EraserheadX Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2013 Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα του Adobe Premiere για Linux; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad Οκτώβριος 12, 2013 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Δοκίμασε το Kdenlive και το Cinelerra αλλά δεν ξέρω κάτα πόσο θα μείνεις ευχαριστημένος αν δούλευες Premiere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Οκτώβριος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Κάποιες αξιόλογες εφαρμογές αναφέρονται στο Oι καλύτεροι Επεξεργαστές Video στο Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 12, 2013 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 To avidemux ξέχασαν, αν και δεν ασχολούμαι με το αντικείμενο και δεν ξέρω αν είναι αντίστοιχο του premiere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Οκτώβριος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2013 Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδία. Προσωπικά έχω ασχοληθεί πολύ λίγο με video editing και πιστεύω θα με κάλυπτε κάποιο από τα παραπάνω για απλά πράγματα. Το συζητούσαμε με ένα φίλο μου όμως που ασχολείται επαγγελματικά και μάλλον γι' αυτόν το Premiere είναι μονόδρομος. Είναι και δύσκολο να μαθαίνεις κάτι καινούριο αν έχεις συνηθίσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.