Jump to content

Που συνδεονται αυτα τα καλωδια?

stratigos24

Recommended Posts

Τελειωνω το στησιμο του υπολογιστη και μου εχουν μεινει 3 καλωδια απο το κουτι (coolermaster k380) - (θα τα δειτε σε φωτο παρακατω) που δεν ξερω που μπαινουν. Απο οτι διαβασα αυτο που λεει ac97 με αυτο που λεει hdaudio ειναι για την ιδια δουλεια (μαλλον για τον ηχο που βγαζει το κουτι μπροστα) απλα αν εχει δυνατοτητα η μητρικη για το hdaudio ειναι προτιμοτερο μιας και εχει καλυτερη ποιοτητα απο το ac97 που ειναι 44.1khz. Το αλλο καλωδιο ειναι για τα usb του κουτιου?? (vcc, d-, d+, gnd) Βασικα νομιζω οτι καλωδιo για τα usb του κουτιου (που βγαζει μπροστα), το εχω συνδεσει.

post-16978-1416077779,2165_thumb.jpg

οπως τα λες ειναι, απλα για να δουλεψει σωστα τα του ηχου θα πρεπει απο το Bios να επιλεξεις ac97 ή hd αναλογα με πιο καλωδιο εχεις τοποθετησει.

το τριτο ειναι usb για μια θυρα usb ομως, συνηθως τα κουτια εχουν 2 μπροστινες usb και το συγκεκριμενο καλωδιο υπαρχει εις διπλουν μονοκοματο, αλλα και αυτο κανει την ιδια δουλεια.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η μητρική είναι η 990xa ud3 rev.3 μήπως και μου εξηγήσετε ακριβώς που μπαίνουν(αν μπαίνουν).

Edit: Εδω για να μην την ψαχνετε.

http://images.esellerpro.com/2272/I/668/GA-990XA-UD3-1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.