mastersakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 καλημέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημε με το tablet μου hyundai xrock. Το έβαλα μια μέρα να φορτήσει και όταν πήγα μετά από κάνα 2 ώρες να το πάρω δεν δούλευε καλά. μου πετάει μυνήματα ότι κλέινουν οι εφαρμογές και μόλις πατάω οκ να φύγει το μυν ..καπάκι πετάει άλλο μυν. επαναφορά εργοστασιακών δεν μπωρώ να κάνω γιατί όταν μπαίνω στις ρυθμήσεις και ανοίγω το υπομενού για την επαναφορά , αυτόματα με πετάει έξω. το περίεργο είναι ότι όταν είχα κλείσει το tablet δούλευε μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα. θέλω να κάνω hard reset από το recovery menu αλλά όλοι οι συνδιασμοί από πλήκτρα που πατάω δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα. φοράει την έκδοση adroid 4.1.1.ΥΓ. τα mail που έστειλα στην εταιρία ούτε που απαντήθηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 γιατί εδώ που το ποσταρες νομίζεις θα σου απαντήσουν; offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Οκτώβριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 λέω μήπως και ξέρει κανένας και από εδώ μεριά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastersakis Οκτώβριος 18, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 καμιά ιδέα κανένας;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.