aspirin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά κάπου κάπου χάνει τις ρυθμίσεις και αρχίζουν οι ανεμιστήρες να γυρίζουν πιο γρήγορα. Τί μπορεί να συμβαίνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Μάλλον ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 55C Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ΄καμία θερμοκρασία δεν ανεβαίνει πάνω από 55. Ίσως ο επεξεργαστής ανεβαίνει μέχρι 50-51, αλλά λές να είναι αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Tι ανεμιστήρες έχεις πάνω στο aerogate; Με κάτι revoltec 12άρηδες μου έκανε κι εμένα το ίδιο. Τους ρύθμιζα στις 1000 στροφές, και μετά από λίγα λεπτά αυτόματα πήγαιναν στις 1350. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 έχω enermax 90mm,q-tec, zalman. Βασικά οι στροφές παίζουν αλλά όχι και να ανέβουν 500στροφές έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Οκτώβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Το ιδιο συμβαινει και σε μενα σε ενα φαν (ζαλμαν) το ρυθμιζω και μονο του πηγαινει στο φουλ, αλλαξα καναλι και μου δουλευε κανονικα. Μετα παλι τα ιδια... Στουε αλλους ανεμιστιρες δεν υπαρχει προβλημα μονο σε εναν.... Τους σενσορες δεν τους εχω συνδεσει...περιεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 3, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 το θέμα είναι ότι όλοι αυξάνουν τις στροφές τους. Δεν έχει μόνο ένας το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 Συνήθως αυξανοντε με το που τους χαμηλώσεις τέρμα!!! (1-2volt παραπάνω απο το χαμιλότερο (θεωριτικά 5Volt)!!!) Δεν έχει χάσει ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα άλλο!!! Δοκίμασε να αλλάξεις την τροφοδοσία ισως να μην καθετε καλά :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2004 ναι τους χαμηλώνω τέρμα. Τότε θα δοκιμάσω να τους αυξήσω λίγο παραπάνω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Οκτώβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Και εγω τερμα τους ειχα αλλα τωρα και στη μεση να τους βαλω τερμα θα παει. Μηπως εχει καει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Οκτώβριος 12, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 τι έννοείς ότι έχει καεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Οκτώβριος 12, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Το δικόμου δουλέβει μια χαρά εκτως του μικρου προβληματος που ανάφερα παραπάνω! Τώρα σκέφτομε να το ξηλώσω και να το βάλω στο κουτι της υδρόψηξης που θα φτιάξω σχετικά σύντομα για να ελένχω τα ανεμιστηράκια του ψυγήου και τις θερμοκρασίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.