Jump to content

Συμφωνείτε;

BanOr

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Αυτό έχει ειπωθει πολλές φορές, είναι μεν γελοίο αλλά έχει μια λογική. Μπορει εσύ να μην είχες συνδέσει το πληκτρολόγιο στην αρχή και να μην το είδε. Σου λέει τωρα που το έβαλες βλάκα πεστο μου και μένα να συνεχίσω...

O Gates φυσικά και δεν έγινε πλουσιος με σκουπίδια. Έφτιαξε το πιο εύχρηστο λειτουργικό για την εποχή του και μέχρι σήμερα. ’σχετα αν έκλεψε την ιδέα και την εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Επειδή σήμερα είχα αυτή την κουβέντα, δεν βλέπω κανέναν άλλο που να έχει σήμερα κάποια ιδέα για ένα εντελώς άσχετο λειτουργικό με τα "σκουπίδια" που εσύ αποκαλείς, το οποίο να είναι το ίδιο εύκολο στην εγκατάσταση, το ίδιο εύχρηστο και γενικά να παρέχει τις ίδιες ευκολίες με τα windows.

Αρχική απάντηση από Snips

όλοι κατηγορόυν τον BILL αλλά όλοι θα ήθελαν να έχουν τις ιδέες του.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

’σχετα αν έκλεψε την ιδέα και την εκμεταλλεύτηκε καλύτερα...

Δεν διαβαζεις τα posts ,ε ??? ;)

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

O Gates φυσικά και δεν έγινε πλουσιος με σκουπίδια. Έφτιαξε το πιο εύχρηστο λειτουργικό για την εποχή του και μέχρι σήμερα. ’σχετα αν έκλεψε την ιδέα και την εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Επειδή σήμερα είχα αυτή την κουβέντα, δεν βλέπω κανέναν άλλο που να έχει σήμερα κάποια ιδέα για ένα εντελώς άσχετο λειτουργικό με τα "σκουπίδια" που εσύ αποκαλείς, το οποίο να είναι το ίδιο εύκολο στην εγκατάσταση, το ίδιο εύχρηστο και γενικά να παρέχει τις ίδιες ευκολίες με τα windows.

Εγώ πάντως ξέρω ότι το αγόρασε. Φυσικά συμφωνώ μαζί σου στα υπόλοιπα αλλά συμφωνώ και με τον Snips.

Ρε παιδιά έλεος.Αν είστε τοσο περιορισμένοι που να πιστεύεται το κλασικό μοτο οτι ο Γκέιτς τσάμπα είναι πλούσιος τότε συλλυπητήρια...Ο άνθρωπος έχει φτιάξει απίστευτα πράγματα και μεγάλο μέρος της ανάπτυξης των υπολογιστών οφείλεται σε αυτόν και στα παραθυρά του.Και αν πιστεύετε οτι είναι σκουπίδια φωστήρες μου επιτόπου φορμάτ και γρήγορα στα λινουξ...Χα όπως το φαντάστηκα...

Έλα φωστήρα και σύ...που μου υπερασπίζεις το Billy?!:blink:

Απίστευτα πράγματα δεν έφτιαξε. Σίγουρα συνέβαλλε στο να ξεστραβωθούν πάρα πολλοι γιατί έκανε πιο προσιτά τα υπολογιστικά συστήματα, που μέχρι τα windows αποτελούσαν δυσχρηστες και "εξωγήινες" μηχανες που δεν χρησίμευαν στον καθένα παρά μόνο στους επιστήμονες που τις χρησιμοποιούσαν.

Από εκεί μέχρι το μονοπώλιο που έχει καταφέρει καλώς η κακώς υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αυτο που προσπαθώ να σου πω είναι ότι το θέμα είναι μεγάλο αλλά συνάμα ανούσιο να διαφωνουν ή και "τσακώνονται" πάνω σε αυτό 2-3-4-60 άνθρωποι σε ένα φόρουμ.

Και by the way...είναι ΤΟ linux....όχι ΤΑ.:flower: :hi:

Αρχική απάντηση από darkCount

Αυτο που προσπαθώ να σου πω είναι ότι το θέμα είναι μεγάλο αλλά συνάμα ανούσιο να διαφωνουν ή και "τσακώνονται" πάνω σε αυτό 2-3-4-60 άνθρωποι σε ένα φόρουμ.

Μήπως καλύτερα να το φάει η μαύρη τρύπα?

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Aμφιβάλλει κανείς οτι αν το Linux είχε την υποστήριξη από τις εταιρείς παραγοωγής ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ θα ήταν τώρα το κυρίαρχο O/S?

Ναι αμφιβάλλω. Το Linux και τώρα μπορεί να τρέξει παιχνίδια των windows μέσω emulator, που δεν διαφέρει και πολύ από το να τα έτρεχε χωρίς εξωμοιωτή, (τι να το τρέχει απευθείας, τι να το τρέχει μέσω κάτι άλλου?) αλλά δεν είναι το κυρίαρχο O/S για διάφορους άλλους λόγους προφανώς.

Και προς Θεού, δεν είμαι anti-linux τυπάς απλώς είμαι κατά των anti-windows τυπάδων (που η πλειοψηφία τους χρησιμοποιεί windows).

Ο Gates πέτυχε, είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανε σωστά που δεν άκαναν άλλοι. Τώρα αν είναι σκουπίδια τα windows... εξαρτάται πως το βλέπεις...

Συγνώμη, αλλά αν μπορεί κάποιος ας διορθώσει το όνομα του topic.

γιατι προσωποποιειτε τα Windows στο ατομο του Gates?

μηπως πιστευει κανεις οτι καθεται ο Billακος σε καμια πολυθρονα

μπροστα στο τζακι, μετρωντας δολαρια σαν τον Σκρουτζ

και σκεφτεται πως θα τα παρει τα φραγκα απο τον Κοπρίτη και τον dfrago ?

ή μηπως πιστευει κανεις οτι εαν καθοταν στην καρεκλα του Βιll

θα ειχε η microsoft διαφορετικο προσωπο απο το σημερινο εξαιτιας του?

αυτες οι αντιληψεις ειναι κατα την γνωμη μου σαν το γνωστο

"ας γινομουν πρωθυπουργος για μια μερα εγω και θα βλεπατε ολοι σας...."

δεν θελω να θιξω κανενα αλλα καλο ειναι να μην ξεκιναμε καν τετοιες συζητησεις

εαν προκειται να τις ριξουμε στο επιπεδο της φοραδας του Χοσέ....:giveup:

Συμφωνώ με την άποψη ότι λόγω του Bill ξεστραβωθήκαμε με τους υπολογιστές και πολλοί από εμάς (μεταξύ τους και εγώ) βγάζω το ψωμί μου λόγω του Bill. Ας μην κρατάμε μόνο τα κακά και να πετάμε τα καλά..

(BTW στο pc μου έχω να δώ μπλέ οθόνη πάρα πολλα χρόνια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.