maou28 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2013 Καλησπέρα, επειδή το τροφοδοτικό μου είναι στα τελευταία του μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο τροφοδοτικό; Ποια η γνώμη σας για τα Enermax-Corsair-Thermaltake; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Οκτώβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Είναι ανάλογα ποιό ακριβώς θα πάρεις. Και οι τρεις εταιρίες έχουν καλές σειρές τροφοδοτικών.Ποιό είναι το σύστημά σου και πόσα χρήματα σκοπεύεις να διαθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Λοιπόν ο υπολογιστής μου έχει το εξής hardware: Μητρική: Gigabyte G31M-ES2L, CPU:Pentium Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 18, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Φίλε συγνώμη για την φάτσα αλλά δεν ξέρω γιατί μπήκε εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Οκτώβριος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Υπάρχουν αρκετές επιλογές για 'καλά' τροφοδοτικά.Από κατανάλωση το τροφοδοτικό σου αρκεί απλά η κακή του ποιότητα είναι επίφοβη για την (μακροπρόθεσμη) καλή του λειτουργία.Θα σου πρότεινα το Coolermaster 450 GX στα 45 περίπου ευρώ το οποίο θα σου κρατήσει σε μελλοντική αναβάθμιση με όχι εξαιρετικά ενεργοβόρα κάρτα γραφικών ή το 550άρι XFX στα περίπου 60 αν κάποια στιγμή θες να κάνεις O/C και να αλλάξεις το σύστημα.Τα προαναφερθέντα έχουν 5 χρόνια εγγύηση.Το emoticon μη σε νοιάζει μπαίνει πάντα με του χαρακτήρες ':' και 'p'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 20, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Είναι καλά τα XFX; Γιατί μια ματιά που έριξα στο internet μιλάνε πιο πολύ τα Corsair και πολύ λίγο για τα Thermaltake για τα Enermex έχεις κάποια γνώμη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Ελπίζω να μπορέσω να δω αυτό που θα μου απαντήσεις γιατί με χίλια ζόρια μου ανοίγει ο υπολογιστής και πρώτη φορά μου εμφάνισε ένα μήνυμα που έλεγε Bios Recovering έκανε μια διαδικασία από μόνο του έγινε επανεκκίνηση και μετά άνοιξε, μήπως είναι κακό σημάδι αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Οκτώβριος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Τα Corsair κυκλοφορούν πολύ γιατί εκτός από καλά τροφοδοτικά έχουν καλό aftersales και τα έχουν οι μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων οπότε λογικό να τα έχει αγοράσει και αρκετός κόσμος μιας και έχει μοντέλα σε κάθε κατηγορία και σε σχετικά καλές τιμές.Η Thermaltake είχε βγάλει και κάτι μουφοσειρές, κυρίως παλαιότερα ενώ η Enermax είναι σταθερή αξία αλλά πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να αγοράσεις ακόμα και φθηνό μοντέλο.Όλα αυτά βέβαια είναι πληροφοριακά. Σημασία έχει ποιό ακριβώς μοντέλο θα πάρεις. Όλες οι προαναφερθείσες εταιρίες έχουν 'καλά' τροφοδοτικά.Τα XFX είναι κατασκευής Seasonic που θεωρείται από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής συν τα 5 χρόνια εγγύηση. Δες και ένα review.Μπορείς να κατατοπιστείς πολύ εύκολα με το θέμα κοιτάζοντας και τα reviews του forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maou28 Οκτώβριος 20, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Έκανα μια έρευνα τιμών και όντως τα Enermax είναι λίγο τσιμπημένα μάλλον είναι και πολύ καλά, θα έχω υπ'όψιν μου όλα όσα μου είπες μου έδωσες πολύ καλές πληροφορίες και σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Οκτώβριος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Γενικά δες με τα οικονομικά σου σε ποιά μοντέλα μπορείς να πας (ή αυτά που ίσως σου προτείνουν) και κοίτα review στο internet ( jonnyguru, thelab, techpowerup) για να έχεις και μια πιο σφαιρική άποψη.Να σαι καλά, καλές αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Οκτώβριος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 ολες ειναι πολυ καλες μαρκες.διαλεξε ενα με πολυ εγγυηση:inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.