chipset που φορά η μητρική σου. Στο site της Lenovo (πρώην IBM όσο αναφορά τα laptop) κοίταξες;

κοιταξα αλλα δεν εβγαλα ακρη

λεει οτι ειναι 478 wmt κατι... μετα λεει foxconn

εδω ειναι μαλλον το λινκ Overview (Europe, Middle East, and Africa) - ThinkCentre 8184

και ο τυπος ειναι 8184-D7G

Αν μπορεσεις να βγαλεις ακρη, θα σου ειμαι ευγνωμων....

καλημερα

ευχαριστω για την απαντηση.

Το 2ο θα το δοκιμασω αλλα το 1ο πως μπορω να το κανω??? αφου δεν μπορω να εγκαταστησω τα windows...

το 2ο το δοκιμασα και δεν δουλεψε.....

καλημερα

ευχαριστω για την απαντηση.

Το 2ο θα το δοκιμασω αλλα το 1ο πως μπορω να το κανω??? αφου δεν μπορω να εγκαταστησω τα windows...

το 2ο το δοκιμασα και δεν δουλεψε.....

το 2 με την διαδικασία f6 έτσι; Δεν θυμάσε απο τα 7 που είχες ποιό controller είχε βάλει έ;

το 1 λογικά πρέπει να έχεις κάποιο cd rescue and recovery ? αλλίώς για ψάξε στο site της λενόβο μήπως το κατεβάσεις

Από HP που ξέρω κάνεις boot από το rescue της HP και αυτό σου ζητάει μετά τα windows και τα βάζει αυτό, οπότε μάλλον κάτι τέτοιο κάνει και αυτό της lenovo.

για τσέκαρε και αυτό πού είναι πιο παλίο

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?lang=eng&DwnldID=15551

πάρε το πρώτο f6 floppy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.