Nick74 Οκτώβριος 16, 2013 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Το θεμα οσο πσαει αποδεικνυεται και πιο ατοπο.Ο λογος ειναι οτι η αποψη ειναι ολων κοινη, δηλαδη πως ενας ssd ειβαι απολυτως απαραιτητος.Ολα τα υπολοιπα δεν ειναι αποψεις αλλα εικασιες και μαντεψιες, αφου υπωθηκαν απο ατομα που δε γνωριζουν την εν λογο τεχνολογια.Για να θεωρειται κατι αποψη πρεπει να υπαρχει καταλληλη εμπειρια, και απ οσο ειδα δεν υπαρχει καποιος που να εχει χρηησιμοποιησει ssd και να μη τη θεωρησε σπουδαια διαφορα, με εξαιρεση το φιλο με τον ΑΤΟΜ, αλλα αυτο ειναι ειδικη περιπτωση.Αν υπηρχαν διαφορετικες -εστ ω και μεμονωμενες- αποψεις απο κατοχους τετοιων δισκων θα υπηρχε νοημα στη συζητηση, αλλα εδω απλα εχουμε ΟΛΟΥΣ τους κατοχους ssd να εχουν απολυτα ταυτισμενες αποψεις, και καποιες αρνητικες γνωμες ανευ νοηματος, αφου προερχονται απο ατομα που δε γνωριζουν, δεν εχουν εμπειρια αλλα απλα υποθετουν.Αυτο δε το λεω ουτε για να προσβαλω καποιον ουτε να τον μειωσω, αλλα απλως γιατι ειναι ο τροπος που λειτουργει η λογικη.Sent from my Turbo-X G510 using Tapatalk now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Οκτώβριος 16, 2013 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Ακομα τραβαει αυτο το ποστ.Ο SSD ειναι οτι καλυτερο που μπορει να κανει καποιος που εχει εστω 5ετιας σοβαρο PC τυπου Ε800 series και Q series απο τοτε και τιποτα 1st generation ι5/ι7 και δεν εχει λεφτα ή αναγκη να αλλαξει τα υπολοιπα.Ο SSD ειναι οτι καλυτερο μπορει να συμβει σε ενα PC που δεν θεωρειτε τελειος κουβας.Τωρα αν καποιος θελει να παιζει games τυπου BF4/Crysis 3 σε high/ultra με PC 5ετιας, προφανως θελει αλλαγες..SSD δεν ειναι μια απο αυτες γιατι υπαρχουν 5 σημαντικοτερες πριν απο αυτο.Για οτιδηποτε αλλο εως και internet browsing απλα το ποσο αποκρισιμο γινεται το PC με εναν SSD..πρεπει να φας την γλυκα να το καταλαβεις.Οποιος λεει αλλιως, απλα η δεν εχει δοκιμασει να δουλεψει με SSD ποτε, η απλα ψαχνει καποιον να του πει "δικιο εχεις, μην αγορασεις, τσαμπα λεφτα" που δεν ισχυει, τα λεφτα του τα αξιζει και με το παραπανω, ειδικα τωρα που με 70-80ε αγοραζεις 120GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 16, 2013 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Πολλα πικροχολα σχολια εχουν ακουστει για αυτους με την αντιθετη αποψη απο την δικια σας και δεν καταλαβαινω τον λογο.Οσο αφορα εμενα ποτε δεν ειπα οτι ενας ssd δεν ειναι απαραιτητος.Φυσικα και ειναι απαραιτητος φυσικα και δινει πνοη σε ενα οποιοδήποτε πσ.Και φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θελω να παρω εναν.Αλλα αυτα αφορουν ΕΜΑΣ και εμεις εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απο τον απλο κοσμο.Για τους περισσοτερους ενας ssd δεν ειναι απαραιτητος,ειναι ειδος πολυτελείας οπως εχω ξαναπει. Οι αδελφες μου πχ που ειναι με 2 ψιλοχρεπια λαπτοπια φρεσκοφορμασισμενα φυσικα, δεν υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθουν να κανουν τετοια αγορα δεν πα να τους κανω και σεμιναριο περι ssd και πλεονεκτημάτων αυτων.Το λαπτοπ της μιας δε που δεν το ειχα ακουμπησει για χρονια εκανε να ανοιξει κανα 5λεπτο.Ε και δεν την πειραζε τοσο..της εκανα φορματ απο vista-->7αρια και νομιζε οτι αγορασε αλλο λαπτοπ.Μου λεει σφαιρα πηγαινει αδελφουλη, γιουχουυυυυυ και αλλα τετοια.Πιστευετε οτι εναν τετοιο ανθρωπο τον ενδιαφερει να δωσει φραγκα για μια τετοια τεχνολογια?