Jump to content

Πρόβλημα (σφάλμα) με TuneUp Utilities

djtaz13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα.

Πριν λιγες μερες προσπαθησα να εγκαταστησω το TuneUp Utilities.

Οταν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση ομως μου εβγαλε το παρακατω

μηνυμα - σφαλμα οποτε το απεγκατεστησα. Μετα απο λιγες μερες

(σημερα) πηγα να τρεξω το Skype (το οποιο ετρεχε κανονικα μεχρι

σημερα) και μου πεταξε το ιδιο μηνυμα -σφαλμα! Εχω διαγραψει

τους φακελους του TuneUp χειροκινητα και εχω κανει καθαρισμο

στη registry αλλα δεν αλλαξε κατι. Ξερει καποιος τι εχει γινει?

Ευχαριστω.

6mdd.png

Κάνε επανεγκατάσταση & το tuneup τότε (αν το χρειάζεσαι τόσο πολύ - από μένα: μακρυά).

Το εχω κανει απεγκατασταση. Γιατι λες μακρυα? Το ειχα 2-3 χρονια χωρις προβλημα.

Απλά δε προτιμώ τέτοιου είδους προγράμματα.

Τελικά που είναι το πρόβλημα;

;p...Το εβγαλα επειδη οπως λεω και στην αρχη δεν μπορω να ολοκληρωσω την εγκατασταση!!

Κάνε επανεγκατάσταση & το tuneup τότε (αν το χρειάζεσαι τόσο πολύ - από μένα: μακρυά).

Συμφωνώ απολύτως. Μου χάλασε και μένα το λειτουργικό από τότε μακρυά.

Το αστείο είναι ότι αν το τρέξεις σε φρέσκια εγκατάσταση Windows (Το είχα κάνει σε XP) βρίσκει και εκεί ...πράματα να διορθώσει.

Για να είμαι δίκαιος αυτό είχε συμβεί πάνω από 3 χρόνια, δεν γνωρίζω αν έχει διορθωθεί με τις νέες εκδόσεις.

Το έχω τώρα ένα χρόνο και κάτι σε win7 χωρίς πρόβλημα. Εγώ σε win7 πάντως δεν ξέρω γιατί το έχω. Θεωρώ ότι κάτι κάνει αφού πάει μπάλα χωρίς πρόβλημα το σύστημα.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Off Topic Mode On(και συγνωμη για αυτο, αλλα βλεπω οτι το κανετε θεμα. Και εγω κατα αυτων ημουν μεχρι που το ειδα με τα ματια μου), με το Tune up, ειδικα το 2014, περα του οτι εχει την ανευρεση διπλων και παραπανω αρχειων σε επιλεγμενους δισκους / φακελους, μπορεις πραγματικα να απενεργοποιησεις πραγματα που δεν χρειαζονται στην εκκινηση και που με αλλα προγραμματα δεν γινεται.Ασφαλως και δεν κανω Registry Fix, Defrag κλπ. Εχει τοσα πραγματα να κανεις, αλλα αυτα δεν τα πειραζεις οντως ακομα και σε εγκατασταση φρεσκια.

Το μεταχειρίζομαι χρόνια πολλά τώρα και μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Όχι μόνο δε μου έχει εμφανίσει ποτέ πρόβλημα αλλά με έχει σώσει ουκ ολίγες φορές τόσο από φορμάτ,από ιούς, όσο και από πιο γρήγορο σύστημα και πιο καθαρό.

Για μένα το πρόγραμμα αξίζει και με το παραπάνω τα φράγκα του...είναι must.

Το πρόβλημά σου πρέπει να είναι αλλού...

...μπορεις πραγματικα να απενεργοποιησεις πραγματα που δεν χρειαζονται στην εκκινηση και που με αλλα προγραμματα δεν γινεται.Ασφαλως και δεν κανω Registry Fix, Defrag κλπ. Εχει τοσα πραγματα να κανεις, αλλα αυτα δεν τα πειραζεις οντως ακομα και σε εγκατασταση φρεσκια.

Starter

Γιατί να βαρένεις το σύστημα σου με όλη τη σουίτα αν δε τη χρησιμοποιείς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.