Jump to content

LG 29EA93P 29

AstraLgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκέφτομαι μελλοντικά τον επόμενο μηνα να αγοράσω αυτό το monitor LG 29EA93P 29'' IPS LED MONITOR ULTRAWIDE BLACK - -

μέχρις στιγμής γνωρίζω τι θα χάσω σε αλλαγή monitor από αυτή που έχω τώρα με τι συγκεκριμένη τα υπέρ τις LG πια είναι ?

2560x1080 με 7970 θα τραβάει σε games όπως bf? σε καλά fps έστω και στο medium?

δεν γνωρίζω ακριβώς πως fps θα χάσω σε σχέσει με το 1920x1080

πείτε γνώμες

27ρι monitor δεν το σκέφτομαι καθόλου:rant:

Πιστεύω ότι θα έχεις μείωση περίπου 30% στα fps. Αν υποθέσουμε πως η αύξηση στα pixel ισοδυναμεί με την μείωση στα fps, που αν θυμάμαι καλά σχεδόν ισοδυναμεί.

όπως έγραψα πιο πάνω δεν με ενδιαφέρει 27 "ιτσες" και έχει καλύτερη ανάλυση εγώ προσωπικά για αυτή τι 29 ιντσών σκέφτομαι μου αρεσει το φον και γενικά σαν μέγεθος το wide το ψήνω ιδιαιτερα :pleasantry:

Επειδη ημουν στην ιδια φαση με σενα και τελικα υπεκυψα, απλα να σου πω τη γνωμη μου.

Περα απο το initial "wow factor" η οθονη πραγματικα ειναι καλη (μονο) σε games και σε ταινιες.

Ασχετα με το τι λενε αλλοι, μου αρεσει αρκετα περισσοτερο σε παιχνιδια το ultra wide απο το 16:9. Απλα να εχεις υποψη σου οτι αρκετα παιχνιδια ΔΕΝ θα το υποστηριζουν το φορμα και θα καταληξεις να παιζεις με 2 μαυρες μπαρες δεξια αριστερα. Αυτο εχει να κανει προφανως με το παιχνιδι και δεν ειναι "κανονας"

Σε desktop και δουλειες γραφειου παιζει να μη με βολεψε τοσο οσο η 16:9.

Μιλαμε παντα για 2 docs side by side δουλεια ετσι. Αν δουλευεις 1 φυλο κλπ κλπ δεν εχεις λογο για wide ετσι κι αλλιως.

All around οθονη παντως ΔΕΝ ειναι. Και προσωπικα το matte της με εχει ψιλο-ξενερωσει σε σχεση με το glossy απο τις κορεατικες που ειχα συνηθισει.

Πιστεύω για τέτοιες αναλύσεις σε παιχνίδια θες ακόμα μια 7970 σε high settings , η συγκεκριμμένη δεν νομίζω πως θα βολέψει και πέραν τούτου για μένα είναι "καρναβάλι":jester:.

Κοίτα για κανένα wqhd 27αρι . Επειδή και έγω σκέφτομαι για μία τέτοια μετάβαση γέρνω προς dell μεριά... ή αλλιώς κορεάτικο αν αντέχεις το ρίσκο μη σου βγει doa , dead pixel κ.λ.

Πιστεύω για τέτοιες αναλύσεις σε παιχνίδια θες ακόμα μια 7970 σε high settings , η συγκεκριμμένη δεν νομίζω πως θα βολέψει και πέραν τούτου για μένα είναι "καρναβάλι":jester:.

Κοίτα για κανένα wqhd 27αρι . Επειδή και έγω σκέφτομαι για μία τέτοια μετάβαση γέρνω προς dell μεριά... ή αλλιώς κορεάτικο αν αντέχεις το ρίσκο μη σου βγει doa , dead pixel κ.λ.

Το 1o που γραφεις για "αλλη μια 7970" προφανως δεν κολλαει με το οτι "τον στελνεις" σε wqhd 27αρα.

Ειναι προφανες οτι η 2560*1440 θελει καλυτερη καρτα απο την 2560*1080....

Αν απο τα 1080p θελει αλλη μια 7970 για την LG, τοτε θελει και μια... 3η για την 1440p

παίδες δεν ξέρω τι λέτε πάντως σαν κάτοχος του συγκεκριμένου monitor μπορώ να πω ότι τα αξίζει τα λεφτά του

είναι σαν να έχεις 2 24" monitor χωρίς το διαχωριστικό

σαν desktop χρήση δεν το συζητάμε γι αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που την πείρα φοβερό ergonomic και ένα + στο pip

άλλη φάση να έχεις στο ένα μισό το doc κα στα αλλα 2/3 browser και άλλα progs ssh vm κτλπ:T:

στα games που λέτε πλέον τα περισσότερα ιδικά τα νέα βγαίνουν με υποστήριξη είχα βάλει μερικά όταν είχα πριν τα σουτάρω όλα και παίζανε κανονικά

γενικά πλέον το έχω συνηθίσει πολύ αυτό το ratio για desktop και το 16:9 στο γραφείο στο ΤΕΙ μου κακοφαίνεται αλλά τι να κάνεις εκεί έχουμε 2 monitor οπότε τη παλεύουμε έτσι:hehe:

my opinion

once you go 21:9 you never go back

βέβαια δεν έχω πάει σε 2560 Χ 1600 οπότε κρατάω και μια πισινή:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.