Pariszoul Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2013 Καλησπέρα, ας πούμε ότι είστε εργαζόμενοι σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά Gtp τελείως και είστε υποχρεωμένοι να πάρετε κάτι από αυτό, γιατί το αφεντικό δεν πληρώνει. και από πλευρά οθονών έχει μάρκες hyundai και fu. Ναι το ξέρω θα πηγαίνατε στην fu, όμως αξίζει καθόλου η συγκεκριμένη που έχει F&U FL32406P | Skroutz.gr ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Μια ιδέα/κοτσάνα πες το όπως θέλεις.Αν είναι ότι δεν χρειάζεσαι οθόνη, αλλά χρειάζεσαι χρήματα, συνεννοήσου με το αφεντικό να μην διαλέξεις ακόμα. Βάλε αγγελία που να λέει "Πωλείται το τάδε και το τάδε, σφραγισμένα full εγγύηση, αλλά θα φύγει μόνο το ένα και το άλλο θα το κρατήσω" και μόλις σου σκάσει σοβαρό ενδιαφέρον για κάποιο από αυτά το παίρνεις το πουλάς την ίδια μέρα και τελείωσε. Δε θα πάρεις βέβαια τα 250€ της οθόνης, αλλά ένα 200άρι ίσως να το πιάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Οκτώβριος 12, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 καλή η ιδέα σου, το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μέχρι να βρω εγώ αγοραστή, μπορεί να την έχει πουλήσει και μετά μένω στην huyndai κι εκτός αυτού, ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για οθόνη f&u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Οκτώβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 τί ακριβώς σε υποχρεώνει να αγοράσεις οθόνη και να μην σε πληρώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 12, 2013 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Δεν έχει τίποτε άλλο παρά 2 μάρκες τηλεοράσεων; Στη θέση σου, άμα δε μου χρειαζόταν κάτι, θα έβρισκα κάποιον που να ήταν στην αγορά για κάτι απο κει μέσα και θα του το πούλαγα σε λογική τιμή.Μη πας να πάρεις πράμα που θα το μετανοιώσεις. Και για μένα όχι δεν αξίζει αυτή η τιβι, με ~30ε παραπάνω παίζουν τα φτηνά LG/Samsung/Panasonic high def Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Οκτώβριος 12, 2013 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Καλησπέρα, ας πούμε ότι είστε εργαζόμενοι σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά Gtp τελείως και είστε υποχρεωμένοι να πάρετε κάτι από αυτό, γιατί το αφεντικό δεν πληρώνει.Να μην πάρεις τίποτα από αυτά και να ψάξεις να βρεις άλλη δουλειά, αφού περάσεις πρώτα από την επιθεώρηση εργασίας. Και ναι τα γνωρίζω τα ποσοστά ανεργίας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πιάνεσαι κορόιδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Οκτώβριος 12, 2013 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 τί ακριβώς σε υποχρεώνει να αγοράσεις οθόνη και να μην σε πληρώσει; Μάλλον εννοεί ότι θα πληρώνει σε είδος. Αν δλδ. είχε μανάβικο θα σε πλήρωνε με μήλα και αχλάδια, αν είχει πορνείο θα πληρωνόσουν σε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 12, 2013 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 καλή η ιδέα σου, το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά μέχρι να βρω εγώ αγοραστή, μπορεί να την έχει πουλήσει και μετά μένω στην huyndai κι εκτός αυτού, ποιος θα δώσει τόσα χρήματα για οθόνη f&u? Δεν έχεις εσύ υποχρέωση σε αυτόν, αυτός έχει σε σένα. Κατανοώ βέβαια ότι δεν μπορείς να του πας και πολύ κόντρα διότι μπορείς να μείνεις και χωρίς δουλειά. Να μην πουλήσει καμία μέχρι να βρεις αγοραστή ή αν πουλήσει κάποια από αυτές να σου δώσει τον μισθό σου. Μπορείς να του το πας και αλλιώς, να του πεις δηλαδή να κρατήσεις τα λεφτά ως εξόφληση του μισθού σου αν "σπρώξεις" την μία από τις δύο(υποθέτω είσαι πωλητής). Για να σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτές ξέρει ότι ως μοντέλα και οι δύο θα του μείνουν, διότι δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να πουλάει αυτές τις μάρκες αποκλειστικά. Οπότε σε βάζει να διαλέξεις από τα δύο ποιο άχρηστα πράγματα που έχει στο μαγαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Οκτώβριος 12, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 τί ακριβώς σε υποχρεώνει να αγοράσεις οθόνη και να μην σε πληρώσει; όχι, απλά επειδή θα τα χάσω τελείως σκέφτηκα να πάρω πράγματα για το σπίτι. Δεν έχει τίποτε άλλο παρά 2 μάρκες τηλεοράσεων; Στη θέση σου, άμα δε μου χρειαζόταν κάτι, θα έβρισκα κάποιον που να ήταν στην αγορά για κάτι από κει μέσα και θα του το πούλαγα σε λογική τιμή.έχει κάτι φοβερά τροφοδοτικά μάρκας stability power, coba και κάποια χωρίς καν μάρκα...και έπιασα μόνο ένα είδος προϊόντων. το σκέφτηκα, αλλά μετά ο τυπάς θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση και είναι κρίμα για αυτόν... Μη πας να πάρεις πράμα που θα το μετανιώσεις. Και για μένα όχι δεν αξίζει αυτή η τιβι, με ~30ε παραπάνω παίζουν τα φτηνά LG/Samsung/Panasonic high def βασικά εννοείς 20 ευρώ λιγότερα, 300 την πουλάει... Να μην πάρεις τίποτα από αυτά και να ψάξεις να βρεις άλλη δουλειά, αφού περάσεις πρώτα από την επιθεώρηση εργασίας. Και ναι τα γνωρίζω τα ποσοστά ανεργίας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να πιάνεσαι κορόιδο δεν με έχει δηλώσει, οπότε πάλι το δίκιο μου δεν το βρίσκω. Μάλλον εννοεί ότι θα πληρώνει σε είδος. Αν δλδ. είχε μανάβικο θα σε πλήρωνε με μήλα και αχλάδια, αν είχε πορνείο θα πληρωνόσουν σε........ το χειρότερο θα ήταν αν είχε μαγαζί με ζωοτροφές.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Οκτώβριος 12, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Δεν έχεις εσύ υποχρέωση σε αυτόν, αυτός έχει σε σένα. Κατανοώ βέβαια ότι δεν μπορείς να του πας και πολύ κόντρα διότι μπορείς να μείνεις και χωρίς δουλειά. Να μην πουλήσει καμία μέχρι να βρεις αγοραστή ή αν πουλήσει κάποια από αυτές να σου δώσει τον μισθό σου. Μπορείς να του το πας και αλλιώς, να του πεις δηλαδή να κρατήσεις τα λεφτά ως εξόφληση του μισθού σου αν "σπρώξεις" την μία από τις δύο(υποθέτω είσαι πωλητής). Για να σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτές ξέρει ότι ως μοντέλα και οι δύο θα του μείνουν, διότι δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να πουλάει αυτές τις μάρκες αποκλειστικά. Οπότε σε βάζει να διαλέξεις από τα δύο ποιο άχρηστα πράγματα που έχει στο μαγαζί του. βασικά δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να δουλεύω, οπότε δεν με νοιάζει κιόλας είναι το μόνο που θα μπορούσε να μου χρησιμέψει στο σπίτι.....εγώ τα έχω διαλέξει αυτό που λες περί πωλήσεως, εννοείται ότι θα κρατήσω τα χρήματα, χωρίς καν να ρωτήσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 12, 2013 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 βασικά εννοείς 20 ευρώ λιγότερα, ................... ....................., οπότε πάλι το δίκιο μου δεν το βρίσκω. Ίσως θέλεις να σβήσεις κάποιες πληροφορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Οκτώβριος 12, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Ίσως θέλεις να σβήσεις κάποιες πληροφορίες.ούτε καν....δεν έχω να κρύψω τίποτα....και δεν φταίω εγώ που μας κατάντησαν έτσι που μόνο αδήλωτα βρίσκουμε να δουλέψουμε.... Άσχετο, τελικά το Post μου αποδείχτηκε τελείως :OT:εεε το μαγαζί δεν το έχει στον skroutz...και εδώ να πω στο αφεντικό για ssd θα με κοιτάει λες και του αναλύω τον πύραυλο της NASA Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 12, 2013 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Άσε την οθόνη, πάρε 3 Solid State Disk Samsung 840 EVO Series 120GB 2,5" SATA3 Basic που έχετε στον κατάλογό σας με τρεις διαφορετικές αποδείξεις και 30€ στο χέρι ώστε να πιάσεις το ποσό που σου οφείλει (αν και δεν νομίζω να δεχτεί) και βάλε τους αγγελία στα 75-80€. Πιστεύω να φύγουν μέσα σε λίγες μέρες.Νόμιζα ότι ήταν στην λίστα του skroutz. Δικό μου λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Οκτώβριος 12, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Άσε την οθόνη, πάρε 3 Solid State Disk Samsung 840 EVO Series 120GB 2,5" SATA3 Basic που έχετε στον κατάλογό σας με τρεις διαφορετικές αποδείξεις και 30€ στο χέρι ώστε να πιάσεις το ποσό που σου οφείλει (αν και δεν νομίζω να δεχτεί) και βάλε τους αγγελία στα 75-80€. Πιστεύω να φύγουν μέσα σε λίγες μέρες.Νόμιζα ότι ήταν στην λίστα του skroutz. Δικό μου λάθος. Μακάρι να ήταν εκεί, θα ψώνιζα ασύστολα και ας μην με πλήρωνε ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Απρίλιος 19, 2014 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 ''δεν με έχει δηλώσει, οπότε πάλι το δίκιο μου δεν το βρίσκω. '' Μα κανεις δεν ειδε την μπουρδα που εγραψες???κανεις??? εννοειται οτι θα βρεις το δικιο σου.ειναι το χειροτερο παραπτωμα για εναν εργοδοτη ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς!ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ! μωρε καλα σας κανουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackflame Απρίλιος 19, 2014 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 Φιλε το προστιμο αμα δουλευει καποιος αδηλωτος ειναι 10500 euro για τον μαγαζατορα νμζ οτι θα βρεις το δικαιο σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pariszoul Απρίλιος 19, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2014 ''δεν με έχει δηλώσει, οπότε πάλι το δίκιο μου δεν το βρίσκω. '' Μα κανεις δεν ειδε την μπουρδα που εγραψες???κανεις??? εννοειται οτι θα βρεις το δικιο σου.ειναι το χειροτερο παραπτωμα για εναν εργοδοτη ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩς!ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ! μωρε καλα σας κανουν..... Φιλε το προστιμο αμα δουλευει καποιος αδηλωτος ειναι 10500 euro για τον μαγαζατορα νμζ οτι θα βρεις το δικαιο σ Παιδιά, το θέμα έχει λήξει μήνες τώρα. κατάφερα και βρήκα το δίκιο μου και έχω φύγει από την δουλειά οπότε κάποιος άλλος βασανίζεται τώρα μ'αυτήν. Ευχαριστώ πάντως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.