ts0gl1s Οκτώβριος 16, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 το mw3 δεν το βλεπω που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 16, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Σίγουρα. Επειδή είστε ακουβάλητοι και δεν έχετε την παραμικρή ιδέα απο το game μην εκφέρετε άποψη και μην αναφέρεστε σ'εμένα. Όταν και εάν πάτε ποτέ gold+ τότε μιλήστε μου. Μόνος μου πήγα και εάν δεν πιστεύεις πρόβλημά σου. Ευχαριστώ πολύ.Εγώ που είμαι Platinum στον West μπορώ να σου μιλήσω δηλαδή; wintersYPK - Europe West - Summoners - League of LegendsΕπειδή έκανες ένα win streak και έπιασες το gold tier δε σημαίνει ότι είσαι gold. Επειδή tier δεν πέφτεις έχει μείνει εκεί αλλά το mmr σου είναι για silver iii - silver ii.Όποιος θέλει λεφτά από το LoL, χρειάζεται ομάδα. Για να βγάλεις SOLO φράγκα πρέπει να steamάρεις στο twitch ή να κάνεις elo boosting αντί χρημάτων (το οποίο είναι και bannable).Αλλά για να μείνουμε στο θέμα, για εξήγησέ μου λίγο το matchmaking πως γίνεται; Ποιος καθορίζει ποιος παίζει με ποιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 16, 2013 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Την πρώτη φορα δεν είχε τοση απήχηση ήθελες ε;http://www.thelab.gr/showthread.php?t=126044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Οκτώβριος 16, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Μπορείς να επισκεφθείς το forum και να ρωτήσεις στο chat. Το matchmaking γίνεται με βάση τα tier των παικτών. πχ. 5v5 θα έχει ίσες ομάδες: gold V gold IV plat I silver II bronze IV.Δεν θα σου βάλει 2 bronze και στους άλλους θα είναι όλοι diamond. Καταρχάς εφόσον είσαι platinum θα ξέρεις λίγο-πολύ πόσο δύσκολο είναι ν'ανέβεις και να παίρνεις τα gamες μόνος σου. Ωραίος που είσαι plat αλλά εάν ξεκινάς να μιλάς όπως μίλησες νωρίτερα μάλλον δεν σου αρμόζει. Το mmr μου είναι χάλια λόγω ότι είχα θέματα με το net μου+ δεν ήξερα βασικά πράγματα για το game. Δεν πήγα με boost ούτε τυχαία. Κάθησα και μελέτησα το game στατιγηκές-streams κλπ για να πάω gold. Εάν το θεωρείς 2 easy για σένα και μπορείς να πας μέσα σε 2 μέρες μπράβο σου είσαι πολύ καλός. Ούτε ανέφερα ότι είμαι pro.Δεν αναφέρω ότι θα γίνεις πλούσιος με αυτό το site. Απλά αυτός που παίζει έστω περιστασιακά μπορεί να κερδίσει 28usd την εβδομάδα εάν κερδίσει όλα τα match. Χαρά μου να σας λύσω τις απορίες και να σας βοηθήσω όπως έκαναν και σ'εμένα. Παρακαλώ τους admins να διαγραφτούν τα offtopic για να μείνει καθαρό το thread.Την πρώτη φορα δεν είχε τοση απήχηση ήθελες ε;League of Legends with cowriesΕκείνο μπορεί να διαγραφτεί επίσης λόγω ότι δεν είναι αναλυτικό όπως αυτό εδώ. Σ"ευχαριστώ για την παρατήρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 16, 2013 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 [MENTION=26399]balboagr[/MENTION] Μην κάνεις συνεχόμενα ποστ το ένα κάτω από το άλλο. Κάνε edit το προηγούmενο και πρόσθεσε το νέο περιεχόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 16, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Μπορείς να επισκεφθείς το forum και να ρωτήσεις στο chat. Το matchmaking γίνεται με βάση τα tier των παικτών. πχ. 5v5 θα έχει ίσες ομάδες: gold V gold IV plat I silver II bronze IV.