Jump to content

NVIDIA & ASUS συνεργάζονται σε μια μυστηριώδη συσκευή

zantetheo

Recommended Posts

Eνταξει εγω πουλησα παντως! :hehe:

Moυ μυριζει κομμενη Τατιανα με καργα χρονισμους και καλο bios.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply
Εγω λυπάμαι περισσότερο αυτούς που ακόμα μιλάνε για AMD, στην παρούσα φάση απλα δεν...

Όποιος πούλησε, πούλησε :hehe: Χρηματιστήριο η πράσινη.

Εχουμε μια πρώτη ένδειξη για την τιμή του ενσωματωμένου G-Sync σε monitor:

Asus VG248QE 144Hz χωρίς G-Sync --> 280$

Asus VG248QE 144Hz με G-Sync --> 400$

Asus has pledged to offer a G-Sync-enabled version of its VG248QE monitor in the first half of 2014. The monitor will be priced at $399, which is a fair bit more than the $280 asking price attached to the current model. The G-Sync variant will presumably have the same 24" TN panel as the existing unit, which offers a 1080p display resolution and a 144Hz maximum refresh rate.

Nvidia G-Sync matches LCD refresh rate to GPU render rate - The Tech Report

Εγω το βλεπω για

780 500-550€

780ti 650-700€

Εχουμε μια πρώτη ένδειξη για την τιμή του ενσωματωμένου G-Sync σε monitor:

Asus VG248QE 144Hz χωρίς G-Sync --> 280$

Asus VG248QE 144Hz με G-Sync --> 400$

Asus has pledged to offer a G-Sync-enabled version of its VG248QE monitor in the first half of 2014. The monitor will be priced at $399, which is a fair bit more than the $280 asking price attached to the current model. The G-Sync variant will presumably have the same 24" TN panel as the existing unit, which offers a 1080p display resolution and a 144Hz maximum refresh rate.

Nvidia G-Sync matches LCD refresh rate to GPU render rate - The Tech Report

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=u1ffJtn9gjU[/ame]

Δηλαδη για να καταλαβω,τωρα θα πεσει η τιμη της 780 ή μηπως θα παει

titan--->1000

780ti--->800(?)

780--->600

Σύμφωνα με το teckpowerup η GTX 780 Ti θα αντικαταστήσει την GTX 780 στην τιμή που ήδη έχει, και η GTX 780 θα υποστεί μείωση τιμής.

ωχ.... 780Ti

780tinvidia-10175.png

λυπάμαι τους κατόχους 780/Titan τρελό άδειασμα :hehe:

ευτυχώς που μας λυπάσαι ρε alexopus :p τωρα αισθάνομαι είδη καλύτερα!

....εσυ δεν θα παρεις απ-ατι να παιζεις 4K ? :hehe:

Η NVIDIA έδωσε μερικές πληροφορίες σχετικά με το G-Sync, αφορούν τα specs του modified Asus VG248QE monitor και τα system requirements.

rh84.jpg

ωχ.... 780Ti

780tinvidia-10175.png

λυπάμαι τους κατόχους 780/Titan τρελό άδειασμα :hehe:

Αδειασμα ;

Σκεφτεσαι να επενδυσεις σε καρτα γραφικων με γεμισμα ; :hehe:

Μεινε με αυτην που εχεις τωρα ... :whistle2:

Ανεκαθεν η Nvidia ηταν κοντα στον PC GAMER και ειδικα στον HARDCORE PC GAMER.

Φοβερο το G-SYNC αλλα δεν ειμαι Hardcore fps gamer για να φυγω απο IPS και VA panels και να παω σε TN.

Οταν μπει και σε IPS, VA panels το κοιταμε...

ευτυχώς που μας λυπάσαι ρε alexopus :p τωρα αισθάνομαι είδη καλύτερα!

....εσυ δεν θα παρεις απ-ατι να παιζεις 4K ? :hehe:

Με τέτοιο άδειασμα που έριξε ο κινεζούλης είναι να μην λυπάσαι?

Εγώ προς το παρών περιμένω να δω τιμές και απόδοση της 290 σε σχέση με την 780.

