dangar Οκτώβριος 31, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι κανένας θόρυβος ανεμιστήρα , σαν θόρυβος μετασχηματιστή ή coil whine μου ακούγεται αυτό. Αν μπορείς στείλε το πίσω για αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAKIS Οκτώβριος 31, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Το transformer του κάνει το θόρυβο και είναι φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Οκτώβριος 31, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Παιδιά το κάνει μόλις είναι σε λειτουργία με ρεύμα κανονικά.Όχι το μπιπ που κάνει όταν πέσει το ρεύμα, αλλά ένα συνεχόμενο zzzzzz σε λειτουργία με ρεύμα. Ανεμιστήρα δεν νομίζω να έχει το συγκεκριμένο αλλά και πάλι δε μου ακούγεται για θόρυβος ανεμιστήρα. Αυτό με το transformer δε το κατάλαβα :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 31, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Ίσως να έχει κάποιο AVR μέσα. Γενικά εντελώς αθόρυβα ηλεκτρονικά που να σταθεροποιούν τάσεις AC δύσκολα θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Οκτώβριος 31, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Εντελώς τυχαία παρατήρησα ότι μόλις το μετακινώ λίγο δεξιά ή αριστερά στη θέση που βρίσκεται σταματάει να το κάνει το θόρυβο. Έχει μια απόσταση 50cm από το pc και άλλο τόσο από το subwoofer. Παίζει τίποτα με παρεμβολές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 31, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Το βρηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 31, 2013 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2013 Μαλλον με το sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.