Dr. Gonzo Φεβρουάριος 9, 2008 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Laing D5 αντλία / Swiftech MCP655 75~85eEleven Block / D-Tek Fuzion ~55eSwiftech VGA MCW-80 45eBlackIce GTS 360 ~60eTank 30~40eΛάστιχα, σφικτήρες, ρακόρ κτλ ~20eΝα υπολογίζεις από 200 εώς 300e, ανάλογα αν βρεις και τπτ μεταχειρισμένο.Καλά είναι τα χρήματα, ή σκεφτεσαι να δώσεις και περισσότερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 9, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 θα μπορούσα να δώσω και περισσότερα...αλλά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει...δηλαδη αν με 250-300ε έχω ξέρω γω 45c και με 450-500 έχω 42 ε τότε δεν λέει...ευχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 9, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 Λέω να πάρω τα εξής: Ψυγείο: Black ICE GT Xtreme 480 CPU Waterblock: Universal crusader water cooling block Transparent VGA Waterclock: VGA Waterblock Αντλία: Laing D5-Pump 12V D5-Vario 1/2 Τανκ: Cape Coolplex Pro 25 Σωλίνες: Tygon R3603 14/11mm (Στην παραπάνω σύνθεση θα χρειαστώ κάτι άλλο; Οτιδίποτε π.χ. βίδες, σφικτήρες ή κάτι άλλο; Αν ναι, δώστε link) Συνολική τιμή: 368,31Ε Εναλλακτικά, τα εξής: Ολοκληρωμένη λύση: Κιτ υδρόψυξης "Xtremeshop Performance Edition"+ VGA Waterclock: Vga Waterblock GP1XS-NV40 Silver Συνολική τιμή: 269,54Ε Τέλος να ρωτήσω: Θα είναι τα ωφέλη την πρώτης σύνθεσης τόσο καλύτερα ώστε να δώσω τα 100Ε παραπάνω; Θα πιάσουν δλδ τόπο τα 100Ε ή όχι(μιλάμε πάντα για το δικό μου σύστημα και όχι για το τετραπύρινο με τις 2 VGA και τα 4 module DDR3 που εχετε στο μυαλό σας );Σε περίπτωση που το χρόνου πάρω άλλο pc θα μου χρειαστώ άλλα εξαρτήματα υδρόψυξης ή μπορώ να κρατήσω τα ήδια; Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Ακόμη... Θα χρειαστώ και από αυτά; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69979122&product=974188καιhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=1038974\Πιστεύετε πως μπορώ να τα βγάλω πέρα με αυτό το κουτί η να πάρω κανένα lian-li;Το παραπάνω κουτί το έχω...δεν σκέφτομαι να το αγαράσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 10, 2008 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 λοιπον φιλικα παντα επιδη ζαλιστηκα να διαβαζω θα ελεγα να κατσεις οπως εισαι με αερα και τελος , αφου δεν ξερεις τι θελεις πραγματικα οταν και αμα αποφασισεις τι θες τοτε ανοιξε ενα και μονο thread και θα σε βοηθησουμε ο καθενας με τις γνωσεις του .συγνωμη αν ενοχλησαν αυτα που ειπα αλλα δεν λες ακριβως τι θελεις και γινεται μπερδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 δεν με ενόχλησαν, με παραξένεψαν...ρώτησα αν τα κομμάτια που επέλεξα είναι Ok και μου απάντησες πως είμαι μπερδεμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Φεβρουάριος 10, 2008 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 δεν με ενόχλησαν, με παραξένεψαν...