JaguarOne Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2013 Λοιπόν, το ξαδέρφι είναι στο βιολογικό Αθήνας. Υπάρχουν άδειες για office για φοιτητές;Αν ναι ποιόν ρωτάει για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες; Δεν σκαμπάζει από αυτά οπότε κάνω το χαμαλίκι.Αν δεν παίζουν msdnaa άδειες για τους φοιτητές, το open/libre office είναι επιλογή ή οι καθηγητές γκρινιάζουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Λοιπόν, το ξαδέρφι είναι στο βιολογικό Αθήνας. Υπάρχουν άδειες για office για φοιτητές;Αν ναι ποιόν ρωτάει για να μάθει περαιτέρω πληροφορίες; Δεν σκαμπάζει από αυτά οπότε κάνω το χαμαλίκι.Αν δεν παίζουν msdnaa άδειες για τους φοιτητές, το open/libre office είναι επιλογή ή οι καθηγητές γκρινιάζουν;Τελευταία φορά που κοίταξα (πάει πολύς καιρός) το Office δεν υπήρχε σε MSDNAA, υπάρχουν τα Windows (πολλές εκδόσεις αυτών).Οι καθηγητές γιατί να γκρινιάξουν; Αν τα σώσει σαν .doc και .docx δεν θα έχει σημαντικές ασυμβατότητες. Αν θέλει να παραδώσει άσκηση και να είναι σίγουρος ότι θα το δει σωστά ο καθηγητής, το κάνει .pdf και όλα παίζουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Οκτώβριος 17, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Από όσο ξέρω δεν παίζουν άδειες για ms office στο msdnaa (για windows ναι τουλάχιστον αυτό ισχύει στο ΕΜΠ)Οπότε η λύση είναι office 2009 απο το θείο (έτσι έχω βολευτεί) ή open/libre. Οι καθηγητές δεν έχουν λόγο να γκρινιάζουν αφού δεν τους αφορά ούτε σκοπεύουν να ασχοληθούν με το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες για να κάνεις μια εργασία , δουλειά τους έιναι να ασχολούνται με το περιεχόμενο αυτής. Επομένως ο ξαδερφός σου ας βάλει ότι βολεύει αυτόν...(αν ήταν στη σχολή μου παίζει και κάποιοι καθηγητές να τον παρότρυναν να μη βάλει καν windows αλλά δε νομίζω στο βιολογικο να έχει τέτοιους καμμένους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Οκτώβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Είναι κανένα από αυτά office? Πάντως δεν νομίζω να έχει θέμα με open source λύσεις .imgur: the simple image sharer Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 όχι δεν το δίνουν δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 17, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [MENTION=6460]3likos[/MENTION]thx για τις απαντήσεις.το να γκρινιάξουν οι καθηγητές το λέω στο ότι μπορεί το format/layout να μην είναι αυτό που έχουν/συνηθίσει; αν τους παραδοθεί .docx θα το δεχτούν;η μαύρη αλήθεια είναι οτι office γενικά δεν χρησιμοποιώ οπότε και το open δεν ξέρω πόσο προσιτό είναι σαν εργαλείο. φαντάζομαι το ξαδέρφι δεν το εχει δει ποτέ του και ενδεχομένως να ξέρει να χειρίζεται το ms office από κάποια παλαιότερη έκδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 17, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 το θέμα είναι ότι αν ο καθηγητής είναι άσχετος και δεν έχει το απαραίτητο πρόγραμμα στο pc και δεν μπορεί να το ανοίξει τί κάνει; Δεν είναι όλοι καμμένοι σαν εμάς εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 17, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Με μικρές εξαιρέσεις (κυρίως calc vs Excel) τα ανοιχτά θα κάνουν μια χαρά δουλειά. Ειδικά εάν έχει δουλέψει παλιότερο ms office (πριν το 2007) οι ομοιότητες είναι πολλές.Υπάρχει και διασταυρούμενη συμβατότητα αρχείων.Από την άλλη, πολλά τμήματα του office δίνονται στο dreamspark αλλά όχι τα βασικά Word, Excel, PowerPoint. Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 18, 2013 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Libreoffice και export σε pdf! Κανένα πρόβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 25, 2013 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 εγω εχω απο το πανεπιστημιο πειραια ολα αυτα MSDNAA University of Piraeus Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 25, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 εγω εχω απο το πανεπιστημιο πειραια ολα αυτα MSDNAA University of Piraeus Τα ίδια έχουν και οι υπόλοιποι. Με την εξαίρεση του vision δεν έχει office. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 25, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Τα ίδια έχουν και οι υπόλοιποι. Με την εξαίρεση του vision δεν έχει office.ποιοι ακριβως ειναι οι υπολοιποι και τι εννοεις "του vision δν εχει office" :S? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 25, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 +1 για Libre Office.Κι εγώ με office από το θείο ήμουν μέχρι πριν λίγο καιρό αλλά αποφάσισα να γυρίσω σε Libre Office και δεν το μετάνιωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 25, 2013 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 εγω εχω απο το πανεπιστημιο πειραια ολα αυτα MSDNAA University of Piraeus Δεν είναι απολύτως ακριβές ότι "τα έχουν όλοι", με την εξής έννοια: Το Microsoft Developer Network Academic Alliance (MSDNAA) έχει μετονομαστεί σε Microsoft Dreamspark και βγαίνει σε δύο εκδόσεις: το "σκέτο" που είναι γενικά ευρέως διαθέσιμο, από δευτεροβάθμια έως τριτοβάθμια εκπαίδευση και το Premium. Το Dreamspark Premium είναι διαθέσιμο μόνο σε τμήματα Θετικών Επιστημών και (πολυ)τεχνικές σχολές, μετά από έγκριση της Microsoft, ενώ χρειάζεται και μια υποτυπώδης (οικονομική) συνδρομή από το Ίδρυμα για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Περισσότερα για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ: https://www.dreamspark.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 26, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 γραφτικα ηδη στο Dreamspark χωρις καμια δυσκολια ...πολυ καλο κ βοηθαει αρκετα μπορω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 26, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 εγω εχω απο το πανεπιστημιο πειραια ολα αυτα MSDNAA University of Piraeus Τα θέλω Μονό εμείς στο ΤΕΙ μου δεν έχουμε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Οκτώβριος 26, 2013 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 Πάντως ούτε το premium έχει το office, για διευκρίνηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 26, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 εχει παρα πολλα τα οποια θα επρεπε να πληρωσεις για να εχεις και αυτο ειναι τουλαχιστον ενα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Οκτώβριος 26, 2013 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 εχει παρα πολλα τα οποια θα επρεπε να πληρωσεις για να εχεις και αυτο ειναι τουλαχιστον ενα καλο επειδή δεν εχω καταλαβει μπορεις να εξηγησεις πως λειτουργει; Ειμαι φοιτητης και αυτη τη στιγμη καλυπτομαι απο το θειο. Μπορώ με μια μικρή έστω συνδρομή να αποκτήσω το office? Πρέπει να συνεργάζεται το Πανεπιστημιο για να μπορεις να επωφεληθεις των προνομιακών τιμών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Οκτώβριος 26, 2013 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 εχει αρκετα καλουδια το Dreamspark ...η microsoft συνεργαζεται με εκατονταδες πανεπιστημια σε ολο τον κοσμο και δινει δωρεαν υλικο ... μπες στο dreamspark και γραψου ...μετα την εγγραφη για να εχεις τα προνομια πρεπει να εισαι σε ενα απ τα πανεπιστημια που συνεργαζεται η Microsoft Και προσφερει τα προιοντα ...εχω ειμαι στο παπει τωρα και για αυτο εχω ολα αυτα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.