Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 Δώστε μου αν μπορείτε κανένα direct link για να κάνω download το SP2 σαν αρχείο και όχι σαν update των Windows. Το θέλω για να το βάλω σε ένα PC που δεν συνδέεται στο Internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Και μη μου πείτε Google it γιατί έψαξα και τα περισσότερα ήτανε για download σαν update οπότε δεν συνέχισα να ψάχνω σε τόσες σελίδες. Δεν μπορεί, κάποιος θα ξέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Google it σωστά.... Ο πρώτος σύνδεσμος είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Α, αυτό ήτανε; Γιατί έβλεπα εγώ το "for developers" κι έλεγα δεν μου κάνει. Τέσπα. Σε δυο ορίτσες μάλλον θα το 'χω . Ε ρε, ακόμα και η ADSL είναι λίγη σε μερικές περιπτώσεις! Ευχαριστώ πάντως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Κανε κ μια παραγγελια το cd του sp2 αν δεν βαριεσαι να το εχεις μια για παντα.....δωρεαν ειναι....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Το έγγραψα σε CD οπότε δε χρειάζεται να το παραγγείλω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.