papajim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2008 Σημερα ανοιξα το κουτι μου για να ελεξω κατι στην καρτα γαρφικων μου(1950 pro) . Χωρις να την πηραξω, γιατι ειδα οτι αυτο που ηθελα να ελεξω ηταν στην θεση του, μολις το ξανα εστησα μου εβγαλε κατευθειαν ενα μυνημα που εγραφε <<no video inpout>>.Aφου ξανα συνδεσα τα καλωδια συνεχεισε να μου το βγαζει κι ετσι αρχισα να πιστευω οτι καηκε . Μηπως μπορει να συμβαινει τιποτε αλλο;
harogeo Φεβρουάριος 9, 2008 #2 Φεβρουάριος 9, 2008 Προσπάθησες να την βγάλεις εντελώς ?(μηπως δεν πατούσε σωστα στην pci-x?) Προσπάθησε να την επανατοποθετήσεις μήπως και λυθεί το πρόβλημα
papajim Φεβρουάριος 9, 2008 Author #3 Φεβρουάριος 9, 2008 φυσικα και αυτο εκανα αλλα και της εβγαλα το ρευμα και το ξανα τοποθετησα.Και δεν ειναι pci-x αλλα agp.
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 9, 2008 #4 Φεβρουάριος 9, 2008 φυσικα και αυτο εκανα αλλα και της εβγαλα το ρευμα και το ξανα τοποθετησα.Και δεν ειναι pci-x αλλα agp. βγαλτα ολα και ξανα απο την αρχη. αρκετες φορες ξεχναω να συνδεσω μια τροφοδοσια η κανω μια λαθος συνδεση και δεν ανοιγει το ρημαδι! και αν δεν τα καταφερεις, πανε σε εναν φιλο σου με AGP και δοκιμασε την.
papajim Φεβρουάριος 9, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 9, 2008 βγαλτα ολα και ξανα απο την αρχη.αρκετες φορες ξεχναω να συνδεσω μια τροφοδοσια η κανω μια λαθος συνδεση και δεν ανοιγει το ρημαδι! και αν δεν τα καταφερεις, πανε σε εναν φιλο σου με AGP και δοκιμασε την. ok θα το δοκιμασω.
papajim Φεβρουάριος 10, 2008 Author #6 Φεβρουάριος 10, 2008 Ευχαριστο για την συμβουλη Saki τωρα δουλευει ρολόι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.