ok1gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2004 :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: Αφού έβαλα ένα scanner usb και ένα usb controller στο μηχάνημά μου άρχισε να κάνει restarts στα καλά καθούμενα και είμαι σίγουρος οτι είναι λόγο τροφοδοτικού (herolchi 350 wat) Πρέπει να είναι στα όριά του. Μήπως υπάρχει κάποιο mod για την περιπτωσή μου? Δεν έχω καμιά όρεξη να αγοράσω καινούργιο μιας και το είχα χρυσοπληρώσει. Το σύστημά μου είναι: psu: herolchi 350 wat m/b: msi 875p neo vga: msi geforce fx 5600 cpu: p4 2.8@3.3 northwood (τώρα τον κατέβασα για να αντέχει λίγο παραπάνω το μηχάνημα) hdd: maxtor 120gb sata ram: 2x256mb elixire 400mhz 2x cd recorders (52x) 2x dvd-rom (16x, 48x) floppy sound blaster live 5.1 asus usb 2.0 controller (pci) 6 extra fans περιφεριακά: printer: hp deskjet 5550 scanner: hp 2400 router (adsl) στην onboard κάρτα δικτύου digital camera: logitech clicksmart 420 bluetooth (usb) irda (υπέρυθρες) (usb) modem isdn: intracom netmod usb zip drive: iomega 100mb και μερικά άλλα ψιλοπράγματα. Τί λέτε φταίει το τροφοδοτικό? αν ναι ξέρει κανείς κάνα mod για να γλυτώσω το καινούργιο? ’ν δέν το έχω πολύφορτωμένο το μηχάνημα αργεί πολύ να κάνει επανεκκίνιση, άν όμως βάλω και μουσική να παίζει, και χρησιμοποιήσω κάνα scanner μετά από λίγο το έχω σχεδόν σίγουρό το restart. ’ν ανεβάσω και fsb και vcore το έχω μετά από λίγα δευτερόλεπτα το restart. Να βγάλω συσκευές λίγο δύσκολο μάλιστα σκέφτομαι να προσθέσω και άλλα όπως dvd-recorder και μερικά ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Οκτώβριος 2, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 τάσεις θα έχετε αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 2, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 πιο πολύ θα υποπτευόμουν το νετμοντ παρά το τροφοδοτικό για αποσύνδεσέ το και πες αν συνεχίζει... και για να μάθουμε για το τροφοδοτικό, καλό θα είναι να ποστάρεις screenshot με τις τάσεις με το pc σε full load... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Οκτώβριος 2, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 όχι το δοκίμασα. Δεν είναι το netmod το έχω καιρό έτσι και αλλιώς πολύ σπάνια το χρησιμοποιώ λόγο του dsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Οκτώβριος 2, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Ποιό πρόγραμμα είναι αξιόπιστο για τάσεις. Αν και αύριο θα έχω ακριβός τις τάσεις με το πολύμετρο. Τέτοια ώρα αν πάω να το πάρω θα ξυπνήσω όλη την οικοδομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ok1gr Οκτώβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Οι τάσεις μου από τη μιτρική φαίνονται χαμηλές 12v@11.7, 5 @4.8, 3.3@2.25με το πολύμετρο όμως είναι καλές: 12@12.20 5@5.10Τί λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.