Shadowjump Οκτώβριος 19, 2013 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2013 Η αληθεια ειναι οτι απο Windows tabet δεν ξερω.Αλλα, εχω iPad 3 + Nexus 10. Για καποιο λογο πιστευω οτι για tablet, μονο τα iPad "αξιζουν" απο την αποψη οτι επειδη δουλευεις πολυ με την οθονη και εχουν το καλυτερο touch δεν κουραζει καθολου.Απο αυτονομια, για να καταλαβεις, με σερφαρισμα και πολυ λιγο παιχνιδια, χθες ημουνα 5 μερες αναμονη (σε δικτυο WiFi) με 7 ωρες λειτουργειας και ημουν στο 40%!Απο την αλλη, το Nexus 10 που εχει ο πατερας μου, δεν λεω, παρα πολυ καλο εργαλειο. Αλλα σιγουρα δεν φτανει σε αυτονομια το iPad 3. Βεβαια εχει το βολικο οτι περνας αρχεια οποτε θες, οπως θες. Αλλα σαν ανταποκριση στην αφη μου φαινεται αρκετα χειροτερο.Α, και δεν ειμαι apple fan, Note 2 ειχα και παω για Note 3. Απλα ειπα την αποψη μου για το iPad. (στο οποιο μπαινει και σε αυτο πληκτρολογιο, οπως και στο Nexus 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Οκτώβριος 19, 2013 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2013 Τα ατιβ είναι 11,6 και έχουν πενακι. Πρόσφατα πήρε ο πατέρας της κοπέλας μου 700 λίρες από το αμαζον. Ι5 4gb ram 128ssd. Ανεβαίνεις πολύ σε τιμή έχεις κανονικό πισι μετά. Και έχει πληκτρολόγιο που βγαίνει,μέσα στην συσκευασία. Οθόνη full hd. Αυτά! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Οκτώβριος 19, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2013 οχι , ναι εδώ ξεφύγαμε πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Οκτώβριος 20, 2013 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2013 Αν δεν θες την ελευθερια του nexus 10 , πας καρφί για ipad ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Οκτώβριος 21, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2013 θα περιμένω τη κυκλοφορία του dell venue 11 pro απότι φαίνεται .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 22, 2013 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Προσωπικά, πήρα πρόσφατα το Asus Vivotab RT. Τα windows 8 ειναι πραγματικά λουκούμι για tablet και η χρηστικότητα μιας τέτοιας συσκευής ειναι απείρως καλύτερη από οποιοδήποτε Android ειχα πιάσει στα χέρια μου τόσα χρόνια. Φαντάζομαι οτι και τα αντίστοιχα samsung κάπως έτσι θα ειναι. Ελπίζω να μπορέσω να ολοκληρωσω και ένα review κάποτε όπου όλα αυτα θα ειναι πολύ πιο αναλυτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Οκτώβριος 22, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 σε ευχαριστώ για τα χρήσιμα σχόλια σου περί windows σε tablet. θα ήταν πολύ χρήσιμο όντως αν έφτιαχτες ένα review προσωπικά τουλάχιστον ανυπομονω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Οκτώβριος 22, 2013 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 Προσωπικά, πήρα πρόσφατα το Asus Vivotab RT. Τα windows 8 ειναι πραγματικά λουκούμι για tablet και η χρηστικότητα μιας τέτοιας συσκευής ειναι απείρως καλύτερη από οποιοδήποτε Android ειχα πιάσει στα χέρια μου τόσα χρόνια. αυτα ειναι προσωπικες αποψεις βαβαια, για καποιους μπορει τα windows να φαινονται το τελειο λειτουργικο, για αλλους ενα απαισιο εκτρωμα. Οπως και να χει το Android ειναι ενα ασφαλεστατο λειτουργικο συστημα (linux γαρ) παναλαφρο, παραμετροποιησιμο οσο δεν παιρνει, ανοιχτο στους developers και μη, και ιδανικο για σκαλισμα οσο δεν παιρνει. Οσο κι αν υπαρχουν λατρεις των windows που θελουν να τα βλεπουν και στο τηλεφωνο τους και να τα παιρνουν και βολτα μαζι τους, το android ηρθε για να μεινει και εδραιωθηκε πολυ καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο. Φαντάζομαι οτι και τα αντίστοιχα samsung κάπως έτσι θα ειναι. Ναι, ειναι σιγουρο οτι η Samsung που ηδη εχει δικη της διανομη linux (για εσωτερικη "καταναλωση" βεβαια) θα ποιασει πορτα για το χειμωνα τον balmer και τους ινδους "developers" του :suicide2: (να βαλουν και μπλε οθονη? )οπως και να εχει στην ιστορια της πληροφορικης μια ζωη η m$ εκλεβε ιδεες (πολλες "κακες γλωσσες" λενε και κωδικα) απο την κοινοτητα (εμπορικη και μη) του linux κι οχι το αντιθετο ειναι αραγε τυχαιο που στο mobile κομματι η m$ ψαχνει να βρει ποσο βαθια ειναι ο πατος? Θα συμφωνισω παντως στο οτι το GUI των 8 ειναι (μονο) για tablets (εκει στο Redmond προφανως ειχαν πολυ μεγαλα σχεδια του στυλ "φτιαχτο ετσι, κι αν σου κατσει...":p) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 23, 2013 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Αν στα Windows 8 σε ταμπλετ μπορείς να κάνεις ακριβώς ότι και σε pc, χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια προγράμματα κλπ, τότε πιστεύω είναι ότι καλύτερο. Αν και εφόσον δουλεύουν σωστά, όπως πχ σε έναν υπολογιστή με ssd .Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 23, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2013 Ψήνομαι άγρια για το Dell venue 8 Pro με 8.1 Τρελό vfm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Ιανουάριος 6, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Τελικά κατέληξα στο Αsus VivoTab Smart ME400C-1A043W Αύριο το περιμένω στα χέρια μου. Επιστρέφω με εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 6, 2014 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Μεγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Φεβρουάριος 5, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Τελικά αγόρασα το tablet που είχα αναφέρει.Γενικά καλές εντυπώσεις. Τα win8 είναι πολύ εύχρηστα για tablet πιστεύω.το προτείνω.ΥΓ: το μόνο που δεν με ικανοποιεί και ξέχασα να κοιτάξω ... είναι οτι η οθόνη πιο παραλληλόγραμμη. την περίμενα πιο "τετράγωνη". Είναι 10.1 αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.