ρώτησα αν τα κομμάτια που επέλεξα είναι Ok και μου απάντησες πως είμαι μπερδεμένος!sorry δεν διαβασα το τελευταιο post που εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Παρακαλώ πολύ να γίνονται μόνο σχετικά με το θέμα posts τα οποία θα προσπαθούν να αποσαφινίζουν αυτά που ρωτώνται. Τυχόν συζητήσεις μεταξύ των μελών για άσχετα θέματα παρακαλώ να αποφέυγονται! (ώστε να είναι το τελευταίο thread για το συγκεκριμένο θέμα που ανοίγω) Ευχαριστώ! Λέω να πάρω τα εξής: Ψυγείο: Black ICE GT Xtreme 480 CPU Waterblock: Universal crusader water cooling block Transparent VGA Waterclock: Vga Waterblock GP1XS-NV40 Silver Αντλία: Laing D5-Pump 12V D5-Vario 1/2 Τανκ: Cape Coolplex Pro 25 Σωλίνες: Tygon R3603 14/11mm (Στην παραπάνω σύνθεση θα χρειαστώ κάτι άλλο; Οτιδίποτε π.χ. βίδες, σφικτήρες ή κάτι άλλο; Αν ναι, δώστε link) Συνολική τιμή: 368,31Ε Εναλλακτικά, τα εξής: Ολοκληρωμένη λύση: Κιτ υδρόψυξης "Xtremeshop Performance Edition"+ VGA Waterclock: Vga Waterblock GP1XS-NV40 Silver Συνολική τιμή: 269,54Ε Τέλος να ρωτήσω: Θα είναι τα ωφέλη την πρώτης σύνθεσης τόσο καλύτερα ώστε να δώσω τα 100Ε παραπάνω; Θα πιάσουν δλδ τόπο τα 100Ε ή όχι(μιλάμε πάντα για το δικό μου σύστημα και όχι για το τετραπύρινο με τις 2 VGA και τα 4 module DDR3 που εχετε στο μυαλό σας );Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Τέλος θέματος, παρακαλώ τα περετέρω που τυχόν θέλεται να μου προτέινετε σε pm. Ευχαριστώ.Περισσότερα εδώ: http://outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 10, 2008 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 δεν νομίζεις οτι την πήρες πολ'υ μακριά τη βαλίτσα????έχεις ανοίξει 5 νήματα για 1 θέμα μιλάμε είχες μπεί στο φόρουμ για να βάλεις υδρόψυξη μέσα στον υπολογιστή σου και για αυτό έκανες 50 ποστ συγνώμη για το άσχετο ποστ αλλά ήδη έχεις 3 νήματα για το πώς να ψύξεις το πισι σου και ανοίγεις άλλο 1αν κάποιος διαφωνεί ας μου πεί και μένα παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Ευχαριστώ για τη βοήθεια..................................!!!Ρε συ φίλε δεν βλέπεις τι έγραψα πάνω-πάνω;"ώστε να είναι το τελευταίο thread για το συγκεκριμένο θέμα που ανοίγω"Το ξέρω πως έχω ανοίξει κι άλλα θέματα, αλλά όλα ξεφεύγαν...Τώρα που πέιρα την απόφαση μου ρωτώ συγκεκριμένα πράγματα...!Με το Post σου δεν άλλαξες τίποτα...Ούτε με βοήθησες, ούτε τα προηγούμενα post μου έσβησες!!!Υπάρχουν και τα pms. Επίσης αν θεωρείς οτι κάνω posts απλά για να περνάω την ώρα μου, πάνε πες ένα moderator ή ένα admin να τα σβήσει και αν κρίνει να μου επιβάλει και ποινή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 10, 2008 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Ελπίζω μετά από αυτό το thread να έχεις αποφασίσει πια ότι δεν θέλεις chiller ή phase ή ότιδήποτε άλλο.Το δεύτερο σύστημα θα σε καλύψει μια χαρά για το hardware που έχεις τώρα.Θα συνιστούσα μία μόνο αλλάγή, επέλεξε κάποιο 3πλό ψυγείο για να είσαι καλυμένος και μελλοντικά.Για VGA block, δες καλύτερα αυτό.Θα σε βολέψει καλύτερα με τα ρακόρ.Κανένας δεν βάζει υδρόψυξη στη μνήμη, ένας απλός 8άρης/12άρης αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 To ψυγείο που έχω στην πρώτη σύνθεση είναι καλό να πάρω εκείνο+ τη 2η σύνθεση;Μήπως να πάρω κάποιο πιο ψθινό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Φεβρουάριος 10, 2008 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Άμα έχεις που να το βάλεις (είναι 4απλό, ήτοι πάνω από 50cm) κι έχεις και τα χρήματα, πάρτο.Θα σου κρατήσει και Quad και καλύτερη GPU στο μέλλον χωρίς πρόβλημα.