Jump to content

Crossfire. Πως γινεται?

nikos mittas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον αγορασα 2 ATI HD3870 για να κανω crossfire σε abit IP35 PRO.

Το 3D Mark 06 μου εδωσε 12468 πριν το crossfire μου εδινε 11845.

Δοκιμασα το crysis με αναλυση 1280χ1024 antialiasing x8 και ολες τις ρυθμισεις very high και πηγαινε χαλια οταν κλεινω το crossfire παει πολυ καλυτερα.

Μαλον εκανα οτι νανε με τις συνδεσεις.Και 2 φωτο να δειτε τι εχω κανει :o.Γα....τα.

Πως πρεπει να τα βαλω αυτα τα crossfire? χρειαζονται και τα δυο? το μονιτορ σε ποια καρτα πρεπει να μπει? και τελος αυτο το τετραπινο κατω απο την πανω καρτα πρεπει να παρει ρευμα?[ATTACH]1764[/ATTACH]

[ATTACH]1765[/ATTACH]

post-618-1414343054,7799_thumb.jpg

post-618-1414343054,8021_thumb.jpg

Λοιπον αγορασα 2 ATI HD3870 για να κανω crossfire σε abit IP35 PRO.

Το 3D Mark 06 μου εδωσε 12468 πριν το crossfire μου εδινε 11845.

Δοκιμασα το crysis με αναλυση 1280χ1024 antialiasing x8 και ολες τις ρυθμισεις very high και πηγαινε χαλια οταν κλεινω το crossfire παει πολυ καλυτερα.

Μαλον εκανα οτι νανε με τις συνδεσεις.Και 2 φωτο να δειτε τι εχω κανει :o.Γα....τα.

Πως πρεπει να τα βαλω αυτα τα crossfire? χρειαζονται και τα δυο? το μονιτορ σε ποια καρτα πρεπει να μπει? και τελος αυτο το τετραπινο κατω απο την πανω καρτα πρεπει να παρει ρευμα?

Οι συνδέσεις καλές φαίνονται Νίκο.

Και το μόνιτορ στην κύρια PCI

Για τις ρυθμίσεις ας πουν αυτοί που δουλεύουν crossfire

Ανοίγεις το CCC (Catalyst Control Center) και έχει μια επιλογή για Crossfire στον αριστερό βρόγχο που είναι το μενού.

Πας στο crossfire, ενεργοποείς την ρύθμιση και πατάς apply. Οι κάρτες θα προσαρμοστούν μόνες τους, και θα σβήσει για λίγο η οθόνη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.