Ναι οοοοοοοταν σε καποια φαση παρει αλλο λαπτοπ(δλδ οταν παρει φωτια αυτο) θα της προτεινω να βαλει ssd εννοειτε.Σκεφτείτε λιγο ποιο σφαιρικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Οκτώβριος 16, 2013 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δηλαδή ολα γίνονται για τις γυναίκες; #mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Οκτώβριος 16, 2013 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Πολλα πικροχολα σχολια εχουν ακουστει για αυτους με την αντιθετη αποψη απο την δικια σας και δεν σας τιμαει κατι τετοιο.Οσο αφορα εμενα ποτε δεν ειπα οτι ενας ssd δεν ειναι απαραιτητος.Φυσικα και ειναι απαραιτητος φυσικα και δινει πνοη σε ενα οποιοδήποτε πσ.Και φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θελω να παρω εναν.Αλλα αυτα αφορουν ΕΜΑΣ και εμεις εχουμε διαφορετικες απαιτησεις απο τον απλο κοσμο.Για τους περισσοτερους ενας ssd δεν ειναι απαραιτητος,ειναι ειδος πολυτελείας οπως εχω ξαναπει. Οι αδελφες μου πχ που ειναι με 2 ψιλοχρεπια λαπτοπια φρεσκοφορμασισμενα φυσικα, δεν υπαρχει περιπτωση να ενδιαφερθουν να κανουν τετοια αγορα δεν πα να τους κανω και σεμιναριο περι ssd και πλεονεκτημάτων αυτων.Το λαπτοπ της μιας δε που δεν το ειχα ακουμπησει για χρονια εκανε να ανοιξει κανα 5λεπτο.Ε και δεν την πειραζε τοσο..της εκανα φορματ απο vista-->7αρια και νομιζε οτι αγορασε αλλο λαπτοπ.Μου λεει σφαιρα πηγαινει αδελφουλη, γιουχουυυυυυ και αλλα τετοια.Πιστευετε οτι εναν τετοιο ανθρωπο τον ενδιαφερει να δωσει φραγκα για μια τετοια τεχνολογια?Ναι οοοοοοοταν σε καποια φαση παρει αλλο λαπτοπ(δλδ οταν παρει φωτια αυτο) θα της προτεινω να βαλει ssd εννοειτε.Σκεφτείτε λιγο ποιο σφαιρικα.Έχω την εντύπωση ή πως δεν γράφω Ελληνικά ή ξέχασα πως να γράφω Ελληνικά εδώ στα ξένα. Κανείς δεν είπε πως πρώτη προτεραιότητα σε ένα pc είναι ο SSD. To ίδιο όμως ισχύει και για κάθε υποσύστημα ενός υπολογιστή. Προτείνεις πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν και οι μεν και οι δε.Αν με ρωτήσει κάποιος για gaming pc, θα του προτείνω SSD, αν το θέλει και αφού ξέρω πως έχει πάρει ότι καλύτερο μπορεί σε VGA και επεξεργαστή.Υ.Γ. Στην αδερφή σου, πιστεύεις πως αν της έβαζες περισσότερη μνήμη ή μεγαλύτερο δίσκο ή άλλo επεξεργαστή θα καταλάβαινε διαφορά αν δεν έκανες το φορμάτ; Εννοείται πως όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 16, 2013 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Όπως επίσης ,αν της βάλεις ssd ,και μετά από εξι μήνες τον πάρεις πάλι,θα σε αντιμετωπίσει με την ίδια αγάπη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 16, 2013 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Έχω την εντύπωση ή πως δεν γράφω Ελληνικά ή ξέχασα πως να γράφω Ελληνικά εδώ στα ξένα. Κανείς δεν είπε πως πρώτη προτεραιότητα σε ένα pc είναι ο SSD. To ίδιο όμως ισχύει και για κάθε υποσύστημα ενός υπολογιστή. Προτείνεις πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν και οι μεν και οι δε.Αν με ρωτήσει κάποιος για gaming pc, θα του προτείνω SSD, αν το θέλει και αφού ξέρω πως έχει πάρει ότι καλύτερο μπορεί σε VGA και επεξεργαστή. Αι γεια σου! Υ.