Acholate Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 Καλησπέρα,έχω αυτην την καρτούλα:SAPPHIRE HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E OC και έπειτα από πρόβλημα στο σύστημα ψύξης αγόρασα ενα καινούριο το οποίο είναι αυτο ακριβώς:SCYTHE SCVSG-2000 SETSUGEN 2 VGA COOLER - -Ενώ προηγουμένως δούλευε κανονικά η κάρτα, πλέον με το καινούριο cooler (το οποίο προς μελλοντικό αγοραστή είναι άθλιο και τεράστιο) δεν ανοίγει καν ο υπολογιστής. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι διότι στην τοποθέτησή του είμαι απόλυτα βέβαιος ότι δεν έχω κάνει κάποιο λάθος. Αν κάποιος επιθυμεί μπορώ να παρέχω και φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Ψύκτρες στα VRM έβαλες; Αν όχι ίσως είναι μία πιθανή αιτία καθώς αυτά και ειδικότερα στη συγκεκριμένη κάρτα βράζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Τα καλώδια τροφοδοσίας στην κάρτα τα έχεις σύνδεση απ'όσο φαντάζομαι. Έχω και γω 4890 αλλά της Asus αλλά η πλακέτα πάνω κάτω είναι ίδια. Κάτω σου παραθέτω 2 φωτογραφίες με την κάρτα που έχεις (αυτή πρέπει να είναι λογικά). Σου έχω κυκλώσει με πράσινο κ μπλε χρώμα πάνω στην πλακέτα. Αυτά με το πράσινο χρώμα που είναι κυκλωμένα θέλουν σίγουρα ψηκτράκια. Με το μπλε κύκλο απ'όσο θυμάμαι δεν χρειάζεται(αν κάνω λάθος ας μας πεί και κάποιο άλλο μέλος). Βγάλε την κάρτα, ξανά κούμπωσε την, δες και ρεύματα αν είναι εντάξει! Η ψήκτρα που πήρες είχε τίποτα ψηκτράκια μέσα? Αυτή εδώ κάνει για την 4890 και τα έχει όλα μεσα στην συσκευασία αν παρατηρήσεις στις φωτογραφίες Accelero Twin Turbo II · VGA · Cooling · ARCTIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acholate Οκτώβριος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Είχε ψυκτράκια για τα VRM και έπειτα από πολύ κόπο κατάφεραν να μείνουν κολλημένα πάνω. Εκτός αυτού όμως δεν ποστάρει στο BIOS ούτε χωρίς την ψυκτρα ακούγοντας 1 παρατεταμένο και 3 "μπιπ" μετά που βάση το Manual της M/B είναι "No VGA detected" . Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί δούλευε κανονικότατα πριν την αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Οκτώβριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Βγάλε κάρτα , clear cmos με καλώδιο ρεύματος εκτός φυσικά και ξαναβάλε κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acholate Οκτώβριος 14, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Τίποτα, σε καποια φαση χωρις το κουλερ πανω εκανε μονό beep αλλα δεν εδειξε τιποτα στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Αν μπορείς δοκίμασε την και σε άλλο υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.