Jump to content

καθαρισμος στα μαξιλαρακια των ακουστικων

zissismaroudas

Recommended Posts

Έχω τα Sennheiser HD 598, τα οποία έχουν cloth και αποσπώμενα μαξιλαράκια. Τα μαξιλαράκια τα βγάζω, τα τρίβω μεταξύ τους και αφού φύγει η περισσότερη σκόνη/βρωμιά, τα κάνω ένα αφρόλουτρο σε χλιαρό νεράκι. Μετά τα τινάζω και τα αφήνω πάνω σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν. Έχω κάνει την παραπάνω διαδικασία 2-3 φορές και λειτούργησε άψογα χωρίς να τα χαλάσει.

Είναι αποσπώμενα; Αν ναι τότε η παραπάνω διαδικασία πιστεύω τα καλύπτει. Αν όχι, τότε πραγματικά δε ξέρω.

Απο ότι θυμάμαι επειδή είχα αυτά τα ακουστικά δεν είναι αποσπώμενα. Τα είχα καθαρίσει με υγρά πανάκια :) κάτι σαν αυτό

hero_details_wipes_glass.png

Μπορείς να δοκιμάσεις αφρό καθαρισμού κράνους,φαντάζομαι οτι θα κάνει δουλειά.

δεν ειναι δεν ειναι αποσπωμενα. ειχαν καθαρισει με τα πανακια αυτα?

ναι με λίγο απαλό τρίψιμο έφυγε η σκόνη / βρωμιά που είχαν

Με νερό και απλό-στέρεο-σαπούνι μπορείς να τα καθαρίσεις. Τρίβεις το σαπούνι στο χέρι σου για να βγάλεις αφρό και τα καθαρίζεις.

Καθάρισα το headband των hd 650, που φαίνεται σαν να έχει κόλλα και δεν υπήρχε πρόβλημα. Το πανί στα δικά σου μοιάζει να είναι ραμμένο, οπότε εντάξει.

Απο ότι θυμάμαι επειδή είχα αυτά τα ακουστικά δεν είναι αποσπώμενα.

δεν ειναι δεν ειναι αποσπωμενα.

Επειδη τα ειχα, βγαινουν τα μαξιλαρακια.

Τραβα τα και θα το διαπιστωσεις και συ.

Θα σε δυσκολεψουν λιγο να τα ξαναβαλεις αλλα τη δουλεια σου θα την κανεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.