Jump to content

Δεν διαβαζει ο υπολογιστης το usb

Sexmeup

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους...Εχω ενα USB Turbox 16GB χρονια τωρα ο υπολογιστης το εβλεπε μια χαρα..

Απο χτες και μεχρι τωρα ουτε καν...Στο My Devise το βλεπει αλλα το βγαζει με ενα τριγωνακι..

Το εβαλα σε αλλο pc και στο WD HD TV και δουλευει τελεια...

Οταν το βαζω στο pc κανει τον θορυβο εισοδου...Εψαξα στο google και βρηκα κατι λυσεις με την registry να σβησω κατι

UpperFilters και LowerFilters αλλα εμενα δεν υπαρχουν αυτα μεσα εδω HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class

Βλεπω οτι αλλοι τα καταφερνουν αλλα εγω τιποτα...

Παιδιά καλησπέρα..Δεν την παλεύω αλλο!

Μιας και το φλασακι μου εκανε αυτα τα κουφα που σας λεω ποιο πανω σκεφτηκα να παω να αγορασω ενα αλλο

μιας και ειναι φτηνά πλεον!

Ετσι σημερα πηγα και πηρα αυτο www.you.gr - USB Flash Kingston DataTraveler SE9 Aluminium 16GB

Αλλα ρε παιδια ουτε αυτο δουλευει θα τρελαθω...

Εχω Windows 8 64bit και η μιτρικη ειναι ASROCK Z87 EXTREME3 RETAIL

Σας δίνω κατι εικονες ωστε να δείτε τι μου βγαζει!

Εδω ειναι στο My Computer δεν το εμφανίζει καν

uh5p.png

Εδω εχω μπει στο Device Manager και βλεπουμε την συσκευή με το κίτρινο τριγωνακι

vwzj.png

Τωρα παταω δεξι κλικ πανω στην συσκευη και παω Properties και μεσα στο πλαισιο βλεπουμε το σλαλμα που βγαζει!Ειναι το Code 48 ( Εχω κανει πολλες αναζητήσεις πανω σε αυτο )

slnm.png

Απο εδω Hardware devices are not working or are not detected in Windows κατεβασα ενα Fix της Microsoft για Device βλαβες το ετρεξα και βγαζει το παρακατω σφαλμα!

v38l.png

Πραγματικα θελω βοηθεια παιδια!

Ευχαριστω!?????

Κατι παίζει με τους drivers...Δεν εχω ασχοληθεί με Windows 8 ακομα για να σου πω για συμβατοτητες κτλ,αλλα στην 3η εικονα που ανεβασες σε τέτοιο πρόβλημα παραπέμπει...Δοκίμασε να το βάλεις και σε καμια αλλη usb μηπως έχει πρόβλημα η usb που χρησιμοποιησες...

Κατέβασε το USB Deview από εδώ

View any installed/connected USB device on your system

Και χρησιμοποίησε το για να αφαιρέσεις όλα τα usb φλασάκια που έχει εγκατεστημένα το σύστημά σου, και μετά επανεκκίνηση. Έτσι θα εγκατασταθούν από την αρχή όταν τα ξανασυνδέσεις.

Το πρόγραμμα το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές και με έχει σώσει σε όλες, όταν τα Win μουλαρώνουν ανεξήγητα με κάποιες usb συσκευές (φλασάκια κυρίως).

Επισης μπορεις να δοκιμασει να απεγκαταστασεις τον controller των usb και να τον ξαναεγκαταστης. Θα ρωτησω κατι κουλο αλλα ποτε δεν ξερεις. Σου κανει το ιδιο πραγμα σε ολες της usb?

• 4 months later...

Το ιδιο επαθα κι εγω αγορασα ενα USB 128GB και ενω το διαβαζε τωρα δεν το βλεπει καν.το εβαλα σε δυο διαφορετικα laptop και ενω εκανε εγκατασταση τα drivers μετα δεν το διαβαζε,τι κανω ευχαριστω

σ αυτην την περιπτωση τι κανω?το γυριζω πισω?ουτε αλλα δυο laptop δεν το διαβαζουν ενω κανει εγκατασταση τους drivers 128gb απο Κινα

Eννοείτε πως θα το γυρίσεις πίσω και θα τους ζητήσεις αν είναι δυνατόν να το δοκιμάσουν μπροστά σου για να μη σου πούνε πως σε αυτούς δουλεύει.

σ αυτην την περιπτωση τι κανω?το γυριζω πισω?ουτε αλλα δυο laptop δεν το διαβαζουν ενω κανει εγκατασταση τους drivers 128gb απο Κινα

Αν το usb το πηρες απο Ebay (? κινα?) το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι καν 32gb ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.