hellrider Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 Παιδια εχω παρει ενα chiller (να'σαι καλα Βασιλη).Εχω τις εξης ερωτησεις 1)Πως να κανω κενο?2)Τι σωληνες να βαλω απο το chiller στην cpu?3)block η evaporator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 α) συνδεεις την μια επιστροφη ενος συμπιεστη (εφοσον δεν εχεις αντλια κενου) στην επιστροφη του δικου σου συμπιεστη και το αφηνεις κανα εικοσαλεπτο. β) οτι σωληνα θες αρκει να την μονωσεις καλα. (και οι φτηνοι σιλικονης κανουν)γ)Το evaporator κανει αλλη δουλεια. εσυ θα βαλεις στον επεξεργαστη σου ενα κανονικο waterblock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Ευχαριστω φιλτατε unseen.Eleven το ξερω οτι σε εχω πρηξει αλλα επειδη επιτελους καταληξα μπορεις να μου φτιαξεις ενα waterblock.Και αν ναι ποτε μπορω να το εχω?Unseen θα τα πουμε στην infosystem εχω και την περιεργεια να σε γνωρισω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 εεε. καλα δεν χανεις και τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Ποια μερα θα εισαι μερα στο lanparty?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 δεν εχω κανονισει ακομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 3, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αν μπορεις στειλε μου ενα πμ οταν κανονισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.