Gl0bAlZer0 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 Γεια.... Λεω να μπω και εγω σιγα σιγα(πολυ σιγα) στην ιδέα του watercooling! Βρηκα το παρακάτω προιόν: WaterChill KT03-L20 CPU cooling kit 80,50 ευρώ. Θέλω να ξέρω καλύπτει τις ανάγκες μου? Οι οποίες είναι: Barton 2600 να πάει στα 2200 Μhz σταθερά.... Ο υπολογιστής να γίνει σχεδόν αθόρυβος. Ο ανεμιστήρας ξέρετε εάν κάνει θόρυβο.Μπορεί να αντικατασταθεί με έναν 120mm 7 Volt? Όπως καταλάβατε σιχαίνομαι το θ'ορυβο .Είναι ανοιχτός ο υπολογιστής όλη μέρα και δεν αντέχω άλλο.Αυτη τη στιγμη είμαι με ένα Silent Boost(μην ξεράσω) και 3*80mm στα 7 volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Τις καλυπτει μια χαρα....εχει επιλογη για 7 ή 12v!!80??τσαμπα...απο που?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Οκτώβριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Από γερμανία..... Εδώ κοντά ...... Θα δώσω κάτι παραπάνω και θα το πάρω απο εδώ αν ειναι.... Για θεσσαλονίκη δύσκολα...πρεπει να κατεβώ αθήνα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.