Jump to content

The Stanley Parable

EraserheadX

Recommended Posts

The Stanley Parable on Steam

The Stanley Parable is a first person exploration game. You will play as Stanley, and you will not play as Stanley. You will follow a story, you will not follow a story. You will have a choice, you will have no choice. The game will end, the game will never end. Contradiction follows contradiction, the rules of how games should work are broken, then broken again. This world was not made for you to understand.

But as you explore, slowly, meaning begins to arise, the paradoxes might start to make sense, perhaps you are powerful after all. The game is not here to fight you; it is inviting you to dance.

Based on the award-winning 2011 Source mod of the same name, The Stanley Parable returns with new content, new ideas, a fresh coat of visual paint, and the stunning voicework of Kevan Brighting. For a more complete and in-depth understanding of what The Stanley Parable is, please try out the free demo.

Έπαιξα το demo χθες. Ήταν... διαφορετικό. Δεν έχω παίξει το original mod, ξέρει κανείς περί τίνος πρόκειται; Γιατί από το demo δεν βγάζεις άκρη. :hehe:

το έπαιξες ολο το demo ε?Προσωπικά μου φάνηκε φοβερό αλλά ούτε εγώ κατάλαβα περι τίνος πρόκειται.Και τη περιλήψη του παιχνιδιού που διάβασα πάλι άκρη δεν έβγαλα.:hehe:

Γελασα αρκετά πάντως.(Φοβερο achievement btw) :p

Με το αρχικό mod που λες, ούτε που το γνωρίζω.

Το πάιζω το τελευταίο τρίωρο.

DA-(mind)FAQ.

Το παιχνίδι φαίνεται να έχει αποκτήσει μυαλό... και με τρολλάρει ασύστολα.

Τρομερή εμπειρία. Θέλω κιάλλο. Τα σπαει.

Έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα περισσότερες φορές από όσο περίμενα.

Ρε ειναι ΕΠΟΣ.

Εχω παθει πλακα. Το παιχνιδι ειναι διαφορετικο καθε φορα που παιζεις. Μιλαμε για ριζικες αλλαγες. Δυναμικοι χαρτες, τρελο σκηνικο. Μπαινεις σε ενα δωματιο, εχει ενα γραφειο, βγαινεις, και μολις γυρνας 180 μοιρες παλι να ξαναμπεις, στη θεση του γραφειου υπαρχει ενα χωραφι τεραστιο. Καθε τι που κανεις εχει τελειως απροβλεπτα αποτελεσματα. Πραγματικα εχουν δικιο οι reviewers ειναι πονος στον εγκεφαλο να προσπαθεις να το περιγραψεις. Απλα βαζεις και παιζεις.

Θεικη ατμοσφαιρα, αψογο narration, αφθονο humour, πολυ σωστα μηνυματα, απλουστατο gameplay, σου ζαλίζει τον εγκεφαλο με καθε ευκαιρια που βρισκει. GENIUS MASTERPIECE.:worship:

Ενα PC exclusive, indie μαλιστα, με πολλα balls. Να ενα παιχνιδι που δεν εχει το acclaim που του αξιζει. Το παιχνιδι υπαρχει εδω και 2 χρονια σαν HL2 mod, αλλα τωρα βγηκε σαν standalone. Ελπιζω να εχει καλη συνεχεια.

Αυτό μετά από 1 ωρίτσα που το δοκίμασα σε φίλο.

Ενα PC exclusive, indie μαλιστα, με πολλα balls. Να ενα παιχνιδι που δεν εχει το acclaim που του αξιζει. Το παιχνιδι υπαρχει εδω και 2 χρονια σαν HL2 mod, αλλα τωρα βγηκε σαν standalone. Ελπιζω να εχει καλη συνεχεια.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο, το σενάριο είναι διαφορετικό. Μιλάμε για νέο παιχνίδι. Αν έχεις παίξει δηλαδή το mod δε σημαίνει ότι έχεις παίξει και το standalone.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.