Γ. Στην αδερφή σου, πιστεύεις πως αν της έβαζες περισσότερη μνήμη ή μεγαλύτερο δίσκο ή άλλo επεξεργαστή θα καταλάβαινε διαφορά αν δεν έκανες το φορμάτ; Εννοείται πως όχι. Οχι καμια διαφορα. Ωπ με προλαβες. Όπως επίσης ,αν της βάλεις ssd ,και μετά από εξι μήνες τον πάρεις πάλι,θα σε αντιμετωπίσει με την ίδια αγάπη; Οταν ερχετε σπιτι μου για καφεδακι και θελει να σερφαρει λιγο να μπει facebook or whatevah προτιμαει να ανοιξει το παναργο netbook μου παρα na αραξει στο desktop στην γραφειαρα μου που εννοειτε ειναι πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε πσ ειχε ποτε στην ζωη της. Καταλαβετε οτι οι περισσοτεροι they just dont give a sh*t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Οκτώβριος 16, 2013 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Δεν παει ετσι Jesus.Δεν μιλαμε για συγγενεις χωρις ιδεα, μιλαμε σε ενα φορουμ τεχνολογιας που εχει αρκετους που σκανε αρκετα λεφτα να προσπαθει ο αλλος να πεισει/βρει καποιον να συμφωνησει οτι ο SSD ειναι πεταμενα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Οκτώβριος 16, 2013 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Πολλα πικροχολα σχολια εχουν ακουστει για αυτους με την αντιθετη αποψη απο την δικια σας και δεν καταλαβαινω τον λογο.Συγνωμη φιλε μου αν καποια ακουγονται πικροχολα (τουλαχιστο απο μενα δεν ειναι αυτος ο σκοπος) αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ!Υπαρχουν απλα εικασιες που υποστηριζουν το αντιθετο. Δε βγηκε καποιος κατοχος ssd να πει "οκ πεταμενα λεφτα ηταν τελικα, θα ξαναγυρισω σε hdd".Για να εχει καποιος αποψη για κατι απαραιτητη προυποθεση ειναι να γνωριζει αυτο το κατι και θεωρητικα αλλα πανω απ ολα και πρακτικα, διαφορετικα μιλαμε ειτε για θεωριες (αν κατι αποδεικνυεται θεωρητικα αλλα δεν εχει γινει ακομα πρακτικα), ειτε για εικασιες (οταν κατι -οπως στη συγκεκριμενη περιπτωση- αδυνατει να σταθει θεωρητικα και φυσικα δεν εχει γινει πραξη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Οκτώβριος 16, 2013 Author #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες ότι το θέμα έχει αρχίσει να κουράζει. Κλείνω στεκόμενος στα εξής:Οπα χαλαρωσε απλα ειπα οτι θελω gb πολλα οποτε ο ssd για εμενα δεν αξιζει ακομα , δεν ειπα οτι ειστε χαζοι εκτος και αισθανεσται ετσι .Επισης αν δεν τους αγοραζε κανεις οι τιμες θα ειχαν πεσει εως και 70% το ιδιο σε ολα τα ηλεκτρονικα προιντα , αλλα προτιμω να δωσω τρια κατοσταρικα για καρτα γραφηκων παρα να παρω ssdΣτάλθηκε από το LG-E510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Αν δεν τους αγόραζε κανείς, οι τιμές θα ήταν ακόμα στα επίπεδα του 2009. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν βγάζουμε άκρη.Ο Jax έχει δίκιο. Χωρίς τους early adopters καμία τεχνολογία δεν φτάνει σε στάδιο ωριμότητας και χαμηλής τιμής. Ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι όποιος άνοιγε θρεντ στο λαμπ ακόμα και προ τριετίας έπαιρνε συμβουλές για ssd έστω και στα 32Gb. Του έλεγαν να γίνει early adopter, με άλλα λόγια. Με αποτέλεσμα:αγόρασα τον φτηνότερο 32αρι ssd τοτε 90 ευρώ χονδρικής . έσκασα 180 για δυο και άλλα 90 μετά απο 4 μέρες .με αυτά τα λεφτά όταν αγόρασα τον 830 128gb θα είχα πάρει δυο 128αριδες και εναν 64αρη λιανικής . Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάθε χρόνο θα εξοικονομούμε χρήματα για νέους ssd μέχρι αυτοί να φτάσουν σε χωρητικότητες της προκοπής.Το ανάλογο αυτής της κατάστασης είναι τα κινητά τηλέφωνα στα μέσα της δεκαετίας του 90. Η εν λόγω τεχνολογία εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και σήμερα τα κινητά είναι περισσότερα από τους ανθρώπους προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες. Τότε όμως ήταν ογκώδη, δύσχρηστα, με πανάκριβη ομιλία και χωρίς την υποστήριξη ενός εκτεταμένου δικτύου.