Jump to content

Monitor για επιτοίχια τοποθέτηση

nikgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω και για ένα μικρό σχετικά monitor (απόσταση θέασης λιγότερο από μισό μέτρο) το οποίο θελω να κρεμάσω στον τοίχο.

Θέλω επομένως οπωσδήποτε τα καλώδια να μη βγαίνουν κάθετα απ' το πίσω μέρος της οθόνης αλλά προς τα κάτω ώστε να μπορέσει η οθόνη να εφάπτεται στον τοίχο.

Να έχει επίσης οπωσδήποτε DVI-d και κατά προτίμηση και hdmi.

Mια τέτοια οθόνη εντόπισα στο eshop αλλα μου είπαν ότι η βάση της δεν ξεβιδώνει οπότε θα είναι γελοίο να την έχω κρεμασμένη στον τοίχο με τη βάση της να κρέμεται στον αέρα.:pleasantry:

ASUS VE228HR 21.5'' LCD MONITOR/BUILT-IN SPEAKERS FULL HD BLACK - -

Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη πρόταση?

Ευχαριστώ.

Bρήκα αυτή τη Dell 20αρα που μου κάνει πιστεύω για επιτοίχια τοποθέτηση, αφού απ' όσο μπορώ να δω τα βύσματα βγαίνουν απο κάτω.

Λεπτομέρειες της οθόνης Dell E2013H 20" με LED

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω στη Dell ? Mπορώ να αγοράσω απευθείας απ' αυτούς?

Οποιαδήποτε και να πάρεις (led είναι καλύτερα μιας και είναι πιο λεπτές) με vesa mount δε θα έχεις πρόβλημα. Υπάρχουν "Γ" καλώδια/adaptors (hdmi right angle - ψάξε στο γούγλη για να δεις τι εννοώ) και θα χωράει άνετα πίσω από τη βάση.

Δεν είναι έτσι τα πράγματα...

Θελω η οθόνη να εφάπτεται του τοίχου.

Vesa mount μπορεί να υποστηρίζει η οθόνη αλλα να μπορεί να στηριχθεί μόνο σε βάση που απέχει αρκετά απ' τον τοίχο.

Τα ξέρω τα γωνιακά hdmi αλλα αν η τροφοδοσία ή το dvi καλώδιο βγαίνουν κάθετα είναι πρόβλημα για μένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.