Δεν θα σου βάλει 2 bronze και στους άλλους θα είναι όλοι diamond. Καταρχάς εφόσον είσαι platinum θα ξέρεις λίγο-πολύ πόσο δύσκολο είναι ν'ανέβεις και να παίρνεις τα gamες μόνος σου. Ωραίος που είσαι plat αλλά εάν ξεκινάς να μιλάς όπως μίλησες νωρίτερα μάλλον δεν σου αρμόζει. Το mmr μου είναι χάλια λόγω ότι είχα θέματα με το net μου+ δεν ήξερα βασικά πράγματα για το game. Δεν πήγα με boost ούτε τυχαία. Κάθησα και μελέτησα το game στατιγηκές-streams κλπ για να πάω gold. Εάν το θεωρείς 2 easy για σένα και μπορείς να πας μέσα σε 2 μέρες μπράβο σου είσαι πολύ καλός. Ούτε ανέφερα ότι είμαι pro.Δεν αναφέρω ότι θα γίνεις πλούσιος με αυτό το site. Απλά αυτός που παίζει έστω περιστασιακά μπορεί να κερδίσει 28usd την εβδομάδα εάν κερδίσει όλα τα match. Χαρά μου να σας λύσω τις απορίες και να σας βοηθήσω όπως έκαναν και σ'εμένα. Παρακαλώ τους admins να διαγραφτούν τα offtopic για να μείνει καθαρό το thread.Εγώ έχω το site και κοίτα τι κάνω. Βρίσκω 10 παλικάρια diamond και τους λέω θέλετε κανά ψιλό για 2 game τη μέρα;Θα παίζετε custom games με κάτι βλάκες που τους πέρνουμε τα λεφτά (prepaid games) και θα παίζετε με τα account που θα σας δίνω.Πως σου ακούγεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 16, 2013 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ωραίος που είσαι plat αλλά εάν ξεκινάς να μιλάς όπως μίλησες νωρίτερα μάλλον δεν σου αρμόζει. Τελευταία παρέμβασή μου στο θέμα που ουτως η άλλως δεν εχει πολλά ψωμιά ακόμη.Μου αρέσει πολυ που έχεις πάρει σοβαρά την ιπποσύνη,λίγοι νέοι στις μέρες εκτιμούν τις αξίες του αληθινού παίχτη του lol.EditΤο smite ειναι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 16, 2013 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 1ον Δεν είσαι υποχρεωμένος να δεις το πόστ και ν'απαντήσεις.2ον Δεν ανέφερε κανείς τίποτα για δουλειά. Εσύ χαλάς το παιχνίδι με την συμπεριφορά που έχεις και προφανώς είσαι silver η bronze .3oν Εάν δεν σ'αρέσει το πόστ μου κάνε log out.πρώτα από όλα δεν με ξέρεις άρα δεν ξέρεις και τι είμαι ....... ΕΙΜΑΙ GOLD ΜΕ 21 WINSRewind84 - Europe Nordic & East - Summoners - League of Legendsάντε τώρα που θα μας πεις κιολας τι να κάνουμε Vote for BLACK HOLE +1μην το συνεχίσεις θα μου ρίξουν κάρτα οι ADMINS-MODS Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 16, 2013 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Τέσπα, και 'γω δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Το site είναι μεν αξιόπιστο αλλά δεν βγάζει λεφτά. Το παλικάρι απλά ήλπιζε να βγάλει κανά ψιλό μέσω του referral.gg wp Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Οκτώβριος 16, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ενημερωθήκαμε για το πως θα "βγάλουμε χρήματα" από το LoL και επειδή ξέφυγε και δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας για ένα παιχνίδι, το topic τούτο κατέβασε ρολά μέχρι νεοτέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.