Έτσι είναι και οι ssd ακόμα και σήμερα. "Σκίζουν" στο drive intensive multitasking μόνο που θες 170€ για να δεις multitasking γιατί με τα 120Gb χλωμό. Μόνο στα λαπτοπ ικανοποιείσαι με τέτοιες χωρητικότητες. Σαν να καίγεσαι να πάρεις πόρσε ενώ είσαι σε κατσικοχώρι. Για προ τριετίας μην το συζητάμε καλύτερα. Διάβαζες μετρήσεις εδώ στο λαμπ για ψυχική ανάταση και μόνο. Αξίζει λοιπόν να γίνεις early adopter ή είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να σου φέρει η τεχνολογία την επανάσταση στις τιμές που έχεις συνηθίσει να πληρώνεις; Αυτό ήθελε να πει κατά τη γνώμη μου ο Armagedon και συνοψίζει και τις δικές μου θέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 16, 2013 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 δεν μου είπε κανένας να πάρω ssd ουτε ρώτησα κανέναν οκ?τους αγόρασα για να τους δοκιμάσω ήθελα να δω με τα μάτια μου τις διάφορες ,τους ειχα για αρκετα χρονια ώσπου ο ενας τα τίναξε έμεινα για λιγο καιρό με τους δυο και με το που έπεσε ο 830 στα 100 ευρω τον αγόρασα . ήθελα να τονίσω το ποσο έπεσαν οι τιμες απο τοτε ,όπως ειπε ο ζαχος τοτε ο καλύτερός ssd 32gb κόστιζε 550 ευρω .α και οσο για το "Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή" ο καθένας τα λεφτά του τα ξοδεύει όπου γουσταρει δεν τα έκλεψα ούτε τα ζήτησα από κανέναν οκ ?επίσης δεν σας αναγκάζει κανείς να πάρετε ssd οπως δεν σας αναγκάζει κανείς να πάρετε κάρτα γραφικών αξίας 500 ευρω . και πολύ τράβηξε το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Οκτώβριος 17, 2013 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Έτσι είναι και οι ssd ακόμα και σήμερα. "Σκίζουν" στο drive intensive multitasking μόνο που θες 170€ για να δεις multitasking γιατί με τα 120Gb χλωμό. Μόνο στα λαπτοπ ικανοποιείσαι με τέτοιες χωρητικότητες. Σαν να καίγεσαι να πάρεις πόρσε ενώ είσαι σε κατσικοχώρι. Για προ τριετίας μην το συζητάμε καλύτερα. Διάβαζες μετρήσεις εδώ στο λαμπ για ψυχική ανάταση και μόνο. .Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Οκτώβριος 17, 2013 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Καλε ποιοι early adopters και πρασειν αλογα; Σιγα μην ειμαστε κα beta testers Ακομα και στο πλαισιο να πας τωρα και να πεις "θελω δυο υπολογιστες, οτι εχετε προχειρο" με ssd θα στους δωσουν (βασικα δε νομιζω να υπαρχουν στο εμποριο ετοιμοι χιωρις ssd)... λογο επαγγελματος φετος πηρα πανω απο 15 με αυτο ακριβως τον τροπο και δε θυμαμαι να ηρθε κανεις με hdd (χωρια που δε μου κανουν κι ολας γιατι στα πλοια εχει κραδασμους και οι hdd εκ των πραγματων δεν ειχαν πολυ ζωη) Να μιλαγαμε πριν 4-5 χρονια το καταλαβαινω, αλλα τωρα ρε παιδες ...τι να πω; μιλατε λες και σας ειχαν κλειδωμενους σε κανενα μπουντρουμι... Sent from my Turbo-X G510 using Tapatalk now Free Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Οκτώβριος 17, 2013 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες ότι το θέμα έχει αρχίσει να κουράζει. Κλείνω στεκόμενος στα εξής:Ο Jax έχει δίκιο. Χωρίς τους early adopters καμία τεχνολογία δεν φτάνει σε στάδιο ωριμότητας και χαμηλής τιμής. Ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι όποιος άνοιγε θρεντ στο λαμπ ακόμα και προ τριετίας έπαιρνε συμβουλές για ssd έστω και στα 32Gb. Του έλεγαν να γίνει early adopter, με άλλα λόγια. Με αποτέλεσμα:Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάθε χρόνο θα εξοικονομούμε χρήματα για νέους ssd μέχρι αυτοί να φτάσουν σε χωρητικότητες της προκοπής.