Jump to content

aerogate coolmaster 2

aspirin

Recommended Posts

Tι ανεμιστήρες έχεις πάνω στο aerogate; Με κάτι revoltec 12άρηδες μου έκανε κι εμένα το ίδιο. Τους ρύθμιζα στις 1000 στροφές, και μετά από λίγα λεπτά αυτόματα πήγαιναν στις 1350.

Το ιδιο συμβαινει και σε μενα σε ενα φαν (ζαλμαν) το ρυθμιζω και μονο του πηγαινει στο φουλ, αλλαξα καναλι και μου δουλευε κανονικα. Μετα παλι τα ιδια... Στουε αλλους ανεμιστιρες δεν υπαρχει προβλημα μονο σε εναν.... Τους σενσορες δεν τους εχω συνδεσει...περιεργο

Συνήθως αυξανοντε με το που τους χαμηλώσεις τέρμα!!! (1-2volt παραπάνω απο το χαμιλότερο (θεωριτικά 5Volt)!!!)

Δεν έχει χάσει ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα άλλο!!!

Δοκίμασε να αλλάξεις την τροφοδοσία ισως να μην καθετε καλά:confused: :confused:

Το δικόμου δουλέβει μια χαρά εκτως του μικρου προβληματος που ανάφερα παραπάνω!

Τώρα σκέφτομε να το ξηλώσω και να το βάλω στο κουτι της υδρόψηξης που θα φτιάξω σχετικά σύντομα για να ελένχω τα ανεμιστηράκια του ψυγήου και τις θερμοκρασίες!!!:rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.