Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ LAPTOP

kostas13122

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΕΧΩ ΤΟ MODEL : CLEVO M860TU ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ PC ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΖΕΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΩ ΛΙΓΑΚΙ .

1) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ POST ΤΑ ΒΙΟS .(ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΝΑ DEFAULT SETTINGS *FIX DATE TIME ΚΛΠ * )

2) ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ : ΜΒ RAM ( 2 DIMM ) *ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΕ 1* HDD *ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PC ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ , ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ .

3) ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΟΚ . ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ BIOS ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙ ΟΘΟΝΗ ΟΥΤΕ ΣΕ SAFE MOD ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ .

οτι μπορειτε να προσθεσετε πειτε μου ...

4) ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΟ HIRENS ( ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ) ΣΕ BIOS INFO , HDD TUNE , HDD CHECK ERRORS ( ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΠΟΙΑ BAD SECTORS 0.5 % )

5) ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ... (ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ POST)

οτι μπορειτε να προσθεσετε ευχαριστω να ακουσο προτασεις ...

:hehe:

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟ POST ΤΑ ΒΙΟS

Δηλαδή?

Aν ήταν μητρική πχ κανας ελεγκτης κτλ δε θα εβλεπε σκληρο ή δε θα ολοκλήρωνε το φορμάτ. Η ραμ η σκληρό λέω.

κηταξε ... για RAM δεν το κοβο γιατι

1) βλεπει το συστημα τα mb . + ( το εκανα 1 Dimm σε καθε open ) ( δηλαδει εβγαλα την μια RAM και την δοκιμαζα )

2) τωρα οσο αφορα τον σκληρο ... τον δοκιμασα στο pc μου και μου εμφανησε 0.5% bad sectors . την Δευτερα θα δοκιμασω αλλον σκληρο και θα δουμε ...

αλλα το περιεργο ειναι οτι : του εκανα format και πηγαν ολα οκ . μετα στην επανεκηνιση πρεπει να του κανω 4-5 για να βοοταρει . τα windows και ΑΝ ....

αν ηταν μητρικη πιστευω θα ειπηρχε προβλημα εξαρχεις ετσι ? ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.