Το ανάλογο αυτής της κατάστασης είναι τα κινητά τηλέφωνα στα μέσα της δεκαετίας του 90. Η εν λόγω τεχνολογία εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και σήμερα τα κινητά είναι περισσότερα από τους ανθρώπους προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες. Τότε όμως ήταν ογκώδη, δύσχρηστα, με πανάκριβη ομιλία και χωρίς την υποστήριξη ενός εκτεταμένου δικτύου.Έτσι είναι και οι ssd ακόμα και σήμερα. "Σκίζουν" στο drive intensive multitasking μόνο που θες 170€ για να δεις multitasking γιατί με τα 120Gb χλωμό. Μόνο στα λαπτοπ ικανοποιείσαι με τέτοιες χωρητικότητες. Σαν να καίγεσαι να πάρεις πόρσε ενώ είσαι σε κατσικοχώρι. Για προ τριετίας μην το συζητάμε καλύτερα. Διάβαζες μετρήσεις εδώ στο λαμπ για ψυχική ανάταση και μόνο. Αξίζει λοιπόν να γίνεις early adopter ή είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να σου φέρει η τεχνολογία την επανάσταση στις τιμές που έχεις συνηθίσει να πληρώνεις; Αυτό ήθελε να πει κατά τη γνώμη μου ο Armagedon και συνοψίζει και τις δικές μου θέσεις.Με όλο το σεβασμό, δεν θέλω να σε θίξω προσωπικά, αλλά τα παραπάνω είναι μπούρδες. Άκου να περιμένουμε χρόνια ολόκληρα. Εγώ τον πρώτο μου SSD Vertex2 60 GB τον πήρα πριν τρία-τέσσερα χρόνια από εξωτερικό κοντά στα 200 ευρώ και είμαι ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ από την επιλογή μου, ήταν η μέρα με την νύχτα με τους raptor των 10000 στροφών που είχα τότε σε raid0. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, ταιριάζει ακριβώς στην περίπτωση αυτών που λες. Άμα δεν μπορείς να πάρεις, πες ΔΕΝ ΕΧΩ να πάρω, όχι να μας λες δεν αξίζει. Μεγαλύτερη ανοησία δεν έχω διαβάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 17, 2013 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες ότι το θέμα έχει αρχίσει να κουράζει. Κλείνω στεκόμενος στα εξής:Ο Jax έχει δίκιο. Χωρίς τους early adopters καμία τεχνολογία δεν φτάνει σε στάδιο ωριμότητας και χαμηλής τιμής. Ποιό είναι το πρόβλημα; Ότι όποιος άνοιγε θρεντ στο λαμπ ακόμα και προ τριετίας έπαιρνε συμβουλές για ssd έστω και στα 32Gb. Του έλεγαν να γίνει early adopter, με άλλα λόγια. Με αποτέλεσμα:Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάθε χρόνο θα εξοικονομούμε χρήματα για νέους ssd μέχρι αυτοί να φτάσουν σε χωρητικότητες της προκοπής.Το ανάλογο αυτής της κατάστασης είναι τα κινητά τηλέφωνα στα μέσα της δεκαετίας του 90. Η εν λόγω τεχνολογία εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και σήμερα τα κινητά είναι περισσότερα από τους ανθρώπους προσφέροντας απίστευτες δυνατότητες. Τότε όμως ήταν ογκώδη, δύσχρηστα, με πανάκριβη ομιλία και χωρίς την υποστήριξη ενός εκτεταμένου δικτύου.Έτσι είναι και οι ssd ακόμα και σήμερα. "Σκίζουν" στο drive intensive multitasking μόνο που θες 170€ για να δεις multitasking γιατί με τα 120Gb χλωμό. Μόνο στα λαπτοπ ικανοποιείσαι με τέτοιες χωρητικότητες. Σαν να καίγεσαι να πάρεις πόρσε ενώ είσαι σε κατσικοχώρι. Για προ τριετίας μην το συζητάμε καλύτερα. Διάβαζες μετρήσεις εδώ στο λαμπ για ψυχική ανάταση και μόνο. Αξίζει λοιπόν να γίνεις early adopter ή είναι καλύτερα να περιμένεις μέχρι να σου φέρει η τεχνολογία την επανάσταση στις τιμές που έχεις συνηθίσει να πληρώνεις; Αυτό ήθελε να πει κατά τη γνώμη μου ο Armagedon και συνοψίζει και τις δικές μου θέσεις.