Jump to content

Να το επιχειρήσω?

konilio

Recommended Posts

Έχω φτιάξει ενα συστημα υδροψυξης για τον αθλο μου με μικρο ψυγειο λογω ελλειψης χωρου και εχω γυρω στους 46-48 βαθμους σε φυσιολογικες συνθηκες λειτουργιας. Η απορια μου ειναι αν ειναι σωστο να βαλω και μπλοκ για την καρτα γραφικων μου εχοντας τετοιες θερμοκρασιες. Μηπως αντι να τη βελτιωσω θα τη χειροτερεψω? Αν ενδιαφερεται κανεις η καρτα μου ειναι mx440 στα 382/672

δεν ειμαι ειδικος σε w/c

αλλα για να ψήξεις και την vga πρεπει να εχεις ποιο δυνατή αντλία ωστε να γίνεται καλύτερα η κυκλοφορία του νερού,,

και αφου λές εχεις μικρο ψυγειο μην το επιχειρησεις τα πραγματα θα είναι χειρότερα....

για w/c τις θερμοκρασίες τις βλέπω υψηλές..

εχεις κανένα fan στο ψυγείο??..

καλημερα και καλως ηρθες στην παρεα μας..............................................το να βαλεις υδροψυξη και στην καρτα δεν θα σου ειναι προβλημα καθως η καρτα δεν ειναι και κανενα γομαρι που να ζεματαει και να θελει καλη ψυξη για να αποδωσει.......σιγουρα μια βελτιωση θα δεις αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει...........πιστευω οτι και ο θορυβος δεν αποτελει προβλημα για σενα μιας και εχει παθητικη ψυκτρα νομιζω............εαν παντως θες να πειραματιστεις δεν εχεις να χασεις τιποτα.........απλα μην περιμενεις να δεις και καμια μεγαλη διαφορα......

και παλι καλως ηρθες

Η καρτα μου εχει ανεμιστηρα και στο ψυγειο δεν εχω βαλει κανεναν γιατι μου τη σπαει η φασαρια τους και για αυτο αλλωστε προχωρησα στην υδροψυξη. Απο οτι καταλαβαινω μαλλον χρειαζομαι μεγαλυτερο ψυγειο σε περιπτωση που δε θελω να βαλω ανεμιστηρες. Η αντλια μια χαρα ειναι η Sicce Nova

Παντως οταν ειχα δοκιμασει να βαλω ανεμιστηρα ειχα παει 40-41 βαθμους αλλα μου ειχε σπασει τα νευρα

κοιταξε το φορουμ της υδρο αερο ψυξης και ψαξε για ρυθμιζομενους ανεμιστηρες ή πατεντες των παιδιων.ριξε μια ματια γενικοτερα μεσα στο φορουμ για την χρησιμοτητα και τις δυνατοτητες του water cooling..............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.