minast Οκτώβριος 26, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 επειδή δεν εχω καταλαβει μπορεις να εξηγησεις πως λειτουργει; Ειμαι φοιτητης και αυτη τη στιγμη καλυπτομαι απο το θειο. Μπορώ με μια μικρή έστω συνδρομή να αποκτήσω το office? Πρέπει να συνεργάζεται το Πανεπιστημιο για να μπορεις να επωφεληθεις των προνομιακών τιμών;Τη συνδρομή δεν την πληρώνεις εσύ, αλλά το τμήμα σου, και πάλι μόνο για το premium. Για το σκέτο γράψου στο site και αναζήτησε τη σχολή σου. Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 27, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Δεν εχει ομως ολες τις σχολες ...Μονο θετικες και περισσοτερο αυτες που εχουν αμεση σχεση με υπολογιστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 27, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2013 Δεν εχει ομως ολες τις σχολες ...Μονο θετικες και περισσοτερο αυτες που εχουν αμεση σχεση με υπολογιστες Τότε σχεδόν σίγουρα βλέπεις τη λίστα όσων έχουν Dreamspark Premium. Δυστυχώς δεν έχω παρακολουθήσει την ακριβή διαδικασία για τους υπόλοιπους, ίσως να υπάρχει κάπου δυνατότητα να πιστοποιηθείς με το AAI του ΕΔΕΤ: GRNET AAI Federation Έίμαι βέβαιος ότι θα έχει περισσότερες πληροφορίες στο site του Dreamspark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.