Jump to content

Πώς να βγάλεις λεφτά παίζοντας leauge of legends.

balboagr

Recommended Posts

Καταρχήν για όσους είναι δύσπιστοι έχω βάλει και εικόνες από τα acc μου σε paypal και του εν λόγω site για να μην νομίζει κάποιος ότι λέω παραμύθια. Λοιπόν ξεκινάμε. Το game4glory αλλιώς g4g είναι site το οποίο διεξάγει κάθε μέρα αγώνες leauge of legends αλλά και call of duty black ops 2- mw3 (θα μιλήσω μόνο για lol). Υπάρχουν κατηγορίες για τα games. Τα free entry- ελέυθερη είσοδος και τα prepaid-προπληρωμένα. Στα free entry μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν ενώ στα prepaid δήλωνετε συμμετοχή με 5 cowries= 0.50 usd. Κάθε νίκη που σημείώνετε στα free entry games το site σας ανταμοίβει με 10 cowries=1usd ενώ στα prepaid 20 cowries=2usd. Δεν πληρώνετε τίποτα απολύτως, αντιθέτως κερδίζετε. Οι servers που διεξάγονται τα παιχνίδια μαζί με τις ώρες είναι οι εξής:

Servers

1-BR 1 game per 3 days:02:30 EEST

2-EU-NE 1 game per day: 20:30 EEST

3-EU-W 1 game per day: 22:30 EEST

4-NA 2 games per day: 1st game: 03:30 EEST 2nd game :05:00 EEST

5-OCE 1 game per 5 days : 13:30 EEST

Για να γραφτείτε στο site πατήστε στο link: https://www.game4glory.net

Αν θέλετε να "ευχαριστήσετε" τον δημιουργό του θέματος μπορείτε να κάνετε κλικ στο referral του. Δεν κοστίζει τίποτα και με αυτό το τρόπο "επιβραβεύετε" τον balboagr για τον κόπο του να σας ενημερώσει: https://www.game4glory.net?referrer=5220a466904b8

Πριν κάνετε οτιδήποτε επισκεφθείτε το FAQ'S (Στην κορυφή του site) https://game4glory.net/faqs για να διαβάσετε πρώτα λίγα πράγματα που αφορούν το site. Aφού κάνετε εγγραφή στο site πάμε στο profile και μετά add game profile Uploaded with ImageShack.us

Entry type-all

Region- τον server μας και τέλος κλικάρουμε στο show. Να υπενθυμίσω πως κάθε πέμπτη είναι τα prepaid παιχνίδια.

Βρίσκουμε το παιχνίδι του server που μας ενδιαφέρει και πατάμε sign up Uploaded with ImageShack.us Μας λέει ότι έχουμε δηλώσει συμμετοχή για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή του είναι ο αναγραφόμενος supervisor.

Για να μεταφέρουμε τα cowries στον λογαριασμό μας στο paypal πρέπει να πάμε στο:

My account-sell cowries και να διαλέξουμε το ποσό που θέλουμε. Υπόψην ότι για κάθε μεταφορά υπάρχουν κρατήσεις πχ για 5 usd 0,50 usd. Αφού επιλέξουμε το ποσό βάζουμε το email που έχουμε στο paypal και πατάμε sell cowries. Εμένα μου μπήκαν τα χρήματα σε 3 μέρες.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία απο το paypal μου 13-10-2013 έλαβα απο το g4g 5usd. Τα μετέτρεψα σε euro και με τις κρατήσεις του paypal μείνανε 3,23 euro. <a  href=%7Boption%7Dhttp://img545.imageshack.us/img545/5981/2rjx.jpg' alt='2rjx.jpg'> Uploaded with ImageShack.us

Αυτά απο εμένα. Παρακαλώ πολύ όποιος έχει απορίες κλπ ας ποστάρει εδώ διαφορετικά add στο skype billis.prokopis

Με εκτίμηση Βασίλης

τα referrer links κύριε πονηρίδη σε τι αποσκοπούν; :magic:

Δεν είμαι πονηρίδης, όριστε η απάντηση:

Your Referral Link is G4G's most powerful income generation tool and it's tailored for you! Display it wherever you can! When someone clicks on it and signs up, our system will link them to you and in so doing, you will receive a referral commission each time that person enters our paid games on our site. It's that simple!

Μόνο για τα prepaid games. Που στην ουσία έχω 7 referrals και δεν έχω πάρει τίποτα επειδή δεν παίζουν στα prepaid. :jump:

Φίλε μου πες μου λίγο το username και τον server σου στο LoL.

vasmaister eu-ne ότι θές και skype billis.prokopis

Πωωωω ξεκολατε με αυτες τις βλακιες !

Δεν ειναι δουλεια , χαλατε το παιχνιδι , χαλαει το παιχνιδι

Στάλθηκε από το LG-E510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

1ον Δεν είσαι υποχρεωμένος να δεις το πόστ και ν'απαντήσεις.

2ον Δεν ανέφερε κανείς τίποτα για δουλειά. Εσύ χαλάς το παιχνίδι με την συμπεριφορά που έχεις και προφανώς είσαι silver η bronze .

3oν Εάν δεν σ'αρέσει το πόστ μου κάνε log out.

:stop: παιδιά ήρεμα μη τσακωθείτε. Ένα παιχνίδι είναι , η ουσία στα παιχνίδια είναι να παίζουμε για να διασκεδάζουμε .

Τώρα, αν μερικοί θέλουν να βγάλουν και κανα φράγκο επειδή είναι καλοί παίχτες μπράβο τους :) Αλλά και πάλι ψίχουλα είναι, μη περιμένετε να λύσετε το οικονομικό σας πρόβλημα παίζοντας παιχνίδια.

Παίζουμε για να χαιρόμαστε ! και επειδή το θέλουμε :) :yes4:

Σημείωση : ΔΕΝ παίζω LoL ( το βαριέμαι απίστευτα - άντε να χω παίξει μία ώρα πριν κάτι μήνες - πιο βαρετό πεθαίνει ) και COD ( έπαιζα Black Ops 1 -> μετά χάλασε η σειρά οπότε βρέθηκε σε πιο σοβαρά μονοπάτια -> Battlefield Bad Company -> BF3 -> BF4 :D )

... προφανώς είσαι silver η bronze

Έτσι. Όποιος δεν είναι gold και πάνω δεν δικαιούται να μιλάει. Είναι noobas και δεν του αξίζει να αναπνέει τον ίδιο αέρα με εμάς. Please uninstall!

Γι' αυτό οι κοινότητα του LoL έχει τέτοιο όνομα (και γενικότερα η gaming κοινότητα). Όλοι νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από όλους τους άλλους.

Σίγουρα. Επειδή είστε ακουβάλητοι και δεν έχετε την παραμικρή ιδέα απο το game μην εκφέρετε άποψη και μην αναφέρεστε σ'εμένα. Όταν και εάν πάτε ποτέ gold+ τότε μιλήστε μου. Μόνος μου πήγα και εάν δεν πιστεύεις πρόβλημά σου. Ευχαριστώ πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.