Jump to content

Ποιο notebook ??

evilnanouk

Recommended Posts

Καλησπερα..

αρχικα να πω πως μεχρι προτεινος ειχα ενα 11.6 Netbook με τον AMD C-Series 60 στο 1.00 GHz και 2 gb ram. Ουσιαστικα η χρηση που του κανω ειναι σερφαρισμα - torrents - και βιντεο απο youtube...το συγκεκριμενο ομως...σερνοτανε...πολυ..παρα πολυ...

...δλ 2 βιντεο ανοιγα και ο ηχος κοβοταν....κ η cpu βαραγε κοκκινα...

τεσπα...ειμαι αναμεσα σε αλλα 2 notebook ( 15.6 οθονη )... αλλα δεν θα ηθελα να το παρακανω με το κοστος..δλ οκ..μην ξεφυγω παρα πολυ γιατι ουσιαστικα απλα πραγματα θελω..

το ενα ειναι αυτο:

ASUS X550CA-XO113H 15.6'' INTEL DUAL CORE 1007U 4GB 500GB WINDOWS 8 SILVER - -

το οποιο το βρηκα στα 323 ευρω..

και το αλλο ειναι αυτο:

https://www.skroutz.gr/s/2817614/Len...B-FreeDOS.html

....θεωρω οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με το 1ο με οσα θελω να κανω..εννοω θα μπορω να τα κανω χωρις να κολλαει το συμπαν !

Δεν ξερω αν θα ειχατε να μου προτεινετε και καποια εναλακτικη εσεις...καθως εχω πελαγωσει λιγο..

Ευχαιρστω

Στα 300: Fujitsu LifeBook AH502 (B830/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Στα 330: Dell Inspiron 15 3521 (1007U/4GB/500GB) | Skroutz.gr

Αν σε παίρνει για το dell, χτύπα το με κλειστά μάτια αλλά και το fujitsu θα σε ικανοποιήσει. Και τα δύο είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που είχες.

Μιλώντας από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από την συγκεκριμένη σειρά της Asus.

ΠΟΛΛΑ προβλήματα με την τροφοδοσία του laptop..

Θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι σε Dell ή σε Lenovo, είναι αξιόπιστα και με καλό service.

Το Dell που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω φαίνεται καλή επιλογή,

επίσης ένα lenovo που βρήκα με ένα γρήγορο search στο skroutz :

http://www.skroutz.gr/s/3617015/Lenovo-IdeaPad-G580-B960-4GB-320GB-W8.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.