Vagouridis Φεβρουάριος 10, 2008 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Tα thread ενωθηκαν, συνεχιστε εδω την συζητηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Φεβρουάριος 11, 2008 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 να εχεις υποψιν πως οτι και να παρεις θα σου μεινει και για το μελον για οτιδηποτε πλατφορμα θα εχεις. οποτε μην εχεις για γνωμονα μονο το μηχανιμα που εχεις τωρα. ολα τα πραγματα που σου προτειναν τα παιδια ειναι καλα. καλες αγορές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Φεβρουάριος 12, 2008 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 βασικά δεν είναι μόνο οι τιμές... δεν ξέρω κατά πόσο ταιριάζουν με το σύστημα μου.. και δεύτερον ίσως υπάρχουν κάποια πιο εξειδικευμένα π.χ. μόνο για AM2 ώστε να έχουν καλύτερη απόδοση...Πάντως το παραπάνω link το έχω δει αρκετές φορές και ούτε ξέρω τι κάνει το καθένα απο αυτά και αν τα χρειάζομαι όλα ή μερικά από αυτά...γυρω στα 160 για τιμη αλλα οπως ειπαν οι προλαλισοντες ψαξε μονος σ λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 12, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Λοιπόν παιδιά επειδή αρκετά σας ταλεπόρησα, θέλω να πω πως έχω επιλέξει τα εξής: Ψυγείο: Black ICE GT Xtreme 480 CPU Waterblock: Universal crusader water cooling block Transparent VGA Waterclock: VGA Waterblock Αντλία: Laing D5-Pump 12V D5-Vario 1/2 Τανκ: Cape Coolplex Pro 25 Σωλίνες: Tygon R3603 14/11mmΣυνολική τιμή: 368,31Ε-----------------------------|Κουτί: STACKER, Μοντέλο: προτείνετε αυτό ή αυτό ;Τιμή: 199Ε-------------------------------------------|---->596.3ΕΘερμοαγώγιμη πάστα: Thermal Paste Liquid Pro Υγρό Υδρόψυξης: Ice-UV GreenΣυνολική τιμή: 28,99Ε-------------------------------|Στην παραπάνω σύνθεση θα χρειαστώ κάτι άλλο; Οτιδίποτε π.χ. βίδες, σφικτήρες ή κάτι άλλο; Αν ναι, δώστε link. Η παραπάνω επιλογή έγινε επειδή αυτά που μου πρότιναν από το frozencpu.com θα έχουν μεταφορικά τα οποία δεν είμαι διατεθιμένος να πληρώσω. Γι αυτό αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μέλος για την υδρόψυξη θα παρακαλόυσα να είναι από ελληνικό μαγαζί.Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 12, 2008 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Θερμοαγώγιμη πάστα: Thermal Paste Liquid Pro Υγρό Υδρόψυξης: Ice-UV GreenΣυνολική τιμή: 28,99Ε-------------------------------|ΑΥΤΑ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ !οσο για τα ψιλά.....πες το χρηστο να σου βαλει οτι αλλο χρειάζεται ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 12, 2008 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Θερμαγώγιμη, αν δεν έχεις, θα χρειαστείς. Αν θα είναι αυτή (για την οποία δεν έχω γνώμη) ή κάποια κλασική Arctic Silver / Ceramique δεν έχει μεγάλη σημασία, ότι βρείς. Επίσης τα κουτιά που δείχνεις είναι ψιλοίδια εκτός του χρώματος, οπότε διαλέγεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Τέλος αν χρειαστείς μεταλλικούς σφιχτήρες / δεματικά (tire-up), μπορείς να επισκεφθείς το κοντινότερο σιδηροπωλείο / ηλεκτρολογείο - supermarket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 12, 2008 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Θερμαγώγιμη, αν δεν έχεις, θα χρειαστείς. θα εχει λογικα το block.... oσο για νερο.....wfi απο το φαρμακειο(αυτο με το κόκκινο ταμπελακι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 14, 2008 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Επειδή η πόλη μου έχει e-shop, θα αγοράσω από εκεί το STACKER(το οποίο έχω ήδη παραγγείλει) και 9x120mm ανεμιστηράκια.Τα ανεμιστηράκια είναι καλές επιλογές; Τα βρίκα αρκετά καλά σε τιμή-απόδοση και κατανάλωση!