Στο εξηγήσαμε και παραπανω αλλα δεν το επιασες. ΟΛΑ ειναι θεμα επιλογων και υποχωρήσεων.Δεν μπορεις εσυ multitasking με 120GB? ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ. Θελεις να παιζεις απειρα Games ταυτοχρονα? ΠΑΡΕ ΧΒΟΧ.Θελεις χωρο για συλλογη αρχειων. ΠΑΡΕ HDD.Ιδιο κοστος εχουν και τα 3..Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Οκτώβριος 17, 2013 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 κάντε ενα raid με 4 δισκους 3tb ο καθένας να δείτε multitasking . 1000 mb/s και 15 ms access time raw power μιλάμε . όπως είπαν πολλοί εδω μέσα Αν είναι δυνατόν εν έτει 2013 να μιλάμε ακόμα για το αν αξίζει κανείς να εχει ssd η οχι δεν θέλετε? μην θέλετε απλό είναι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 17, 2013 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Μην είστε επιθετικοί ρε παίδες. Δε συμφωνείτε οκ, πείτε το χωρίς χαρακτηρισμούς κι ειρωνίες.Και για να είμαι κι ontopic, εδώ και 2.5 χρόνια έχω έναν 80άρη Intel στο gaming pc. Έχω εκεί λειτουργικό, προγράμματα, και συνήθως δύο παιχνίδια. Μια χαρά με καλύπτει και δε θα γύριζα ποτέ πίσω σε hdd σε gaming rig. Στο άλλο σύστημα έχω ένα 2x500gb raid0 κι η διαφορά είναι μέρα με τη νύχτα στην απόκριση του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 17, 2013 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Κάθε χρόνο θα εξοικονομούμε χρήματα για νέους ssd μέχρι αυτοί να φτάσουν σε χωρητικότητες της προκοπής. "Σκίζουν" στο drive intensive multitasking μόνο που θες 170€ για να δεις multitasking γιατί με τα 120Gb χλωμό. Μόνο στα λαπτοπ ικανοποιείσαι με τέτοιες χωρητικότητες. Σαν να καίγεσαι να πάρεις πόρσε ενώ είσαι σε κατσικοχώρι. Για προ τριετίας μην το συζητάμε καλύτερα. Διάβαζες μετρήσεις εδώ στο λαμπ για ψυχική ανάταση και μόνο. πριν 5-6 χρονια θα συμφωνουσα , καθως πληρωνες το ραπτορ 150gb 200€ και οι σσδ θελανε κατι 200αρια για 32gb με τις μεγαλυτερες διαφορες σε random/seek time -σε seq read/write παιζει να ηταν και πιο αργοι-, αναλογικα δηλαδη ταχυτητα/χωρητικοτητα/τιμη ηταν χαλι μαυρο. υ.γ. η πορσε αμα ειναι καγιεν τουρρρρρρμπο τι προβλημα θα εχει στο κατσικοχωρι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 17, 2013 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Το κατσικοχωρι ειναι τα πισιά;Εγώ βλέπω έχω μεσα ο χειρότερος εχει i5 2500k και οι εξαπυρηνοι πανε σύννεφο...Αμα ειναι έτσι το δικο σου το χωριό παω πάσο ρε μάγκα...Πρεπει να ειναι το χωριό του Λατση,του Λαιμου,του Σωκράτη και του Τζιγκερ μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Οκτώβριος 17, 2013 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Εκατσα και διαβασα τα οσα γραψατε περι του θεματος και πηγα και αγορασα τον KINGSTON SV300S37A/120G V300 SSD 120GB SATA3 2.5'' RETAIL.Ενα εχω να πω και μονο: Σε υπολογιστη με amd fx4130, 4gb ram dd3, saphire 7870 ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Απο απλη περιηγηση στο νετ μεχρι παιχνιδια, προγραμματα, αναπαραγωγη βιντεο κτλπ. Παντου απλα καμια σχεση με πριν.Ευχαριστω ολους τους φιλους που εγραψαν τις εμπειριες τους και ετσι μπηκα στη πριζα και εγω...και δεν βγαινω ποτε πλεον. Αν νιωσεις τη διαφορα...δεν μπορεις να ξαναπας πισω.Παιδια απλα τα πραγματα: Οποιος εχει τα λεφτα ας αγορασει και θα μας θυμηθει ολους μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.