Μοκου Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2013 Ειχα το mini server lκλειστο γιατι κανανε εργα στην περιοχη η ΔΕΗ, παω να τον ανοιξω μετα απο 2 μερες βαζω την πριζα....τσαφ...ασφαλειες κατω και τα μαλια στον αερα!!! Σηκωνω ασφαλειες ανοιγω το pc λεω ωραια δεν πηγε τπτ καμενο! Ανοιγει κανονικα, παρατησω οτι αργησε να φορτωσει αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι απλα στο bios μου το εβγαλε ολα οκ!!Μετα απο λιγες ωρες με περνει τηλ η μανα μ και με κατσαδιαζει!!! Δεν βρησκει πουθενα τα αρχεια τις δουλειας της!!! Παω σπιτι αφαντος ο σκληρος μεσα στα windows!Τον ξιλωνω το βαζω στο pc m 100% υγεια! Αλλα χρειαζεται format για basic!Πως γινεται να μην κανω φορματ και να το γυρισω??? Εχει αρχεια πολυ σημαντικα μεσα και παρα πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Οκτώβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα recovery όπως πχ, το getdataback.Πιθανότατα τα αρχεία σου είναι ακόμη άθικτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 14, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Μετα απο εδω??? τι κανω??? δεν διαγραφετε τπτ?ατοφια ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 14, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 ξεχασα την φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Οκτώβριος 14, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Πού είναι η φωτογραφία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 14, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 φίλε δοκίμασε ένα πρόγραμμα που με έχει σώσει...ZARZero assumption recovery. Download critical data recovery software - computer data recovery with ZAR.μου έσωσε μια φορά ένα usb stick... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Οκτώβριος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Πράγματι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompgr Οκτώβριος 14, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Βάλε πρώτα ένα linux live cd μήπως δεις τα αρχεία σου και πάρεις backup, εγώ έτσι είχα πάρει τα δεδομένα μου και μετά με ένα format στον δίσκο έφτιαξε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 14, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Πού είναι η φωτογραφία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 14, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Δεν με αφινει παραπερα να κανω κινηση! Ο δισκος δεν ειναι κατεστραμενος, μαλλον εχει τις μερες του :hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 14, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 φίλε δοκίμασε ένα πρόγραμμα που με έχει σώσει...ZAR Zero assumption recovery. Download critical data recovery software - computer data recovery with ZAR. μου έσωσε μια φορά ένα usb stick... Το πρωτο κατευαζω???:whistle2::whistle2::whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 15, 2013 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Το πρωτο κατευαζω???:whistle2::whistle2::whistle2:yep Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Οκτώβριος 15, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Δεν με αφινει παραπερα να κανω κινηση! Ο δισκος δεν ειναι κατεστραμενος, μαλλον εχει τις μερες του :hang3::hang3:Μα, εκεί κάνεις δεξί κλικ στους φακέλους/αρχεία που θες (δεξιά), και τα αντιγράφεις προσωρινά σε ένα άλλο δίσκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 15, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Μα, εκεί κάνεις δεξί κλικ στους φακέλους/αρχεία που θες (δεξιά), και τα αντιγράφεις προσωρινά σε ένα άλλο δίσκο...Δεν με αφινει να κανω τετοια κινηση!! μου ζηταει να το αγορασω!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Οκτώβριος 15, 2013 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Ουπς, συγνώμη, έχεις δίκιο, εγώ έχω το έχω αγορασμένο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 15, 2013 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Πάτησες στην πρώτη φωτογραφία import foreign disk?Ο σκληρός είναι dynamic αντί για gpt.Για αυτό δεν τον βλέπεις αμέσως σε άλλο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Οκτώβριος 15, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Πάτησες στην πρώτη φωτογραφία import foreign disk?Ο σκληρός είναι dynamic αντί για gpt.Για αυτό δεν τον βλέπεις αμέσως σε άλλο pcΔεν σε καταλαβα καλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 16, 2013 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δεν σε καταλαβα καλα!!!Άμα δεις στην πρώτη φωτογραφία που έχεις ανεβάσει και έχεις πατημένο το δεξί κλικ λέει import foreign disk.Το πάτησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.