JiMk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2004 Και ο bsplayer μου βγάζει αυτό το error. Χρειάζομαι κανέναν codec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Κατέβασε το Gspot για να μάθεις αν χρείαζεσαι κάποιο codec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Οκτώβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 αυτο που το εβγαζε και εμενα μεχρι που κατεβασα χθες το k-lite codec pack to full.εχει οτι αποκωδικοποιητη θες μεσα,μπορει να παιξει το 99% των video που υπαρχουν στο Internet.κατεβασετο και δεν νομιζω να εχεις prob μετα.απλα κανε ενα search sto google Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από perlepes αυτο που το εβγαζε και εμενα μεχρι που κατεβασα χθες το k-lite codec pack to full.εχει οτι αποκωδικοποιητη θες μεσα,μπορει να παιξει το 99% των video που υπαρχουν στο Internet.κατεβασετο και δεν νομιζω να εχεις prob μετα.απλα κανε ενα search sto google κ εγω αυτους εχω κ παιζουν τα παντα μεχρι τωρα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.