liberto Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2004 ψάχνω να βρώ χώρο (δωρεάν) για ν' ανεβάσω κάτι αρχεία (φωτό κλπ,) για να μπορέσει να τα πάρει ένας φίλος μου απο γερμανία. (όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερο...)tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Οκτώβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 για κοιτα εδω http://briefcase.pathfinder.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Οκτώβριος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 tnx, άλλα είναι λίγο μικρό, 12μβ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 www.ripway.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
las_kar_is Οκτώβριος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις ένα ...... e-mail στο yahoo (100 MB ) να στείλεις εκεί αυτά που θές , και να μπει στην συνέχεια ο φίλος σου με τον κωδικό σου και να τα πάρει αυτός από εκεί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Οκτώβριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 tnx. ψάχνοντας βρήκα αυτό. www.t35.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2004 Εγώ για αρχεία δουλεύω με αυτό.... http://www.yousendit.com/ Γρήγορο και δεν χρειάζετε να κάνεις register... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Οκτώβριος 20, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Νομίζω ότι στο POP3 έχεις περιορισμό στα 2MB ανά email. Στο Yahoo ισχύει αυτό, κι αν το attachment file (επισυναπτόμενο αρχείο) είναι πάνω από 2MB δε σε αφήνει να το στείλεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 20, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 www.250free.cοmΕγώ αυτό χρησιμοποιώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.