Κολλήματα δεν έχω, πράσινο / κόκκινο, απλά ψυχολογικό όριο δικό μου ειναι τα 500Ε. (call me gtx580, gtx680)

Οι τιμές της πράσινης στις 7xx είναι το λιγότερο γελοίες, αλλα έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα τις δούμε να έρχονται σε ποιο φυσιολογικά πλαίσια. 4K? μπααα ειδικά για multi δεν είμαι άνθρωπος του τέρμα δεξια τα πάντα. Για κανα single ίσως το δοκίμαζα, αλλα προς το παρών το κοντέρ γράφει ώρες σε multi (2,438.2 hours spent playing games on Steam).

Όλοι οι τιτανομάχοι γέλαγαν με τις amd, αλλα το θέμα είναι οτι γέλαγε και ο κινεζούλης και το χαστούκι έπεσε :hehe:

PQPie9r.gif

Αδειασμα ;

Σκεφτεσαι να επενδυσεις σε καρτα γραφικων με γεμισμα ; :hehe:

Μεινε με αυτην που εχεις τωρα ... :whistle2:

Μπα Γιάννη, τώρα ή 290 ή 780 και κάτω απο 5 κατοστάρικα :p

Με τέτοιο άδειασμα που έριξε ο κινεζούλης είναι να μην λυπάσαι?

Εγώ προς το παρών περιμένω να δω τιμές και απόδοση της 290 σε σχέση με την 780.

Κολλήματα δεν έχω, πράσινο / κόκκινο, απλά ψυχολογικό όριο δικό μου ειναι τα 500Ε. (call me gtx580, gtx680)

Οι τιμές της πράσινης στις 7xx είναι το λιγότερο γελοίες, αλλα έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα τις δούμε να έρχονται σε ποιο φυσιολογικά πλαίσια. 4K? μπααα ειδικά για multi δεν είμαι άνθρωπος του τέρμα δεξια τα πάντα. Για κανα single ίσως το δοκίμαζα, αλλα προς το παρών το κοντέρ γράφει ώρες σε multi (2,438.2 hours spent playing games on Steam).

Όλοι οι τιτανομάχοι γέλαγαν με τις amd, αλλα το θέμα είναι οτι γέλαγε και ο κινεζούλης και το χαστούκι έπεσε :hehe:

PQPie9r.gif

Μπα Γιάννη, τώρα ή 290 ή 780 και κάτω απο 5 κατοστάρικα :p

περιμενε να βγει και ο Volta μπας και την παρεις με 200 ευρω :p

περιμενε να βγει και ο Volta μπας και την παρεις με 200 ευρω :p

Ποιος ειναι παλι αυτος ρε ; :hehe:

Γτ τόσο κόμπλεξ με τις τιταν και τους κατόχους τους; Την επόμενη φορά θα σας ρωτήσουμε τι θα πάρουμε να δούμε αν εγκρίνετε.

Γτ τόσο κόμπλεξ με τις τιταν και τους κατόχους τους; Την επόμενη φορά θα σας ρωτήσουμε τι θα πάρουμε να δούμε αν εγκρίνετε.

Δεν φταις εσυ ... ο Προεδρος σας εδω στο thelab εχει καποια θεματακια ... :hehe:

Ο Τιτανας ειναι ενα ολοκληρωμένο προιον και οχι μονο για games. Γι αυτο σεβασμος!

Το να δινεις 700 ευρω και να παίρνεις τα σαπια της palit και μαλιστα με chip απο αυτα που δεν μπορεσαν να γινουν Τιτανες και μαλιστα πετσοκομμένα σε specs αυτο παει πολυ!

Σου βρηκα θεση parking για το ξεχειλωμένο Yugo σου!

dscf1903.jpg

:hehe:

δηλαδη τωρα τελικα ποιος νικαει? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JQRyPKm7wHg]Ultimate Warrior vs Hulk Hogan - WrestleMania VI - YouTube[/ame] δεν πιστευω να κανουν πως παλευουν στα ψεματα μεταξυ τους ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.