kostas13122 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2013 ΕΧΩ ΤΟ MODEL : CLEVO M860TU ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ PC ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΖΕΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΛΙΓΑΚΙ . 1) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ POST ΤΑ ΒΙΟS .(ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑ DEFAULT SETTINGS *FIX DATE TIME ΚΛΠ * )2) ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ : ΜΒ RAM ( 2 DIMM ) *ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ 1* HDD *ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ , ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ .3) ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΚ . ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ BIOS ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙ ΟΘΟΝΗ ΟΥΤΕ ΣΕ SAFE MOD ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ . οτι μπορειτε να προσθεσετε πειτε μου ... 4) ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ HIRENS ( ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ) ΣΕ BIOS INFO , HDD TUNE , HDD CHECK ERRORS ( ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ BAD SECTORS 0.5 % ) 5) ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ... (ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ POST)οτι μπορειτε να προσθεσετε ευχαριστω να ακουσο προτασεις ...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 13, 2013 #2 Οκτώβριος 13, 2013 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ POST ΤΑ ΒΙΟS Δηλαδή? Aν ήταν μητρική πχ κανας ελεγκτης κτλ δε θα εβλεπε σκληρο ή δε θα ολοκλήρωνε το φορμάτ. Η ραμ η σκληρό λέω.
kostas13122 Οκτώβριος 13, 2013 Author #3 Οκτώβριος 13, 2013 κηταξε ... για RAM δεν το κοβο γιατι 1) βλεπει το συστημα τα mb . + ( το εκανα 1 Dimm σε καθε open ) ( δηλαδει εβγαλα την μια RAM και την δοκιμαζα ) 2) τωρα οσο αφορα τον σκληρο ... τον δοκιμασα στο pc μου και μου εμφανησε 0.5% bad sectors . την Δευτερα θα δοκιμασω αλλον σκληρο και θα δουμε ... αλλα το περιεργο ειναι οτι : του εκανα format και πηγαν ολα οκ . μετα στην επανεκηνιση πρεπει να του κανω 4-5 για να βοοταρει . τα windows και ΑΝ .... αν ηταν μητρικη πιστευω θα ειπηρχε προβλημα εξαρχεις ετσι ? ?
thaaanos Οκτώβριος 20, 2013 #5 Οκτώβριος 20, 2013 εμφανησε 0.5% bad sectors . δεν το λές και λίγο... το smart τι λέει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.