Jump to content

GTA IV

ss42ss

Recommended Posts

καταρχας δεν πρεπει να αναφερεσαι για πειρατικο λογισμικο.:dots:

βασικα δεν αξιζει να μην το αγορασεις ,ειναι πολυ φθηνο, σου παρεχει το τελευταιο patch για να παιξεις smooth και εχεις και online:secret:

καταρχας δεν πρεπει να αναφερεσαι για πειρατικο λογισμικο.:dots:

βασικα δεν αξιζει να μην το αγορασεις ,ειναι πολυ φθηνο, σου παρεχει το τελευταιο patch για να παιξεις smooth και εχεις και online:secret:

δεν είχα στην σκέψη μου το πειρατικό λογισμικό.... δεν θα ρώταγα καν.... :innocent:

γενικά σαν gameplay αξίζει ή να πάω σε κάτι πιο παλιό? like S.A? ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά και διάφορα...:boxed:

Το GTA IV ηταν το 1ο που επαιξα απο την σειρα.Ο ενθουσιασμος μου ηταν τεραστιος ωστε δοκιμασα μετα τον τερματισμο του iv να παιξω SA..καμια σχεση τα 2 παιχνιδια.Το SA εφαγε unistall μετα απο λιγες σχετικα ωρες παιχνιδιου.

Ξεκινα με το IV και ετοιμασου για το v

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ μΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ GTA ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!

vice city , sa τα είχα παίξει πριν αρκετά χρόνια..... λοιπόν πάω να πάρω το gta 4 από steam και βλέπουμε....:smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.