Jump to content

αγοράς κάρτας γραφικών

giorgosple

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα πεδία θα ήθελα τι βοήθεια σας όσο αφορά στην αγοράς κάρτας γραφικών διότι είμαι λίγο άσχετος..Σας γράφω παρακάτω τι μητρική του υπολογιστή μου gigabyte ga-p55m ud2.Αφτο που παρατηρησα και με προβληματίζει είναι ότι η μητρική λεει στις υποδοχες επεκτασης PCI Express 2.0 πρότυπο και ολες η καλες καρτες γραφικων ειναι 3 τι πεζει τωρα με αφτο??θα ηθελα να μου προτινετε καμια καλι για παιχνιδια απο 140-200ευρο ως εκι που σικονει η τσεπη μου ανε το τροφοδοτικο μου ειναι 600w δεν κσερω αν πεζει ρολο κιαφτο για τι καρτα γραφικον?

Οπως απαντησα και πριν

Τι CPU εχεις.

Ti τροφοδοτικο εχεις, μαρκα, οχι μονο Watt.

Το PCI-E 2 με 3 δεν σε εππηρεαζει, η καρτα θα τρεξει μια χαρα.

Τελος παντων σε αυτα τα λεφτα , αναλογα το μαγαζι αν μιλαμε μονο για ελλαδα κοιτα για:

GTX 650 Ti Boost

GTX 660

7850

7870

Κυμαινονται απο 150 εως 200Ε αυτες, αναλογα απο που τις παρεις με την τελευταια να ειναι η καλυτερη.

Αν θες να κοιταξεις και απο εξω εχεις και αλλες επιλογες.

Οτι και να παρεις προσπαθησε να εχει 2GB VRAM εχει αρκετα μοντελα, παντα απο τις καρτες που εγραψα ποιο πανω κυριως για το μελλον και αναλογα τη αναλυση παιζεις.

Sorry δεν αντεξα

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XjZIlPKj9Ro]JOHN DEERE - Commercial - YouTube[/ame]

On topic οποιαδηποτε απο τις παραπανω μια χαρα θα σε βγαλει.Εγω προτεινω καμια μεταχειριμενη 7870xt αν μπορεις.

Καλησπέρα πεδία θα ήθελα τι βοήθεια σας όσο αφορά στην αγοράς κάρτας γραφικών διότι είμαι λίγο άσχετος..Σας γράφω παρακάτω τι μητρική του υπολογιστή μου gigabyte ga-p55m ud2.Αφτο που παρατηρησα και με προβληματίζει είναι ότι η μητρική λεει στις υποδοχες επεκτασης PCI Express 2.0 πρότυπο και ολες η καλες καρτες γραφικων ειναι 3 τι πεζει τωρα με αφτο??θα ηθελα να μου προτινετε καμια καλι για παιχνιδια απο 140-200ευρο ως εκι που σικονει η τσεπη μου ανε το τροφοδοτικο μου ειναι 600w δεν κσερω αν πεζει ρολο κιαφτο για τι καρτα γραφικον?

Αν μπορεις να ανεβεις 9 ευρο(πριν λιγες μερες ειχε 199 αλλα η τιμη ανεβηκε)θα σου προτεινα την Σύνθετη Αναζήτηση :: Αποτελέσματα Αναζήτησης - E-Gate | Computer Store ισως θα ηταν καλυτερα να κοιταξεις και σε νεο τροφοδοτικο,μιας και τα DEER δεν θεωρουνται και τοσο αξιοπιστα τροφοδοτικα :p)

Σε κατω των 200ευρο κοιτας σε Gtx 660 και 7870.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.