Jump to content

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

ok1gr

Recommended Posts

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

:help: Αφού έβαλα ένα scanner usb και ένα usb controller στο μηχάνημά μου άρχισε να κάνει restarts στα καλά καθούμενα και είμαι σίγουρος οτι είναι λόγο τροφοδοτικού (herolchi 350 wat) Πρέπει να είναι στα όριά του. Μήπως υπάρχει κάποιο mod για την περιπτωσή μου? Δεν έχω καμιά όρεξη να αγοράσω καινούργιο μιας και το είχα χρυσοπληρώσει. Το σύστημά μου είναι:

psu: herolchi 350 wat

m/b: msi 875p neo

vga: msi geforce fx 5600

cpu: p4 2.8@3.3 northwood (τώρα τον κατέβασα για να αντέχει λίγο παραπάνω το μηχάνημα)

hdd: maxtor 120gb sata

ram: 2x256mb elixire 400mhz

2x cd recorders (52x)

2x dvd-rom (16x, 48x)

floppy

sound blaster live 5.1

asus usb 2.0 controller (pci)

6 extra fans

περιφεριακά:

printer: hp deskjet 5550

scanner: hp 2400

router (adsl) στην onboard κάρτα δικτύου

digital camera: logitech clicksmart 420

bluetooth (usb)

irda (υπέρυθρες) (usb)

modem isdn: intracom netmod usb

zip drive: iomega 100mb

και μερικά άλλα ψιλοπράγματα.

Τί λέτε φταίει το τροφοδοτικό?

αν ναι ξέρει κανείς κάνα mod για να γλυτώσω το καινούργιο?

’ν δέν το έχω πολύφορτωμένο το μηχάνημα αργεί πολύ να κάνει επανεκκίνιση, άν όμως βάλω και μουσική να παίζει, και χρησιμοποιήσω κάνα scanner μετά από λίγο το έχω σχεδόν σίγουρό το restart. ’ν ανεβάσω και fsb και vcore το έχω μετά από λίγα δευτερόλεπτα το restart. Να βγάλω συσκευές λίγο δύσκολο μάλιστα σκέφτομαι να προσθέσω και άλλα όπως dvd-recorder και μερικά ακόμα.

πιο πολύ θα υποπτευόμουν το νετμοντ παρά το τροφοδοτικό;) για αποσύνδεσέ το και πες αν συνεχίζει...

και για να μάθουμε για το τροφοδοτικό, καλό θα είναι να ποστάρεις screenshot με τις τάσεις με το pc σε full load...

Ποιό πρόγραμμα είναι αξιόπιστο για τάσεις. Αν και αύριο θα έχω ακριβός τις τάσεις με το πολύμετρο. Τέτοια ώρα αν πάω να το πάρω θα ξυπνήσω όλη την οικοδομή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.