Jump to content

Και ξαφνικα...μονο μαυρο στην οθονη...!!

kousein

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.απο εχτες λοιπον και ξαφνικα...το πισακι δεν ξεκιναει.τι εννοω με αυτο?παταω κουμπι και κανει τα εξης και τα κανει ραντομ..η θα δουλευουνε τα ανεμιστηρια της καρτα γραφικων στο φουλ αλλα η οθονη δεν θα δειχνει τπτ η που απλα θα δουλευει κανονικα απλα παλι μαυρη οθονη.ουτε ποστ κανει ουτε bios μπορω να μπω ουτε τπτ.απο εχτες λοιπον εχω δοκιμασει παρα πολλα πραγματα διοτι κατι σκαμπαζω και εγω αλλα μονο μια φορα το καταφερα να μπει win και μετα παλι τα ιδια.εχω λοιπον κανει απο reseat τα παντα μεχρι cmos clear και δοκιμη τις ραμ μια μια σε καθε σλοτ.η τροφοδοσια μου δουλευει η τουλαχιστον ετσι δειχενι οταν την εβγαλα και την εβαλα μονη της αλλα δυστιχος δεν εχω καποιαν αλλη spare εδω που βρισκομαι τωρα για να δοκιμασω.φοβαμαι λοιπον μηπως η μητρικη παρεδωσε πνευμα.καθε αποψη και γνωμη δεκτη για δοκιμη.ευχαριστω.

Δεν μπορείς να ξέρεις.Όσες πιθανότητες έχει να κάηκε η μητρική άλλες τόσες έχει και η κάρτα.Δανείσου από καποιο φίλο μία κάρτα ή βάλε την δικιά σου σε κάποιο άλλο pc

θα προσπαθησω να βρω καποιον εδω στο χωριο να δοκιμασω.παντως η καρτα δειχνει να δουλευει οκ.και το πισι εχει αναψει 2-3 φορες απο χτες να δειξει δλδ κατι η οθονη.

το θεμα ειναι ολα οτι κανει δεν ειναι στανταρ.ειναι ραντομ.γιατι τωρα πχ με μονο τον ssd πανω το πισι αναψε κανονικοτατα.μετα ομως απο καποια ρεσταρτ κανει τα ιδια η αμα συνδεσω τους υπολοιπους σκληρους.

Για να δεις αν είναι η μητρική, ξήλωσέ τα όλα από πάνω, ακόμα και τις μνήμες όλες. Αν πατώντας το κουμπί εκκίνησης δεν αρχίσει τα διάφορα μπιπ διαμαρτυρίας, ότι δεν βρίσκει μνήμες, μητρική τέλος. Τα ίδια είχα πάθει εγώ προ μερικών εβδομάδων, μάλιστα τα λέγαμε εδώ σε άλλο θρεντ.

ναι ειναι πανω σε πολυμπριζο ασφαλειας αλλα δοκιμασα και σε πριζα ξεχωριστα μονο το τροφοδοτικο αλλα τπτ.τωρα οσον αφορα τα μπιπ σε αυτο to κουτι επειδη το πηρα απο φιλο δεν ειχαμε συνδεσει σπικερ.οποτε δεν ακουω μπιμπς τετοιος μπιπ που ειμαι.αλλα θα βρω ενα παλιο να βαλω να δω τι γινετε...παντως εχτες χωρις να κανω απολυτως τπτ πηγα και λεω ας πατησω να δω αν θα παρει..και δουλεψε κανονικα μπηκε win σαν να μην τρεχει καστανο που λεμε...:slap:

ναι ειναι πανω σε πολυμπριζο ασφαλειας αλλα δοκιμασα και σε πριζα ξεχωριστα μονο το τροφοδοτικο αλλα τπτ.τωρα οσον αφορα τα μπιπ σε αυτο to κουτι επειδη το πηρα απο φιλο δεν ειχαμε συνδεσει σπικερ.οποτε δεν ακουω μπιμπς τετοιος μπιπ που ειμαι.αλλα θα βρω ενα παλιο να βαλω να δω τι γινετε...παντως εχτες χωρις να κανω απολυτως τπτ πηγα και λεω ας πατησω να δω αν θα παρει..και δουλεψε κανονικα μπηκε win σαν να μην τρεχει καστανο που λεμε...:slap:

Γιατί δε τα συνδέεις τώρα? Σιγά το πράγμα :p

Με το vga στη θύρα της μητρικής έχεις δοκιμάσει να το ανοίξεις?

• 3 months later...

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα εχω γινει βεγγος τελευταια.ενυγουεης...το προβλημα λυθηκε μονο του χωρισ να πειραξω τπτ..περναει το ποστ κανονικα και μπαινει win.ακομα δεν ξερω τι γινεται αλλα υποψιαζομαι οτι το taganaki αρχιζει και τα παιζει αλλιως τσιμπησε η μομπο.θενκς σε ολους για τις απαντησεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.