Ας μην μπούμε όμως πάλι στον ατέρμονο κύκλο "τι διαφορές θα δω, πόσο θα πέσουν οι θερμοκρασίες" κτλ κτλ.Mε το υπάρχον σύστημά σου μπορεί να μη δεις διαφορές, αλλά με μια αναβάθμιση αργότερα, το 2πλό ψυγείο να μη μπορεί να κρατήσεις καλές θερμοκρασίες.Έκανες καμιά αναζήτηση στο forum? Το έχει ο xrist αυτό το 4πλό. Διάβασε τα σχόλιά του αν θέλεις.Γι' αυτό το λόγο σε ρώτησα από την αρχή να μας πεις σε τι περιοχή τιμών θέλεις να κινηθείς.Αν θέλεις να φτιάξεις ένα cost-effective σύστημα υδρόψυξης, επιλέγεις και σκέφτεσαι πολύ διαφορετικά απ' ότι όταν έχεις 300e+ να διαθέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Έχω 300+ να διαθέσω! Το θέμα είναι αν αξίζει να τα δώσω για το υπάρχων σύστημα...Να σου πω κάτι και 600+ μπορώ να δώσω αλλα με τόσα πέρνω άλλο pc.Αν και που και που σκέφτομαι να πάρω ένα καινούργιο-ευρύχωρο κουτί(κάτι σε lian-li)+μία βαρβάτη υδρόψυξη που θα μου μήνουν και για το μέλλον. Εσύ τι λές;Πάντως το τετραπλό δεν πρόκειτε να χωρέσει εδώ <---το κουτί μου:!!Θα ξανα μπω την Τρίτη για περισσότερη συζήτηση επί του θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 10, 2008 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 ex-pmp-59 Innovatek Eheim HPPS i High Power 12V Water Pump (501280) $124.99 $124.99 ex-res-124 MagiCool Plexi 3 Port Reservoir - 400 Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Barb3/8" ID BarbNew Danger Den hardware is now using the G 1/4" Thread. This barb is designed for that hardware. ($4.98) $49.93 $49.93 ex-blc-329 Danger Den Maze5 Video Card Liquid Cooling Block $48.95 $48.95 ex-blc-333 Swiftech Apogee GT Extreme Performance Universal CPU Waterblock $55.95 $55.95 ex-mis-01 3/8" ID - (1/2"OD) PVC Clear Tubing $2.00 $20.00 ex-rad-88 Danger Den Black Ice GT Stealth 360 Radiator - Black Select G 1/4" Fittings (Qty. 2): 3/8" ID Barb3/8" ID BarbNew Danger Den hardware is now using the G 1/4" Thread. This barb is designed for that hardware. ($4.98) $64.93 $64.93 Subtotal: $364.75 USPS Express Mail International$102.59 FedEx Priority (1-3 days)$172.06 FedEx Economy (2-10 days)$167.80 Ευχαριστημένος τώρα???? Αν πάντως σκέφτεσε για 4πλο το στακερ είναι καλή επιλογή καθως το 4πλο ψυγείο που υπάρχει στην αγορά ταιριαζει ακριβώς. Lian-li πάντως μην πάρεις αν είναι να βαλεις 4πλο το λυπάσαι να το κοψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 Ευχαριστώ πολύ masxerofkartis! Μήπως θα μπορούσες να τα συμαζέψεις λίγο... Μερικές τιμές δεν συμβαδίζουν με τα links. Αν θες βάλε μόνο τα links(χωρίς εικόνες και τιμές)!Ευχαριστώ και πάλι!Περιμένω και άλλες προτάσεις αν κάποιος έχει όρεξη... Αλλά αν γίνετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα να αποφασίσω για να τα παραγγήλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 10, 2008 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 USPS Express Mail International$102.59FedEx Priority (1-3 days)$172.06FedEx Economy (2-10 days)$167.80Με αυτά τι ακριβώς εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 10, 2008 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 είναι τα μεταφορικά για ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 10, 2008 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 εχει καταντήσει τραγικό το θεμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.