Jump to content

Πληκτρολόγιο - Ποντίκι

folias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαίρετε έχω εδώ και κάποιες μέρες έχω κάποιο θέμα χάνω το ποντική (το λέιζερ σταματάει να ανάβει) και κάποιες φορές το πληκτρολόγιο είναι συνδεδεμένα με καλώδιο και όχι ασύρματα δεν μπορώ να πω ότι κολλάει το pc. Έκανα φορματ αλαξα θύρες usb έβαλα το πληκτρολόγιο και ποντική σε άλλο pc δεν είχε πρόβλημα. Έκανα από την αρχή εγκατάσταση σειριακού διαύλου usb τίποτα δεν ξέρω τι άλλο μένει να κάνω το λειτουργικό είναι:

windows 7 ultimade

ΑΜD PHENOM II X4 955BE 3,2Ghz

ASUS M5A78L-M/ USB3

KINGSTONE 4GB DDR3 1600Mhz

Φαίνεται πρόβλημα τροφοδοσιας.Βάλε αλλο τροφοδοτικο η προσπάθησε να καταλαβεις επειτα αν ειναι προβλημα μητρικης η καποιο shortage στο chipset της.Αναμονη για αποτελεσματα.

snips είναι κάτι που πρέπει να διορθώσω στην γλώσσα μου? karastas το τροφοδοτικό δεν θα είχε και αλλού επίπτωση αν και έκανα τσεκάρισμα τροφοδικου με αυτο εδω το εργαλειο ενος φίλου μου APEVIA PST-03 LCD POWER SUPPLY TESTER III - - δοκιμασμα μεχρι και διαγνωστικό έλεγχο δεν έβγαλε κάτι

Στις USB που είχες συνδεδεμένο το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, λειτουργούν άλλες συσκευές; πχ. εκτυπωτής, ακουστικά, ή ένα φλασάκι; Αν ναι τότε μάλλον κάτι συμβαίνει στα 2 περιφεριακά σου. Δοκίμασες άλλο ποντίκι και πληκτρολόγιο ;

Αν όχι μάλλον είναι θέμα μητρικής. Αν ξαναδοκίμαζες να εγκαταστήσεις όλους τους οδηγούς από το site , ή το συνοδευτικό CD ?

Υ.Γ. Ο snips απλώς σου είπε ότι έτσι όπως γράφεις (συντακτικό) δύσκολα καταλαβαίνει ο άλλος τι θέλεις να πείς. :)

χαίρετε επανέρχομαι με το πρόβλημα αυτό τελικά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι το ποντική συνέχεια κάνει επανασύνδεση πέρασα απο την αρχή όλους τους drivers και δεν επανήλθε έκανα αναβάθμιση ξανά bios και πάλι τίποτα το ποντίκι είναι συνδεδεμένο απευθείας σε usb έξοδο μόνο του υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.