denz Δεκέμβριος 2, 2013 #121 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Μπορώ να κάνω δίκτυο μεταξύ XP και 8.1 ώστε να μπορώ να επεξεργαστώ έγγραφα και να τα αποθηκεύσω; Ο 1ος H/Y με XP κάνει ping και βλέπει κανονικά τον 2ο H/Y με 8.1 αλλά δεν γίνεται το αντίθετο. Υπάρχει θέμα συμβατότητας; Αν κάποιος ξέρει, ας μου πει τα βήματα γιατί είμαι άσχετος στα 8.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 2, 2013 #122 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2013 Θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2013 #123 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 Σε windows 8.1 rt δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω torrents. Έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4 διαφορετικά προγράμματα και παρόλα αυτά οποιοδήποτε αρχείο μένει πάντα κολλημένο στο 0%. Υποψιάζομαι πλέον ότι μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση από το λειτουργικό. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 7, 2013 #124 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 Κατεβαζω με το μtorrent χωριε κανενα προβλημα.Μηπως το εχεις μπλοκαρει στο firewall;Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 7, 2013 #125 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2013 εχω την εντύπωση πως όχι αλλά θα το ξανατσεκάρω και θα επανέλθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 8, 2013 #126 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Σε windows 8.1 rt δεν μπορώ με τίποτα να κατεβάσω torrents. Έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 4 διαφορετικά προγράμματα και παρόλα αυτά οποιοδήποτε αρχείο μένει πάντα κολλημένο στο 0%. Υποψιάζομαι πλέον ότι μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση από το λειτουργικό. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Πριν λίγες ημέρες έπαθα το ίδιο με τα 7. Τελικά αποδείχθηκε κάποιο θέμα με τους trackers γιατί δοκίμασα 3 διαφορετικούς κι έκανε το ίδιο και σε εμένα και σε ένα φίλο που τη ζήτησα να δοκιμάσει. Το βρήκαμε από 4ο κι έπαιξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 8, 2013 #127 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Πριν λίγες ημέρες έπαθα το ίδιο με τα 7. Τελικά αποδείχθηκε κάποιο θέμα με τους trackers γιατί δοκίμασα 3 διαφορετικούς κι έκανε το ίδιο και σε εμένα και σε ένα φίλο που τη ζήτησα να δοκιμάσει. Το βρήκαμε από 4ο κι έπαιξε. Κι όμως, το ίδιο τορρεντ από τον ιδιο τρακερ το κατέβασα χωρίς κανένα πρόβλημα στο desktop όπως πάντα edit: Aπό που στο καλό απενεργοποιείται το firewall για να δω αν φταίει αυτό όπως λέει ο φίλος παραπάνω ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 8, 2013 #128 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2013 Στο search γράψε firewall και θα στο βγάλει, και αριστερά έχει τις ρυθμίσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Δεκέμβριος 30, 2013 #129 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Καλησπέρα. Αν και έχω admin rights στον λογαριασμό μου, Κάποια αρχεία, όταν τα κάνω delete η move, με ρωταει αν εχω administrative rights, και δίνει την επιλογή yes / no, για να εκτελέσει. Υπάρχει λύση να μην πεταει αυτήν την επιλογή? :rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 30, 2013 #130 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Να κάνεις νέο θέμα. Εδώ είναι για γενικές παρατηρήσεις επι του λειτουργικού και όχι τεχνική υποστήριξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackjohn Δεκέμβριος 31, 2013 #131 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Να κάνεις νέο θέμα. Εδώ είναι για γενικές παρατηρήσεις επι του λειτουργικού και όχι τεχνική υποστήριξη.Οκ,Έγραψα εδώ, επειδή είναι Win8.1 Thread.Απλώς για να μην γεμίζω τσάμπα θέματατο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 31, 2013 #132 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Μα θέλουμε νέα θέματα. Έτσι είναι πιο εύκολη η αναζήτηση πληροφορίας όταν την αναζητάς από το να είναι θαμμένη σε ένα γενικό θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosgeo4 Ιανουάριος 4, 2014 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Έχει προκύψει ένα περίεργο πρόβλημα στο ultrabook μου μετά απο την αναβάθμιση από 8 σε 8.1 .Το πρόβλημα είναι πως η ανάλυση στους περιηγητές του internet όπως και σε διάφορα αναδυόμενα παράθυρα ρυθμίσεων του υπολογιστή και όχι μόνο, είναι χαμηλή και θαμπή.Η ανάλυση της οθόνης είναι στο maximum δηλαδή 1980χ1020 οπότε δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται το πρόβλημα!Ξαναγύρισα στα windows 8 και όλα καλά με τις αναλύσεις, μετά πάλι στα 8.1 και ξανά τα ίδια προβλήματα.Έχεις κάποιος κάποια λ΄θση στο πρόβλημα αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 4, 2014 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Να κάνεις νέο θέμα. Έχουμε πει όχι troobleshooting εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.