Jump to content

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ (GTX 780)

djtaz13

Recommended Posts

Λιγο ακυρο ποστ αλλα μηπως ξερετε τι φορανε οι asus 770 dcuii?? Γιατι απο οτι εχω δει ειναι το ιδιο pcb με την 680 dcuii την οποια και εχω και φοραει samsung και πανε πολυ ψηλα!! 7800 :o

Aπ οτι καταλαβαινω εγω, το "θεμα" στις μνημες των 780 αρχιζει και γενικευεται πλεον:tomato:

Πρωτα ειδαμε τις Lightning να πανε χαλια οι μνημες τους με αυτες τις elpida που πηγανε και βαλανε..

Στην συνεχεια δευτερο κρουσμα, ειδα την καρτα του [MENTION=163]Helly[/MENTION] που μιλουσε για "τοιχο" στις μνημες τις καρτας του..Λεω οκ, msi η μια (lightning), Msi και η αλλη (gaming), λεω "το εχει" γενικα η msi φετος με τις μνημες και τα "συνδεσα" ετσι...

Στην συνεχεια ακουω τον Χρηστο [MENTION=10015]csaris[/MENTION] να αναφερει "κρουσμα μνημης" και σε καινουργια reference καρτα της asus, οποτε λεω παει την χασαμε και την "σιγουρια" που ειχαμε στις reference οσο αφορα τις μνημες ...

Στην συνεχεια βλεπω και τον [MENTION=25128]kimon_ma[/MENTION] πριν λιγο στο 3dmark 11 να μιλαει και αυτος για "τοιχο" χαμηλα στις μνημες τις καρτας του και ηρθε και εδεσε το γλυκο, παει και η dcii...

Προβλεπω σε λιγο καιρο θα βλεπουμε 780 και θα "βαραμε παλαμακια" αν οι μνημες της ξεπερνανε το +400, θα γεμισουμε με elpida "τσιπακια", εχει δικαιο ο Χρηστος [MENTION=10015]csaris[/MENTION] ...

Αυτο προσωπικα το θεωρω απαραδεκτο, μου δινεται η εντυπωση οτι παραλληλα με την προσπαθεια να "πετσοκοψουν" τις τιμες των καρτων, αρχιζουν να "πετσοκοβουν" και τις ιδιες τις καρτες:tomato::TD:

Πανο κατι αναλογο ειχαν και οι 580 μου!

Θυμαμαι η τελευταια που ειχα πανω απο +250Mhz δεν πηγαινε...

Πολυ πανερι η πρασινη για να κοψει τις τιμες.

καλες μνημες μονο σε Τιτανα πια... επειδη ειναι value :p

Αν και τα πρωτα κομμάτια (780gtx) ειναι αυστηρές προδιαγραφές Nvidia γι αυτο πετανε. Ακομα και οι κουτσες palit βγαζουν φωτιες.

Μετα βαζουν οτι θελουν τα εργοστασια. Οποτε για να πεσει το κοστος βάζουν cheapies απο elpida!

Aκου elpida μνημες, dystihia επρεπε να τις λενε.... :hehe:

καλες μνημες μονο σε Τιτανα πια... επειδη ειναι value :p

Αν και τα πρωτα κομμάτια ειναι αυστηρές προδιαγραφές Nvidia γι αυτο πετανε. Ακομα και οι κουτσες palit βγαζουν φωτιες.

Μετα βαζουν οτι θελουν τα εργοστασια. Οποτε για να πεσει το κοστος βάζουν cheapies απο elpida!

Aκου elpida μνημες, dystihia επρεπε να τις λενε.... :hehe:

Ορεστη δεν ειναι αυστηρες οι προδιαγραφες της Nvidia στα πρωτα κομματια ...

NVIDIA is producing a limited amount of "reference" cards, and after that it is up to its AIC partners to pick up the ball and run with it.

HARDOCP - GeForce GTX 780 - NVIDIA GeForce GTX 780 Video Card Review

Να ταν και 6gb παει στο διαολο 3gb ειναι.Πολυ γυφτια για 600+ ευρω καρτες.Δηλαδη τωρα που θα παρουν τον ανηφορο θα πεσει η παραγωγη τι θα βαζουν?

• 2 weeks later...

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις πως απενεργοποιω κατι που μοιαζει σαν ρολοι ή να το πω ενας κυκλος με γραμμες περιμετρηκα του, ο οποιος μου βγαινει κατα την εναρξη ορισμενων παιχνιδιων οπως C.O.D black ops 2 ,splinter cell. Η καρτα μου ειναι asus gtx 780 μηπως θελει κατι να ξεκλικαρω ή να κλικαρω απο τις ρυθμισεις της?please help μολις εφτιαξα ενα πυργο και εχω σπαστει, παρακαλω οι γνωσεις μου ειναι λιγες αν μπορει καποιος να με βοηθησει με αναλυτικες λεπτομεριες διορθωσης.Ευχαριστω πολλή.:bye:

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζει κανεις πως απενεργοποιω κατι που μοιαζει σαν ρολοι ή να το πω ενας κυκλος με γραμμες περιμετρηκα του, ο οποιος μου βγαινει κατα την εναρξη ορισμενων παιχνιδιων οπως C.O.D black ops 2 ,splinter cell. Η καρτα μου ειναι asus gtx 780 μηπως θελει κατι να ξεκλικαρω ή να κλικαρω απο τις ρυθμισεις της?please help μολις εφτιαξα ενα πυργο και εχω σπαστει, παρακαλω οι γνωσεις μου ειναι λιγες αν μπορει καποιος να με βοηθησει με αναλυτικες λεπτομεριες διορθωσης.Ευχαριστω πολλή.:bye:

αν μπορεις ποσταρε καμια φωτο να καταλαβουμε φιλε μου

Πάντως σε gtx760 οι μνήμες κλοκάρουν ανάλογα με το bios.

Π.χ. αν βάλεις σε msi gtx760 gaming το bios της hawk -200Mhz κάτω. Το ίδιο και σε evga (εικάζεται λόγω πιο σφιχτών χρονισμών).

Οπότε μήπως εδώ συμβαίνει το αντίθετο, δηλ το εργοστασιακό bios έχει πιο σφιχτά timings για καλύτερες out of the box επιδόσεις και η χρήση άλλου bios βοηθήσει σε υψηλότερους χρονισμούς των μνημών;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.