Όσον αφορά την υδρόψυξη θα την αγοράσω από το extremeshop.gr αλλά θέλω να συγουρευτώ πως τα αντικείμενα που διάλεξα(Black ICE GT Xtreme 480 ,Universal crusader water cooling block Transparent, VGA Waterblock, Laing D5-Pump 12V D5-Vario 1/2, Cape Coolplex Pro 25, Tygon R3603 14/11mm) ταιρίαζουν μεταξύ τους, και ιδιαίτερα με τα: Ρακόρ 1/2 ίντσα και Σφικτήρας για σωλίνες 1/2 ίντσαςΕπίσης θα χρειαστώ κάτι άλλο;Άντε ρε παιδιά να την παραγγείλω και την υδρόψυξη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 16, 2008 Author #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 ρε παιδιά, πέστε ταιριάζουν ή όχι;να την παραγγείλω ή όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 16, 2008 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 ρε παιδιά, πέστε ταιριάζουν ή όχι;να την παραγγείλω ή όχι;Δες εδώ http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 17, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Βασικά ρώτησα αν ταιριάζουν τα μέρη της υδρόψυξης που διάλεξα μεταξύ τους, αν δηλαδη θα συνεργαστούν χωρίς πρόβλημα, και αν τα σφυκτιράκια εφαρμώζουν με το σολίνα που διάλεξα.Και μια διευκρίνηση. Έχω παραγείλει το καινούργιο stacker(832 αν δεν απατάμε), θα χρειαστεί να το κόψω και εγώ για να χωρέσω το τετραπλό ψυγείο;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 17, 2008 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 ναι μάλλον θα χρειαστεί κοψιμο για 4πλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 17, 2008 Author #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 πωπω ρε παιδιά...πάλι μου κόψατε τα φτερά...Τι τρελά πραγματα κάνει αυτός ο xrist... Εγώ δισκολεύομαι να κόψω χαρτί...το αλουμίνιο μου φαίνεται βουνό!!!Τι να κάνω τέλος πάντων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Φεβρουάριος 17, 2008 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 πάρε τηλέφωνο τον unseen sto extremeshop και αυτός θα σου πει...λογικά ταιριάζουν αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις...τέσπα αν κάτι δεν ταιριάζει θα είναι τα ρακόρ κάτι το οποίο βρίσκεις πάρα πολύ εύκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 21, 2008 Author #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Λοιπόν, η αγορά της υδρόψυξης θα γίνει την επόμενη εβδομάδα...Χρειάζομαι μια τελευταία διευκρίνιση!http://www.frozencpu.com/products/5327/ex-rad-110/Danger_Den_Black_Ice_GTX_Xtreme_480_Radiator_-_Black.html?tl=g30c95s570ήhttp://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_40&products_id=160σε μέγεθος είναι το ίδιο; χωράνε δηλαδή και τα 2 στο Stacker μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 21, 2008 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2008 Μα τα 2 ψυγεία είναι το ίδιο μοντέλο φίλε, και φυσικά και χωράει στο Stacker σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 22, 2008 Author #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 δεν είναι το ίδιο...η μια είναι Gt και η άλλη Gtx!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 22, 2008 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ίδια είναι, η μόνη διαφορά είναι ενα χ στην περιγραφή του 2ου...με μια πιο προσεκτική ματια στα χαρακτηριστικά τους φαίνεται πως είναι ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 22, 2008 Author #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 ok, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!Μπορούν να στερεωθούν πάνω τους οποιαδίποτε ανεμιστηράκια ή θέλέι συγκεκριμένου τύπου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 22, 2008 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2008 οποιαδήποτε, αλλιώς θα έπρεπε να βρίσκουμε ανεμιστήρες που κάνουν για το εκάστοτε μοντέλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.